• بروزرسانی ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
  • 1k نظر «نمایش»

تبدیل وضعیت استخدامی ۵ هزار ایثارگر در سال گذشته

تبدیل وضعیت استخدامی ۵ هزار ایثارگر در سال گذشته

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۲ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

انجام تبدیل وضعیت پنج هزار ایثارگر دستگاهاه های ملی و استانی

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: در سال گذشته تبدیل وضعیت 5 هزار نیروی انسانی ایثارگر دشتگاه های ملی و استانی انجام شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: خوشبختانه در سال گذشته، تبدیل وضعیت استخدامی پنج هزار نیروی ایثارگر دستگاهاه های ملی و استانی انجام شد؛ همچنین رشد تخصیص و جذب اعتبارات استانی و ایجاد سامانه های مهم آماری در سطح استان تهران محقق شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران از تبدیل وضعیت استخدامی پنج هزار نیروی ایثارگر دستگاهاه‌های ملی و استانی در سال گذشته خبر داد.

علاءالدین ازوجی در تشریح فعالیت‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در سال گذشته و برنامه‌های این سازمان برای سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته برای تأمین اعتبار جبران خسارات وقوع سیل در استان تهران و تکمیل و تجهیز پروژه‌های نیمه تمام عمرانی و کسری بودجه دستگاه ها با دشواری روبرو بودیم که با همکاری استاندار محترم و سازمان برنامه بودجه، سال ۱۴۰۱ را با کمترین دغدغه و بدون بروز مشکل برای دستگاه های اجرایی، پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: وضعیت اعتبارات استان سال گذشته نسبت به سال های قبل از ۱۴۰۱ بهتر بود و با اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری امسال نیز شاهد ارتقای سطح تخصیص و جذب اعتبارات نسبت به سالهای گذشته خواهیم بود. در سالی که گذشت تمامی تلاش این سازمان برای دستیابی به اهداف شعار سال و رونق تولید و ایجاد اشتغال بود که منابع استان نیز در این مدار قرار گرفت و در سال پیش‌رو نیز این مسیر ادامه خواهد یافت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران ادامه داد: خوشبختانه در سال گذشته، تبدیل وضعیت استخدامی پنج هزار نیروی ایثارگر دستگاهاه های ملی و استانی انجام شد؛ همچنین رشد تخصیص و جذب اعتبارات استانی و ایجاد سامانه های مهم آماری در سطح استان تهران محقق شد. در سال ۱۴۰۱ در قالب برگزاری جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران ۱۳۰ موضوع کاربردی به تصویب رسید و تعیین تکلیف حجم زیادی از درخواست های پیمانکاران و مشاوران و انعکاس بروز اخبار فعالیت ها و ایجاد سامانه های ارتباطی در پرتال سازمان، انجام پذیرفت.

ازوجی تاکید کرد: بی تردید وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با نیروی انسانی موجود تناسب ندارد و بر همین اساس انجام اقدامات تحول آفرین و آینده نگرانه برای توسعه و رشد استان تهران نیازمند جذب نیرو از محل طرح شهید زین الدین در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران است که امیدواریم محقق شود.

منبع: خبر آنلاین

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2721701
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد logo-samandehi
نظرات کاربران 1k