• ۱۴۰۲/۰۵/۲۹
  • 1k نظر «نمایش»

اعلام شرایط تبدیل وضعیت ایثارگران استخدامی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲

اعلام شرایط تبدیل وضعیت ایثارگران استخدامی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۱۶ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

همه ایثارگران واجد شرایط به رسمی قطعی تبدیل وضعیت خواهند شد

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، خیرالله رشیدی مشاور استاندار کرمانشاه به تشریح جزئیات و اعلام شرایط تبدیل وضعیت ایثارگران استخدامی های سال های 1401 و 1402 پرداخت.

خیرالله رشیدی مشاور استاندار کرمانشاه در امور ایثارگران گفت : کار تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی شامل نیرو‌های شرکتی، قراردادی، قرارداد معین، پیمانی، روزمزدی و پیمانکاری که طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشغول بکار شده اند، به شرطی که سه ماه از سابقه بیمه پردازی آن‌ها گذشته باشد، انجام و همه ایثارگران واجد شرایط به "رسمی قطعی" تبدیل وضعیت خواهند شد.

رشیدی ادامه داد: تبدیل وضعیت ایثارگران شاغل در دستگاه‌های اجرایی شامل خانواده‌های شهدا و جانبازان، آزادگان و رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشند، خواهد شد.

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری کرمانشاه افزود: این تبدیل وضعیت شامل خود ایثارگر و فرزندان او که شاغل در دستگاه‌های اجرایی باشند، می‌شود.

رشیدی با بیان اینکه ادارات و دستگاه‌های اجرایی ملزم به اجرای این قانون و تبدیل وضعیت ایثارگران و فرزندان آن‌ها هستند، تاکید کرد: ایثارگران در دوران دفاع مقدس برای دفاع از این آب و خاک از جان مایه گذاشته‌اند، لذا تعلل در تبدیل وضعیت آن‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی پذیرفتنی نیست.

وی اضافه کرد: ایثارگرانی که مشمول تبدیل وضعیت هستند، می‌توانند کوتاهی ادارات در این خصوص را از طریق استانداری پیگیری کنند.

رشیدی یادآور شد: پیش از این کار تبدیل وضعیت ایثارگران استخدامی قبل از سال ۱۴۰۱ انجام شده بود، اما تبدیل وضعیت استخدامی‌های ۱۴۰۱ به بعد به دلیل عدم تامین منابع مالی روی زمین مانده بود .

مشاهده صفحه جامع آخرین خبر از تبدیل وضعیت ایثارگران و جانبازان

مشاهده صفحه جامع اخبار تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی و قراردادی دولت

منبع: خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2777199
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد logo-samandehi
نظرات کاربران 1k