• ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
  • 0k نظر «نمایش»

تشکیل قرارگاه جهادی برای جلب ضربتی سربازان فراری در گلستان

تشکیل قرارگاه جهادی برای جلب ضربتی سربازان فراری در گلستان

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

 اجرای طرح جلب ضربتی سربازان فراری در گلستان

جهت ورود به صفحه اخبار نظام وظیفه و معافیت خدمت سربازی اینجا کلیک نمایید


خبر 23 تیر 99: تشکیل قرارگاه جهادی برای جلب ضربتی سربازان فراری در گلستان

دادستان نظامی گلستان از اجرای تقویت طرح جلب ضربتی سربازان فراری با تشکیل قرارگاه جهادی در استان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تقویت طرح جلب ضربتی سربازان فراری قرارگاه جهادی، محمدرضا محمودی اظهارکرد: تصمیم سازمان قضایی برای رسیدگی به پرونده های قدیمی جدی است و از هر راه مشروعی برای انجام این کار استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: طرح جلب ضربتی سربازان فراری از سال گذشته در استان گلستان به اجرا در آمده که مهم ترین هدف آن کاهش زمان رسیدگی پرونده های قضایی بوده است.

محمودی افزود: در اجرای این طرح با حضور دادیار جانشین دادستان نظامی در شهرستان های مختلف و نظارت بر عملیات جلب توسط ضابطان، تعداد زیادی از سربازان فراری دستگیر شده اند.

دادستان نظامی گلستان گفت: در پرونده های باقیمانده مکرر اقدام به صدور حکم جلب کرده ایم اما به دلیل تغییر محل سکونت متهمان عملاً دستگیری آنها مقدور نبود.

وی گفت: این پرونده ها وقت زیادی را از همکاران قضایی و مامورین واحد جلب به خود اختصاص می داد بنابراین باید تصمیم جدیدی را اتخاذ می کردیم.

محمودی با بیان اینکه برای به دست آوردن آدرس این افراد به یک سری اقدامات فنی نیاز است، گفت: بسیاری از خدمات اجتماعی دستگاه ها با درج مشخصات و آدرس افراد در سامانه های طراحی شده امکانپذیر است که از این طریق می توان متهمین را شناسایی، رد زنی و دستگیر کرد.

وی گفت: البته استعلام از این دستگاه ها در مراجع قضایی مرسوم است اما جهت صرفه جویی در وقت و هماهنگی بهتر نیروهای نظامی دخیل در اجرای طرح یک لیست جامع از کل متهمان تهیه شده است.

دادستان نظامی گلستان تاکیدکرد: بهره گیری از سامانه های اداره اطلاعات و پلیس آگاهی استان و استفاده از تجربیات آنان می تواند در شناسایی و رد زنی متهمان بسیار موثر باشد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح از شگردهای اطلاعاتی نیز استفاده خواهیم کرد، گفت: در روستاها فرمانده کلانتری و پاسگاه موظف است با کمک دهیاری و شورای اسلامی آدرس جدید متهم را کسب کند.

محمودی گفت: در شهرها این کار به پایگاه های بسیج محلات که اشراف اطلاعاتی خوبی به حوزه استحفاظی خود دارند واگذار شده است.

وی تاکید کرد: به محض گزارش آدرس جدید به سازمان قضایی براساس آدرس جدید متهم، حکم جلب صادر خواهد شد.

محمودی گفت: در صورت مهاجرت متهم به خارج از استان، طبق موازین قانونی اقدام به صدورحکم جلب نیابتی متهم خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: با بهره گیری از همه اقدامات فنی، استفاده از بانک های اطلاعاتی و ظرفیت های حفاظتی با همکاری نیروهای مسلح، بتوانیم به نتایج خوبی در اجرای این طرح دست پیدا کنیم.

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=1915544
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی