• ۱۴۰۲/۰۸/۰۴
  • 1k نظر «نمایش»

استخدام ۵۰ هزار معلم درآموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید

استخدام ۵۰ هزار معلم درآموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۳۱ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

استخدام بی سابقه معلم درآموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید 

فهرست مطالب مهم

جهت مشاهده مطالب روی لینک های زیر کلیک کنید

خبرگزاری صدا و سیما

 به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، وزیر آموزش و پرورش از جذب بی سابقه ۵۰ هزار معلم درآموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، وزیر آموزش و پرورش امروز در مراسم استقبال از نومعلمان آموزش و پرورش جذب بی سابقه۵۰ هزار معلم درآموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید خراسان رضوی گفت: امسال در کل کشور بیش از ۵۰ هزار معلم جذب آموزش و پرورش شدند که ۲۵ هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستند و بقیه از طریق آزمون به جمع معلمان پیوستند.
صحرایی با اشاره به تامین کمبود معلم در مدارس تا پایان مهر ماه افزود: در آزمون استخدامی ابتدایی در سال‌های قبل ۱۴ گرایش وجود داشت، اما با برای جذب بیشتر معلم امسال این تعداد را به ۷۰ گرایش افزایش دادیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم پیش بینی شده ظرفیت دانشگاه فرهنگیان به گونه‌ای افزایش پیدا کند که کل معلمان مورد نیاز در به جز رشته‌هایی که در آموزش و پرورش امکان تربیت ندارد از این دانشگاه تامین شود.
صحرایی افزود : در نیمه دوم امسال  همچنین ۱۱ هزار مربی  پرورشی  و باچند مهارت جذب آموزش و پرورش می شوندکه در حال مذاکره  برای افزایش این تعداد تا ۲۰ هزار مربی  هستیم.

 در پایان این مراسم نوآموزگاران با حضور وزیر آموزش و پرورش برای انجام شایسته مسئولیت های آموزشی خود سوگند یاد کردند.

مشاهده صفحه جامع آخرین خبر از استخدام آموزش و پرورش

مشاهده صفحه جامع آخرین خبر از استخدام دانشگاه فرهنگیان

خبرگزاری قدس آنلاین

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری قدس آنلاین، وزیر آموزش و پرورش گفت: برای جبران کمبود معلم در کشور امسال 40 هزار معلم جدید جذب شدند.

به گزارش قدس خراسان، رضا مراد صحرایی روز پنجشنبه در حاشیه مراسم استقبال نو معلمان آموزش و پرورش خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آزمون جذب ۱۱ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور طی نیمه دوم امسال برگزار می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش افزود: به دلیل نیاز موجود در این بخش طی آزمون استخدامی جداگانه‌ای جذب معلم پرورشی در کشور انجام می‌شود که تا کنون مجوز ۱۱ هزار نفر را دریافت کرده‌ایم و تلاش داریم این میزان را به ۲۰ هزار نفر برسانیم.

وی بیان کرد: برای جبران کمبود معلم در کشور امسال ۴۰ هزار معلم جدید جذب شدند که علت تاخیر در جذب آن‌ها مشکلاتی از قبیل تاخیر در اعلام نتایج آزمونهای استخدامی و روند متفاوت مصاحبه‌های استخدامی بود.

مراد صحرایی تاکید کرد: اگر چه به مدت چهارهفته در جذب معلم در استان خراسان رضوی تاخیر داشتیم که مطمئن هستیم این عقب ماندگی به زودی جبران می‌شود، اما توانستیم معلمان خوبی را برای ۳۰ سال خدمت مخلصانه جذب کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کودکان امانت‌های سنگینی هستند و معلمان خوب برای پرورش و تربیت آن‌ها باید در کشور جذب شود، افزود: مشکلات امروز در بخش کمبود معلم به دلیل کاستی‌های دوران‌های گذشته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2800990
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد logo-samandehi
نظرات کاربران 1k