- ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
- 0k نظر «نمایش»
تلاش برای اخذ مجوز استخدامی نیروی حفاظتی در منابع طبیعی اردبیل
تلاش برای اخذ مجوز استخدامی نیروی حفاظتی در منابع طبیعی اردبیل
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه

لزوم استخدام ۷۳ نیروی حفاظتی در منابع طبیعی اردبیل
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: تلاش ما بر این است تا با اخذ مجوز سازمان امور اداری و استخدامی، ۷۳ نیروی حفاظتی منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل را جذب و استخدام کنیم.
سفارش کتاب های استخدامی ایران استخدام
دانلود نمونه سوالات استخدامی اداره کل منابع طبیعی
محمود قلیزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: ما در حال حاضر با کمبود نیرو و شرایط بحرانی در حوزه حفاظتی روبهرو هستیم و ضرورت دارد برای حفاظت و صیانت از جنگلها، مراتع و سایر مواهب خدادادی ظرفیت نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات خود را ارتقا دهیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 85 نفر نیروی حفاظتی با مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری استان همکاری میکنند که 25 نفر از آنها نیروهای شرکتی و مابقی نیروهای رسمی، قراردادی و پیمانی هستند که در شرایط بحرانی ما از وجود آنها در عرصههای مختلف استفاده میکنیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل ظرفیت تولید نهال را در استان سالانه یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: امکان پرورش و انتقال گونههای جنگلی در کوتاهترین زمان به محل مورد نظر وجود ندارد و باید مدت 2 تا سه سال این گونهها پرورش یافته و آماده انتقال به محل جدید باشند.
قلیزاده ضرورت توسعه درختکاری صنعتی را با رونق زراعت چوب یادآور شد و افزود: کارخانههایی که از چوب استفاده میکنند به جای بهرهبرداری از چوب جنگلی، بهتر است به زراعت چوب اقدام کرده و از ظرفیت کشاورزان برای توسعه این بخش بهره بگیرند تا نهادههای مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال حاضر به تناسب ظرفیت کارخانههای استان ما با زراعت چوب روبهرو نیستیم و همین صنایع برای تأمین نیاز خود مجبور هستند از سایر استانها چوب به استان حمل کرده و یا اقدام به قطع درختان جنگلی بکنند که این خود آثار زیانباری را به همراه دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل اضافه کرد: کنترلهای ما به صورت مانیتورینگ همراه با نیروهای حفاظتی انجام می شود ولی به دلیل کمبود نیرو و برخی تجهیزات و امکانات ما نمیتوانیم سطح استان را به صورت صد درصد پوشش بدهیم.
قلیزاده در مورد آخرین وضعیت منطقه الماس و کاشت نهال در این منطقه بیان کرد: با واگذاری مدیریت منطقه بند الماس به منابع طبیعی ما سعی کردیم در سالجاری یک میلیارد تومان اعتبار برای احیا و توسعه این منطقه دریافت کنیم و کاشت بیش از سه هزار نهال نیز در این منطقه انجام شده است.
وی در ادامه یادآور شد: پیش از این مدیریت این مجموعه در اختیار شهرداری بود که با ورود دستگاههای نظارتی و ممنوعیت شهرداری در مدیریت مناطق خارج از محدوده شهری، این کار به منابع طبیعی واگذار شد و ما سعی میکنیم تا در احیا و توسعه منطقه جنگلی بند الماس اقدامات مؤثری را انجام دهیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا سطح اراضی این منطقه را به 38 هکتار ارتقا داده و کاشت گونههای مختلف را انجام دهیم تا بند الماس به یک منطقه جنگلی و دارای ارزش برای حضور گردشگران و علاقهمندان به محیط زیست تبدیل شود.
ورود به صفحه استخدام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
منبع: خبرگزاری تسنیم
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.