شرایط بومی پذیری در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۱۳۴ (نمایش)
- دیدگاه های منتظر: ۰ دیدگاه
- ارسال کننده: (admin (علی احمدزاده))
شرایط بومی پذیری در آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 99
جهت ورود به صفحه جامع استخدام آموزش و پرورش اینجا کلیک نمایید
خبر 18 آبان 99: بومی گزینی راهی برای جبران کمبود معلم (منبع: خبرگزاری صدا و سیما)
با بومی گزینی در استخدامی آموزش و پرورش میتوان کمبود ۸۰ معلم را جبران کرد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ نماینده مردم شهرستانهای نایین و خوروبیابانک در مجلس شورای اسلامی در جلسه آموزش و پرورش خوروبیابانک گفت: بیشترین کمبود معلم درمقطع ابتدایی و همچنین رشتههای زبان، گرافیک و کامپیوتر و مربی پرورشی است.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

خبر 30 مهر 99: تشریح علت تاخیر در آزمون استخدامی فراگیر (منبع: خبرگزاری مهر)
انصاری در رابطه با اینکه چرا آزمون استخدامی به تأخیر افتاده است، تصریح کرد: مجلس قانون اولویتدادن به نیروهای بومی را ۱۶ شهریور ماه تصویب کرده بود که به علت تایید دیرهنگام شورای نگهبان و همزمانی آن با ثبتنامها اینگونه شد. به خصوص که اعلام شده بود از زمان تصویب لازمالاجراست و ما مجبور بودیم این اولویت را اعمال کنیم.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

خبر 29 مهر 99: تشریح جزئیات مصوبه اولویت داوطلبان بومی در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی (منبع: خبرگزاری ایسنا)
یک مقام مسئول در سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه اولویتدادن به داوطلبان بومی در آزمون استخدامی به معنی سلب حق شرکت داوطلبان غیربومی نیست، هدف از بومیگزینی در آزمون استخدامی را ماندگاری نیروها در شهرستانهای خود و استفاده بیشتر از تجارب انباشته کارکنان دولت برای ارائه خدمات اعلام کرد.
قنبری – رئیس امور آمار، برنامهریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور – در گفتوگو با ایسنا، جزئیات مصوبه تعیین اولویت به داوطلبان بومی شهرستانی در آزمون استخدامی را تشریح کرد.
رئیس امور آمار، برنامهریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی با اشاره به این نکته که در زمان انتشار دفترچه هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی مصوبه قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری از سوی مجلس به دولت برای اجرا ابلاغ نشده بود، گفت: باتوجه به اینکه قانون مصوب مجلس از تاریخ تصویب( ۱۶.۶.۹۹) لازمالاجرا بود، ناچار بودیم قانون را در همین آزمون اجرا کنیم، مقرر شد جهت رعایت عدالت، فرصتی برای شرکتکنندگان در این آزمون فراهم شود تا بتوانند در صورت تمایل به استفاده از اولویت بومی شهرستانی، اطلاعات خود را در وبسایت سازمان سنجش ویرایش کنند و کسانی هم که شرایط استفاده از اولویت بومی را ندارند در انتخاب شغلمحل خود تجدید نظر کنند.
وی افزود: داوطلبان میتوانند شغلمحلهای خود در این آزمون را بر اساس دفترچه آزمون استخدامی و شرایط احرازی که در آن مشخص شده است، تغییر دهند و براساس شرایط جدید در آزمون شرکت کنند.
قنبری در تشریح اعمال امتیاز برای داوطلبان بومی گفت: اعمال امتیاز بومی شهرستان صرفاً در مرحله آزمون کتبی انجام می شود و به این صورت است که نمرات مکتسبه داوطلبان چه در حیطه عمومی و چه در حیطه تخصصی، با ضریب ۱.۴ (یکوچهار دهم) محاسبه و ملاک عمل قرار میگیرد.
وی تأکید کرد: اولویتدادن به داوطلبان بومی به این معنی نیست که داوطلبان غیربومی حق شرکت در یک شغلمحل شهرستانی را نداشته باشند، بلکه به این معنی است که درصورت شرکت نیروی بومی در آن شغلمحل، نمره مکتسبه وی با ضریب ۱.۴ و نمره نیروی غیربومی با ضریب یک محاسبه میشود.
قنبری افزود: درصورتی که فردی از سهمیه ایثارگری یا سهمیه معلولان استفاده کند و بومی شهرستان هم باشد باز هم مشمول این قانونی میشود و نمرات وی با ضریب ۱.۴ محاسبه میشود.
وی هدف قانونگذار از ابلاغ این قانون را ماندگاری نیروهای بومی در شهرستانهای خود و استفاده بیشتر از تجارب انباشته کارکنان دولت برای ارائه خدمات بهتر عنوان کرد.
قنبری در تشریح شرایط احراز بومی شهرستانها مطرح کرد: ساکنان شهرستان تهران و سایر شهرستانهایی که مراکز استان هستند، مشمول این قانون نیستند و صرفاً شهرستانهایی که مراکز استان نباشند مشمول قانون میشوند.
وی ادامه داد: کسانی بومی شهرستان محسوب میشوند که محل تولد آنان با محل شغل انتخابی یکی باشد یا در شهرستان محل شغل انتخابی در حال حاضر ساکن باشند و زمان سکونت شان چه به صورت متوالی چه متناوب به ۱۰ سال برسد؛ این شرایط در خصوص شخص داوطلب است و بومیبودن همسر یا والدین از شرایط احراز بومیبودن داوطلب نیست.
رئیس امور آمار، برنامهریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه در مرحله ویرایش اطلاعات و استفاده از اولویت بومیگزینی، صرفاً خوداظهاری افراد ملاک است، اظهار کرد: اعتبارسنجی بومیبودن افراد در صورت قبولی در آزمون کتبی و شرکت در مصاحبه حضوری انجام میشود که به این صورت است؛ افرادی که از گزینه محل تولد استفاده کردهاند، از طریق شناسنامه اعتبارسنجی میشوند و لزوماً نیازی به استشهاد محلی ندارند و لزومی بر سکونت آنها در حال حاضر در آن شهرستان انتخابی نیست، اما افرادی که از گزینه سکونت استفاده کردهاند، از طریق استشهاد محلی ممهور به مهر نیروی انتظامی (پاسگاه یا کلانتری محل) در تأیید ساکنبودن (در حال حاضر) و سکونت متوالی و یا متناوب حداقل ۱۰ سال در شهرستان مذکور اعتبارسنجی میشوند.
وی ادامه داد: کسانی که در سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان ساکن شهرستان شغلمحل انتخابی خود بودهاند نیز میتوانند با ارائه گواهی تحصیلی خود اعتبارسنجی شوند، البته مشروط بر اینکه حداقل زمان تحصیل به ۱۰ سال برسد، در صورتی که چند سال از این ۱۰ سال با استفاده از مدرک تحصیلی احراز شود، باقیمانده سالهای سکونت باید از طریق استشهاد محلی که اشاره شد، احراز شود. لازم به تأکید است که سوابق تحصیلات دانشگاهی مشمول این موضوع نیست و صرفاً ارائه گواهی تحصیلی سه مقطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان پذیرفتنی است.
وی گفت: در این مرحله، یعنی مرحله ثبت نام، به هیچ عنوان احتیاج نیست داوطلبان مدرکی دال بر محل تولد یا استشهاد محلی ارائه دهند و اعتبارسنجی صرفاً در مرحله مصاحبه انجام میشود و اگر در جریان اعتبارسنجی مشخص شود داوطلبی به اشتباه از امتیاز بومی استفاده کرده است، امتیاز وی ابطال و نمرات او به صورت آزاد و غیربومی محاسبه میشود و ملاک عمل در سایر مراحل قرار میگیرد. لازم است داوطلبان در این خصوص دقت لازم را داشته باشند تا در مراحل بعدی دچار مشکل نشوند.
رئیس امور آمار، برنامهریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: مبنای شهرستان برای تعیین بومیبودن، تقسیمات کشوری در اولین روز ثبت نام برای آزمون (۲۰/۶/۹۹) است.
قنبری افزود: اگر افراد، بومی شهرستان باشند و در این مرحله اطلاعات خود را ویرایش نکنند، در مراحل بعدی مشمول استفاده از امتیاز بومی نخواهند شد و لازم است افراد در زمان اعلامشده که ۲۹.۷.۹۹ تا ۲.۸.۹۹ است، نسبت به ویرایش اطلاعات خود در وبسایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنند، همچنین این زمان به هیچوجه تمدید نخواهد شد.
به گفته وی، زمان برگزاری آزمون از روز جمعه ۹.۸.۹۹ به روزهای پنجشنبه و جمعه ۶.۹.۹۹ و ۷.۹.۹۹ تغییر یافته است.
رئیس امور آمار، برنامهریزی و تأمین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان با اشاره به حد نصاب قبولی در آزمون، بیان کرد: کسب حداقل ۵۰ درصد از نمره مکتسبه نفر اول با ارزش وزنی ۴۰ درصد در حیطه عمومی و ۶۰ درصد در حیطه تخصصی در هر شغل – شهرستان در هر یک از دستگاههای اجرایی لازم است.

خبر 27 مهر 99: اطلاعیه سازمان اداری و استخدامی کشور در ارتباط با نحوه اعمال اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی در هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور
ضمن آرزوی موفقیت سایت ایران استخدام به اطلاع میرسانیم؛ به منظور ایجاد فرصت مناسب برای آمادگی تمامی متقاضی ثبتنام کننده در این آزمون که متقاضی ویرایش و اصلاح شغل محل انتخابی خود میباشند، زمان برگزاری هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور از روز پنج شنبه مورخ 99/08/09 به روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 99/09/06 و 99/09/07 تغییر مییابد.
پیرو اطلاعیه مورخ 99/07/03، بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور و با توجه به ماده واحده قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوبه مورخ 16/06/1399 مجلس شورای اسلامی) و مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی درخصوص تعیین اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استانها) در آزمون های مشترک دستگاههای اجرایی کشور موضوع بخشنامه شماره 369488 مورخ 99/07/27 سازمان اداری و استخدامی کشور (تصویر مصوبه مندرج در ذیل این اطلاعیه) به اطلاع تمامی متقاضیان ثبت نام کننده در هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور میرساند:
متقاضیان مذکور در سهمیههای قانونی مختلف اعم از آزاد، ایثارگران و معلولین، میتوانند در صورت نیاز به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود، با در نظر گرفتن موارد ذیل از روز سهشنبه مورخ 99/07/29 تا روز جمعه مورخ 99/08/02، به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، مراجعه نمایند.
تمامی متقاضیان ثبت نام کننده در آزمون یاد شده با در نظر گرفتن مفاد بخشنامه مذکور، لازم است نسبت به تعیین وضعیت خود بر اساس یکی از موارد ذیل اقدام نمایند:
– افراد بومی شهرستانی متقاضی بهرهمندی از اولویت بومی، میبایست در زمان ویرایش اطلاعات، پس از انتخاب گزینه، «من متقاضی استفاده از اولویت بومی هستم»، شغل محل انتخابی خود را تأیید و در صورت نیاز به تغییر شغل محل انتخابی، میتوانند نسبت به تعیین شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبتنام هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور اقدام نمایند.
– متقاضیان غیر بومی در صورت تمایل میتوانند نسبت به اصلاح و تغییر اطلاعات شغل محل جدید بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور اقدام نمایند.
-متقاضیان انصراف از آزمون، میتوانند از قسمت ارسال درخواست در سیستم پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به اعلام انصراف خود از ثبتنام و شرکت در آزمون فوقالذکر اقدام نمایند. ضمناً پس از پایان زمان ویرایش اطلاعات، مبالغ ثبتنامی این دسته از افراد مسترد خواهد شد.
یادآوری مهم 1: در صورت عدم مراجعه افراد ثبتنام کننده در آزمون مذکور به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در زمان مقرر جهت تعیین استفاده از اولویت بومی و یا اصلاح و تغییر شغل محل انتخابی، این امر به منزله عدم درخواست بهرهمندی از اولویت بومی شهرستانی و تأیید اطلاعات ثبتنامی آنها از نظر شغل محل انتخابی خواهد بود.
یادآوری مهم 2: مدت زمان ویرایش و اصلاح اطلاعات تمدید نخواهد شد.
یادآوری مهم 3: تکمیل و ارائه فرم استشهاد محل سکونت برای برخورداری از اولویت بومی (نمونه ذیل این اطلاعیه) منحصراً برای داوطلبانی که بعد از اعلام نتایج آزمون تستی (6 و 99/09/07 ) دارای حدنصاب لازم برای مرحله معرفی چندبرابر جهت مصاحبه دستگاههای متقاضی هستند، ضروری میباشد.
به منظور ایجاد فرصت مناسب برای آمادگی تمامی متقاضی ثبتنام کننده در این آزمون که متقاضی ویرایش و اصلاح شغل محل انتخابی خود میباشند، زمان برگزاری هشتمین آزمون مشترک دستگاههای اجرایی کشور از روز پنج شنبه مورخ 99/08/09 به روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ 99/09/06 و 99/09/07 تغییر مییابد.
دانلود فایل ابلاغ مصوبه شوراي توسعه در خصوص بومي گزيني فرمت PDF

خبر 27 مهر 99: موافقت با ايجاد اولويت براي داوطلبان بومی شهرستانها در آزمون استخدام فراگیر هشتم (منبع: سایت سازمان اداری و استخدامی کشور)
به پيشنهاد سازمان اداري و استخدامي كشور؛ شوراي توسعه مديريت و سرمايه انساني با ايجاد اولويت براي داوطلبان بومي شهرستانها در امتحانات مشترك فراگير دستگاههاي اجرايي كشور موافقت كرد.
شوراي توسعه مديريت و سرمايه انساني در جلسه مورخ ۲۱/۰۷/۱۳۹۹ بنا به پيشنهاد سازمان اداري و استخدامي كشور و به استناد قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مديريت خدمات كشوري (مصوب مورخ ۱۶/۰۶/۱۳۹۹ مجلس شوراي اسلامي) با ايجاد اولويت براي داوطلبان بومي شهرستان ها (به استثناي شهرستان تهران و مراكز استانها) در امتحانات مشترك فراگير دستگاههاي اجرايي كشور موافقت كرد.
به گزارش روابطعمومي سازمان اداري و استخدامي كشور، به موجب ماده ۱ اين بخشنامه كه رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور به به كليه دستگاههاي اجرايي مشمول قانون مديريت خدمات كشوري ابلاغ كرده است، با توجه به تعريف داوطلبان بومي شهرستاني مورد اشاره در مادهواحده قانون مذكور، كه داوطلب بايد متولد يا ساكن با سابقه ده سال سكونت در همان شهرستان باشد، بوميبودن افراد از طريق ذيل احراز ميشود؛
شهرستان محل تولد مندرج در شناسنامه داوطلب با شهرستان مورد تقاضا يكي باشد.
تذكر: با توجه به تغييرات تقسيمات كشوري در سالهاي مختلف، در صورت اختلاف نظر يا ابهام در خصوص شهرستان محل تولد، ملاك عمل، نظر اداره كل ثبت احوال استان مربوطه خواهد بود.
استفاده از اولويت بومي از طريق سكونت به موجب تأييد ساكنبودن و حداقل ده سال سكونت با ارائه استشهاد محلي (بر اساس فرم پيوست) ممهور به مهر نيروي انتظامي (پاسگاه يا كلانتري محل) در شهرستان مورد تقاضا خواهد بود.
تبصره: داشتن گواهي تحصيل در مقاطع تحصيلي ابتدايي، راهنمايي يا دبيرستان در شهرستان محل مورد تقاضا با تأييد اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه ميتواند به عنوان تمام يا قسمتي از سابقه ده سال سكونت به شرط ارائه استشهاد محلي مبني بر تأييد ساكنبودن فعلي فرد در شهرستان محل مورد تقاضا ملاك محاسبه قرار گيرد.
مبناي شهرستان براي تعيين بوميبودن، تقسيمات كشوري در اولين روز ثبت نام براي آزمون است.
در ماده ۲ اين بخشنامه آمده است؛ بر اساس مفاد مادهواحده قانون مذكور، داوطلبان بومي شهرستاني نسبت به ساير داوطلبان غيربومي داراي اولويت هستند. اولويت بومي به شرح ذيل اعمال خواهد شد:
«نمره مكتسبه داوطلب بومي شهرستاني در آزمون كتبي(مجموع وزن چهل درصد (۴۰%) براي حيطه عمومي و شصت درصد (۶۰%) براي حيطه تخصصي) با ضريب «يك و چهار دهم» (۴/۱) محاسبه و ملاك عمل قرار ميگيرد.»
همچنين به موجب ماده ۳ اين بخشنامه، حد نصاب آزمون، كسب حداقل پنجاه درصد (۵۰%) نمره مكتسبه نفر اول با ارزش وزني چهل درصد (۴۰%) براي حيطه عمومي و شصت درصد (۶۰%) براي حيطه تخصصي در هر شغل- شهرستان در هر يك از دستگاههاي اجرايي است.
جهت دانلود نمونه سوالات عمومی و تخصصی استخدامی آموزش و پرورش اینجا کلیک نمایید
جهت دانلود متن کامل بخشنامه اینجا کلیک نمایید

خبر 19 مهر 99: تایید طرح بومیگزینی در استخدامهای دولتی توسط شورای نگهبان (منبع: خبرگزاری فارس)
سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح اصلاح ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری به منظور الزام دولت برای بومیگزینی از سوی این شورا خبر داد. وی عنوان کرد که عدم مغایرت با شرع مقدس و قانون اساسی در ۶ مصوبه مجلس از سوی شورای نگهبان اعلام شد. وی تصریح کرد: طرح اصلاح ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشور به منظور الزام دولت برای بومی گزینی تایید و به این مصوبه داشتن حداقل ۱۰ سال سکونت در آن محل سکونت اضافه شد.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

خبر 13 مهر 99: تدوین ساز و کار لازم برای بومی گزینی هشتمین آزمون فراگیر استخدامی (منبع: خبرگزاری ایرنا)
رییس امور آمار، برنامهریزی و تامین نیروی انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: هم اکنون ساز و کار لازم برای بومی گزینی هشتمین آزمون مشترک استخدامی در حال تدوین است و امکان ویرایش اطلاعات برای شرکتکنندگان در اولین فرصت فراهم خواهد شد.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

خبر 5 مهر 99: اولویت جذب داوطلبان بومي شهرستانی به استثنای تهران و مراكز استانها (منبع: سایت سازمان اداری و استخدامی)
رئيسجمهوري اسلامي ايران، قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مديريت خدمات كشوري كه در جلسه علني روز يكشنبه مورخ ۱۳۹۹/۶/۱۶ به تصويب مجلس شوراي اسلامي و در تاريخ ۱۳۹۹/۶/۲۶ به تأييد شوراي نگهبان رسيده است را براي اجرا به سازمان اداري و استخدامي كشور ابلاغ كرد.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

خبر 3 مهر 99: اطلاعیه سازمان سنجش درباره هشتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور سال 99 (منبع: سایت سازمان سنجش)
بر اساس قانون اصلاح ماده (44) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 99/06/16 مجلس شورای اسلامی مبنی بر « اولویت قائل شدن برای جذب داوطلبان بومی شهرستانی به استثنای شهر تهران و مراکز استان ها » به متقاضیان محترم ثبت نام کننده در آزمون اجازه داده خواهد شد بر اساس قانون اصلاحی و شغل محل های موجود در دفترچه راهنمای ثبت نام با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان نسبت به ویرایش اطلاعات و شغل محل انتخابی خود اقدام نمایند. بدیهی است زمان و مهلت ویرایش اطلاعات توسط متقاضیان و شرایط استفاده از اولویت بومی بودن درگاه این سازمان اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.

خبر 26 شهریور 99: پیشنهاد لحاظ شرط بومی گزینی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش (منبع: خبرگزاری مهر)
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: شرط بومی گزینی در آزمون های استخدامی آموزش و پرورش باید لحاظ شود تا بتوانیم مانع از خروج نخبگان از استان شویم.
جهت مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید

شرط بومی بودن در استخدام آموزش و پرورش سال 99:
در آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال 99 امتیاز و شرطی بابت بومی بودن اعلام نشده است.
جهت دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال 99 اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده صفحه استخدامی آموزش و پرورش اینجا کلیک نمایید
آرشیو آگهی های استخدام آموزش و پرورش (سالهای قبل)
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 98) اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 97) اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 96) اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 95) اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 94) اینجا کلیک نمایید
جهت مشاهده شرایط آزمون استخدام آموزش و پرورش (سال 89) اینجا کلیک نمایید
+ جهت دانلود اصل سوالات هفتمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی اینجا کلیک نمایید
+ جهت دانلود بسته ویژه تمام سوالات استخدامی آموزش و پرورش (همراه پاسخنامه تستی و تشریحی) اینجا کلیک نمایید
+ جهت دانلود اصل سوالات آزمون های استخدامی سال 98 اینجا کلیک نمایید
+ جهت سفارش پستی کتاب نمونه سوالات 10 سال اخیر آزمون های استخدامی اینجا کلیک نمایید
+ جهت سفارش پستی کتاب آموزشی 7 درس عمومی استخدامی (به همراه سوالات 97) اینجا کلیک نمایید
+ جهت دانلود بسته ویژه اصل سوالات استخدامی برگزار شده توسط سنجش اینجا کلیک نمایید (به همراه سوالات 98)
+ جهت دانلود جزوات و درسنامه های آموزشی (اختصاصی ایران استخدام) اینجا کلیک نمایید
+ جهت دانلود رایگان اصل سوالات استخدام آموزش و پرورش + سوالات سال 98 اینجا کلیک نمایید
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.
لطفا کمی صبر کنید...

لطفا کمی صبر کنید...
لطفا کمی صبر کنید...

لطفا کمی صبر کنید...

سلام با توجه به اینکه آقای قنبری اعلام کرده اند امتیاز بومی صرفا در ازمون کتبی اعلام خواهد شد.آیا احتمال دارد در مرحله مصاحبه اعمال شود.