• بروزرسانی ۱۴۰۲/۰۲/۰۷
  • 0k نظر «نمایش»

از تبدیل وضعیت تا اختصاص سهم ۱۰ درصدی اشتغال به ایثارگران

از تبدیل وضعیت تا اختصاص سهم ۱۰ درصدی اشتغال به ایثارگران

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

لزوم اختصاص سهمیه 10 درصدی اشتغال به ایثارگران

به گزارش ایران استخدام و به نقل از سایت خبری بازار کار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: ضروری است تا تمام دستگاه های اجرایی سهم 10 درصدی به اشتغال ایثارگران اختصاص دهند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: باید 10 درصد اشتغال استان ها به ایثارگران اختصاص یابد و همه دستگاه های اجرایی موظفند در این راستا اقدام کنند.

به گزارش بازارکار، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی عصر چهارشنبه در نخستین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کردستان در سنندج گفت: مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان‌ها برای همه دستگاه‌ها لازم الاجراست.

وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند یک درصد از اعتبارات جاری را در راستای اجرای مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی وظیفه دارند که بر هزینه کرد این مصوبه قانونی نظارت کنند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: هر سه ماه یک بار این شوراها باید در استان‌ها به ریاست استانداران تشکیل شود.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اعتبارات بنیاد شهید سه برابر شده است اما همه دستگاه‌های اجرایی موظفند که در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در قالب مصوبات شورای استانی اقدام کنند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اعلام کرد: در کردستان بیش از ۳ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران درخواست اشتغال داشتند که متأسفانه تاکنون اقدام جدی برای این بزرگواران نشده است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: بر اساس قانون دولت موظف شده که برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد شغل ایجاد کند که برای کردستان ۴۶۰ نفر مجوز گرفته شده که متأسفانه مجموعاً ۲۱۳ نفر استفاده شده است.

وی تصریح کرد: بین درخواست دستگاه‌ها برای استخدام و محل زندگی این افراد هماهنگی وجود نداشته است.

قاضی‌زاده هاشمی اعلام کرد: باید ۱۰ درصد اشتغال استان‌ها به ایثارگران اختصاص یابد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصریح کرد: در حوزه مسکن بیش از ۴ هزار نفر در اولویت واگذاری مسکن هستند و بیش از ۶ هزار نفر هم در اولویت دوم هستند و این نشان می‌دهد در حوزه مسکن ایثارگران کاری نشده است.

وی افزود: در کردستان ۹۷۲ گلزار داریم که مزار بیش از ۵ هزار نفر از شهدای استان ساماندهی شده است و در سال جاری و سنوات آتی اعتباراتی برای ساماندهی گلزار شهدا اختصاص خواهد یافت.

به نقل از مهر، قاضی‌زاده هاشمی اعلام کرد: ۱۱۲ گلزار پنج مزاری کردستان نیاز به مرمت دارد و امیدواریم در سفرهای آتی رئیس جمهور اعتباری برای این مهم اختصاص یابد.

منبع: بازار کار

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2730958
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد logo-samandehi