- ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
- 0k نظر «نمایش»
ابلاغ دستورالعمل تشکیل کارگروههای هیئت ممیزه رتبه بندی معلمان
ابلاغ دستورالعمل تشکیل کارگروههای هیئت ممیزه رتبه بندی معلمان
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
تشکیل کارگروه های تخصصی و فرعی رتبه بندی معلمان
به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دستور دستورالعمل تشکیل کارگروههای هیئت ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را ابلاغ کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع در راستای اجرای هرچه سریعتر و دقیق تر قانون نظام رتبهبندی و با استناد به تبصره ذیل ماده۲۰ آیین نامه اجرای قانون مذکور، دستورالعمل تشکیل کارگروه های اجرایی و تخصصی هیئت های ممیزه قانون نظام رتبه بندی معلمان را به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ کرد.
بر اساس این، هیئت های ممیزه استان، شهرستان، منطقه و ناحیه مطابق مفاد قانون، آییننامه اجرایی مربوط و موارد ذکرشده در این دستورالعمل باید در اسرع وقت به تشکیل کارگروه ها و اجرای دقیق رتبهبندی و صدور احکام کارگزینی مشمولان حداکثر تا ۲۰ آبان امسال اقدام کنند.
در بخش هایی از این دستورالعمل آمده است:
مرجع و مسئولیت اصلی بررسی، تعیین امتیاز نهایی و تعیین رتبه مشمولان و حسن اجرای مقررات مربوط با هیئتهای ممیزه موضوع ماده ۷ قانون نظام رتبه بندی معلمان است که باید با استفاده از ظرفیت حداکثری کارگروههای اجرایی و تخصصی انجام شود.
هیئت ممیزه مرکزی، استان، شهرستان، منطقه و ناحیه موظف است پس از بررسی موارد، مفاد فرم های مربوط، امتیازات مکتسبه و رتبه هر یک از مشمولان را در قالب صورتجلسهای که از سامانه رتبه بندی گرفته میشود، تنظیم، تأیید و امضا نماید. اصل این صورتجلسه در پرونده پرسنلی فرد بایگانی و تصویر آن در سامانه رتبهبندی بارگذاری میشود.
بهمنظور تسریع در اجرای رتبهبندی،هیأتهای ممیزه در سطوح مختلف حداقل چهار کارگروه اجرایی (اصلی) شامل «آموزش متوسطه»، «آموزش ابتدایی»، «فرهنگی- پرورشی» و «تربیتبدنی و سلامت» با مسئولیت مستقیم معاونت های مربوط تشکیل می شود.
بهمنظور ارتقای کیفیت و حکمفرما نمودن نگرش تخصصی در ارزیابیها، کارگروه آموزش متوسطه با استفاده از ظرفیت گروه های آموزشی به تشکیل کارگروه های تخصصی هیئت ممیزه اقدام مینماید.
کارگروه های تخصصی متناسب با عناوین شغلی و درسی هر دوره و با تصویب هیئت ممیزه تعیین میشوند. تعداد اعضای کارگروه فرعی ۵ نفر است و میانگین امتیاز ثبت شده هر یک از آنها به عنوان امتیاز فرد مشمول قانون تعیین و به هیئتهای ممیزه پیشنهاد می شود.
با توجه به تعداد معلمان دوره ابتدایی، هیئت های ممیزه شهرستان/ ناحیه/ منطقه می توانند ذیل کارگروه اجرایی (اصلی) آموزش ابتدایی نیز به تناسب تعداد معلمان، کارگروههای تخصصی (فرعی) تشکیل دهند. تعداد و اعضای این کارگروهها نیز به تصویب هیئت ممیزه مربوط می رسد.
در تشکیل کارگروه های تخصصی و فرعی تا حد امکان از ظرفیت استادان دانشگاه فرهنگیان، معلمان و مدیران مدارس باتجربه و خوشنام و اعضای گروه های آموزشی و کارشناسان خبره استفاده شود.
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.