• ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
  • 0k نظر «نمایش»

استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در سال جاری!

استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر در سال جاری!

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

استخدام فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر با شش بسته اشتغال

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: در سال جاری فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان 70 درصد و بالاتر استخدام خواهند شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان با اشاره به رویکرد تحولی این نهاد در سال ۱۴۰۴، از استخدام فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد خبر داد و گفت: امسال ۱۵ برنامه در سطوح ملی و استانی با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان برگزار می‌شود.

مجتبی میرحسینی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، ضمن سپاس از خدمات خادمان و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: به لطف الهی و تلاش و زحمات همکاران، این سازمان موفق شد تا در هشت حوزه تسهیلات، اشتغال، پذیرش، ارتباطات و مراجعات، تحول اداری، تشکل‌ها، مشاوران و روابط عمومی رتبه برتر در سطح کشور را کسب کنند.

وی افزود: امیدوارم که در سال جدید در راستای خدمت رسانی مطلوب به جامعه هدف کوشاتر باشیم و انتظار می رود که با این نگرش، رویکرد تحول و اصلاح را در پیش رو داشته تا بتوانیم انتظارات به حق جامعه هدف را برآورده کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در سالجاری برنامه‌هایی در سطح ملی، استانی، شهرستانی و محلی دارد که رویکرد بیشتر اجرای برنامه‌های ملی و استانی است؛ به جز سه برنامه ملی، ۱۲ برنامه استانی در قالب یادواره شهدا در سطح شهرستان‌ها در پایان هر ماه برگزار می‌شود.

وی از برگزاری برنامه ملی «نوای مهر» در اردیبهشت ماه سالجاری خبر داد و افزود: همچنین همایش شب شعر ایثار و شهادت در شهریور ماه و نیز جشنواره هنرهای تجسمی در نیمه دوم سالجاری به صورت ملی برگزار خواهد شد.

برگزاری همایش بین‌المللی شب شعر ایثار و شهادت

میرحسینی در خصوص همایش شب شعر ایثار و شهادت، گفت: در تلاشیم تا این همایش به صورت بین المللی و با دعوت از شاعران افغانستان، پاکستان، هندوستان و دیگر کشورهای همسایه و همجوار برگزار شود.

وی با اشاره به بحث اشتغال جامعه ایثارگری به ویژه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، تصریح کرد: در سال جاری همه این عزیزان استخدام خواهند شد و فرزندان دیگر جانبازان طی ۶ بسته اشتغال که در نظر گرفته شده، از جمله استخدام قراردادی، استخدام شرکتی، برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی، مشاغل خانگی، بنگاه‌های اقتصادی و تعاونی نو بنیاد در قالب تفاهم نامه منعقده استخدام می‌شوند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان هدف اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران را ترویج عالمانه و آگاهانه فرهنگ ایثار و شهادت و تربیت انسان‌های فداکار در جامعه دانست و افزود: در جامعه امروز می‌طلبد تا بیش از گذشته جوانان و نوجوانان این مرز و بوم را فرهنگ ایثار و شهادت آشنا کنیم.

وی تاکید کرد: بنیاد شهید نهادی افضل است و این صفت می‌طلبد تا کارکنان این نهاد انقلابی هم افضل باشند و در جهت رفع مشکلات جامعه ایثارگری، خالصانه خدمتگزاری کنند.

میرحسینی بر تلاش و همت مضاعف در راستای اجرایی شدن شعار سال "سرمایه گذاری برای تولید" و نیز ارائه خدمات شایسته به خانوادهای معزز شهدا و ایثارگران تاکید کرد.

ورود به صفحه استخدام فرزندان شهدا و جانبازان و ایثارگران

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2963479
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی