• ۱۴۰۱/۰۷/۱۴
  • 0 نظر «نمایش»

اعلام نتایج آزمون استخدامی مجتمع فولاد غدیر نی‌ ریز تا هفته آینده

اعلام نتایج آزمون استخدامی مجتمع فولاد غدیر نی‌ ریز تا هفته آینده

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی مجتمع فولاد غدیر نی‌ ریز مشخص شد

به گزارش ایران استخدام و به نقل از سایت مجتمع فولاد غدیر نی ریز، دکتر فرج‌الله نگهداری معاون توسعه منابع انسانی این مجتمع گفت: نتایج آزمون استخدامی مجتمع فولاد غدیر نی‌ ریز تا هفته آینده در سایت دانشگاه شیراز اعلام خواهد شد.

به گزارش روابط‌عمومی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، دکتر فرج‌الله نگهداری معاون توسعه منابع انسانی این مجتمع ضمن اعلام این خبر گفت: مرحله نخست آزمون استخدامی شرکت، در تاریخ‌های 14 تا 16 اسفند سال 1400 در دانشگاه شیراز برگزار شد. این در حالی‌ است که امکان برگزاری این آزمون توسط خود مجتمع و یا دانشگاه نی‌ریز فراهم بود اما طبق دستور مدیرعامل مجتمع، مقرر شد مرحله کتبی، توسط معتبرترین مرجع علمی استان، یعنی دانشگاه شیراز، برگزار شود. در نتیجه آزمون استخدامی در 64 گروه شغلی و با حضور 5 هزار نفر شرکت‌کننده توسط این دانشگاه و با نظارت دقیق کارشناسان مجتمع برگزار شد.

وی در خصوص نحوه طرح سؤالات افزود: سؤالات در دو بخش عمومی و تخصصی، توسط جمعی از استادان دانشگاه‌های شیراز، تهران و امیرکبیر و همچنین متخصصان صنعت فولاد طرح‌ریزی شد. در نهایت و پس از اعلام نتایج این مرحله از طریق سایت دانشگاه شیراز، به میزان 3 برابر ظرفیت یعنی در حدود 1 هزار و 700 نفر به مرحله دوم و مصاحبه شفاهی دعوت شدند که در تاریخ‌ 18 تا 27 خرداد سال جاری در محل دانشگاه آزاد نی‎ریز برگزار شد.

وی دلیل انتخاب دانشگاه نی ریز را به‌عنوان محل مصاحبه، آسودگی حال شرکت‌کنندگان و نزدیکی به محل زندگی آن‌ها عنوان کرد و افزود: در این مرحله ارزیابی توسط 50 استاد، 10 روانشناس و جمعی از متخصصان مجتمع انجام شد. در این مرحله علاوه بر ارزیابی علمی و فنی، اگر فردی بر اساس راستی‌آزمایی دانشگاه، حائز شرایط اولیه نبود، به‌طور کامل حذف شد. اما در صورتی که مدارک اعلامی برای استفاده از انواع سهمیه مورد قبول قرار نگرفته‌ بود، تنها ضریب امتیاز آن حذف و فرد با در نظر گرفتن سایر نمرات و امتیازهای کسب‌شده، مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: سرانجام و پس از پیگیری‌های مستمر، اسامی 455 نفر از برگزیدگان آزمون، تا هفته آینده از طریق سایت دانشگاه شیراز اعلام خواهد شد. البته باید به این نکته توجه کرد که پس از اعلام اسامی، گزینش دیگری توسط مراجع ذیربط نظارتی صورت می‌پذیرد و اسامی نهایی تا 3 هفته پس از آن، اعلام خواهد شد.

نگهداری تصریح کرد: دانشگاه شیراز موظف است در صورت اعتراض هر یک از داوطلبان، کارنامه و ریز امتیازات کسب‌ شده را به رؤیت داوطلبان برساند. علاوه بر این برای نظارت دقیق، تمام مراحل مصاحبه شفاهی به‌‌صورت صوتی و تصویری مستند شده و امکان بازبینی آن وجود دارد.

وی تأکید کرد: پذیرفته‌شدگان نهایی، موظف به گذراندن دو دوره آموزشی تئوری و عملی با توجه به گروه‌های شغلی، به مدت 4 تا 6 ماه هستند. افراد پس از قبولی در ارزیابی‌ این دوره‌ها، در بخش‌های مختلف اداری و کارخانه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.  

منبع: سایت مجتمع فولاد غدیر نی ریز

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2640523
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی