• ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
  • 1k نظر «نمایش»

به کارگیری فارغ التحصیلان ارشد و دکتری بصورت امریه در دانشگاه ها

به کارگیری فارغ التحصیلان ارشد و دکتری بصورت امریه در دانشگاه ها

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۲ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

برنامه وزارت علوم برای جذب امریه فارغ التحصیلان ارشد و دکتری

جهت ورود به صفحه اخبار نظام وظیفه و معافیت خدمت سربازی اینجا کلیک نمایید
جهت ورود به صفحه اخبار استخدام سرباز امریه در سال 98 اینجا کلیک نمایید


خبر 10 اسفند 98: به کارگیری فارغ التحصیلان ارشد و دکتری بصورت امریه در دانشگاه ها

مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم با اشاره به برنامه این وزارتخانه برای فارغ التحصیلان امریه گفت: نخستین گروه از این افراد به منظور بهبود روابط دانشگاه و صنعت به دانشگاه های بزرگ اعزام شدند.

محمد سعید سیف، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نخستین بار است که ستاد کل نیروهای مسلح موافقت کرد که وزارت علوم، بصورت کلی، فارغ التحصیلان ارشد و دکترا را که شرایط لازم را دارند، بصورت امریه در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها به کار بگیرد.

وی هدف از این برنامه را کمک گرفتن از دانش و توانایی این فارغ التحصیلان در راستای بهبود روابط میان دانشگاه‌ها و مراکز علمی با جامعه و صنعت و انجام پروژه تحقیقاتی عنوان کرد و افزود: با ایجاد این فرصت، سعی کردیم توزیع نسبتاً گسترده ای را در سطح کشور از این افراد داشته باشیم و به همین علت، فعلاً در فاز نخست به هر یک از دانشگاه‌های معین هر استان، ۴ نفر را اختصاص داده ایم.

سیف درباره شرایط به کارگیری این افراد گفت: افراد باید فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری بوده و نیز معدل بالای ۱۵ داشته باشند.

وی ادامه داد: با این وجود اگر فردی دوره‌های تخصصی و مهارتی را هم گذرانده باشد، بعنوان یک امتیاز مضاعف، برایش محسوب خواهد شد.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت: بررسی اولیه برای انتخاب نفرات برای امریه در وزارتخانه صورت می‌گیرد، اما گزینش نهایی نفرات را به خود دانشگاه‌ها واگذار کرده ایم.

سیف افزود: فعلاً ستاد کل نیروهای مسلح با ۲۵۰ نفر برای یک سال موافقت کرده است و هم ما و هم ستادکل، در طول این یک سال عملکرد سربازان امریه و دانشگاه‌ها را در این خصوص به دقت بررسی می‌کنیم و اگر اثرات مثبت بود و نتایج خوبی به همراه داشته باشد، امیدواریم که این طرح و تخصیص امریه به وزارت علوم، دائمی شود.

وی با بیان اینکه نخستین گروه امریه‌ها، شامل ۴۵ نفر، اول دی ماه امسال به محل آموزش عمومی سربازی اعزام شدند، گفت: این گروه پس از پایان دوره ۲ ماهه آموزشی، از اول اسفند ماه در دانشگاه‌های محل خدمت خود حاضر شده اند. ضمن اینکه همزمان با پایان دوره آموزشی گروه اول، گروه دوم را اعزام کرده این برنامه به این ترتیب است که به همین روال؛ هر ۲ ماه یک گروه را اعزام کنیم.

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=1770909
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 1k