- ۱۳۹۵/۰۷/۱۳
- 1k نظر «نمایش»
جزیئات استخدام بهورزان در سال ۹۶
جزیئات استخدام بهورزان در سال ۹۶
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۱۱ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
اخبار استخدام بهورزان در سال 96
خبر 11 مهر 95: جذب ۵ هزار بهورز در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد (منبع: خبرگزاری تسنیم)
رئیس گروه نیروی انسانی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت نیازمند ۵ هزار بهورز است که جذب این تعداد نیرو در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسبزوار، ناهید جعفری ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز بهورز اظهار داشت: 17 هزار و 792 خانه بهداشت فعال در کشور فعالیت دارند که 31 هزار و 290 بهورز در این مراکز خدمات دهی میکنند.
وی با بیان اینکه تعداد خانههای بهداشت در کشور باید 18 هزار مرکز باشد، افزود: وزارت بهداشت نیازمند 5 هزار بهورز است که جذب این تعداد نیرو در دستور کار قرار دارد.
رئیس گروه نیروی انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای قرارگیری شغل بهورزی به عنوان مشاغل سخت خاطرنشان کرد: این امر یک پروسه پیچده و زمان بر است و درحال حاضر مراحل اولیه این کار در سازمان مدیریت در حال پیگیری است. یکی از مزایای مشاغل سخت این است که با توجه به سختی شغل، با حقوق 30 روز سالهای خدمت کاهش مییابد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان سبزوار نیز در این مراسم با اشاره به افتتاح نخستین مرکز آموزش بهورزی سبزوار در سال 1360 اظهار داشت: دومین مرکز آموزش بهورزی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان جغتای به بهرهبرداری رسید.
مریم مسعودیفر افزود: این مرکز ظرفیت آموزش 30 دانش آموز بهورز را دارد ضمن اینکه جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار شامل 40 درصد جمعیت روستایی و 60 درصد جمعیت شهرنشین است. درحال حاضر 193 خانه بهداشت در پنج شهرستان سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن فعال هستند که 306 بهورز در این مراکز به نیازمندان حوزه سلامت ارائه خدمات میکنند.
مسعودیفر با بیان اینکه بهورزان مهمترین نقش در شناسایی و پیشگری از بیماریها را دارند، خاطرنشان کرد: تغییر شاخصها در کشور و شهرستانها نشاندهنده عملکرد خوب بهورزان است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس نیز با بیان اینکه توسعه هر جامعهای به سلامت آن جامعه بستگی دارد و در دولت یازدهم به امر سلامت توجه ویژهای شده است، اظهارداشت: بهداشت و درمان دو محور اصلی سلامت هستند و بهداشت بر درمان نیز مقدم است چراکه بهداشت اهمیت بسزایی در پیشگیری بیماریها دارد.
رمضانعلی سبحانیفر با بیان اینکه باید توجه ویژهای به بهورزان شود افزود: با توجه به اینکه بهورزان در مناطق روستایی خدمترسانی میکنند و مردم روستا بهدلیل اینکه نوع کار و منبع درآمدشان در ارتباط با دام و طیور است با آلودگیهای خاصی مواجه هستند.
وی با بیان اینکه بهورزان پیشخوان و جلوگیریکننده بسیاری از بیماریها هستند، عنوان کرد: امروز توجه به این بخش سبب شده شاخصهای درمانی بالاتر از گذشته باشد. سبزوار با کمبود 70 بهورز روبهرو است که امیدواریم با تامین نیروی انسانی بار سنگینی که بر دوش بهورزان شهرستان است کاهش پیدا کند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس با اشاره به سامانه سیب خاطرنشان کرد: امروز مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در این طرح بسیار موفقیتآمیز عمل کردهاند و در شهرستان تمامی پروندههای روستائیان الکترونیکی شده است.
سبحانی فر با اشاره به توجه مجلس به بهورزان گفت: در مجلس شورای اسلامی توجه ویژهای به این بخش شده و این بخش یکی از موفقترین بخشهای نظام جمهوری اسلامی ایران است.
خبر 25 شهریور 94: بهکارگیری ۴۰ هزار بهورز در روستاهای کشور (منبع: خبرگزاری تسنیم)
طراح شبکههای بهداشتی ایران با اشاره به اینکه در کشور ۲۰ هزار خانه بهداشت وجود دارد، گفت: ۴۰ هزار بهورز در خدمت روستائیان هستند و بهورزان عدالت را در سلامت تحقق بخشیدند و شکاف بین شاخصهای روستا و شهر را از بین بردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از جیرفت، حسین ملک افضلی در همایش گردهمایی پزشکان نمونه جنوب کرمان اظهار داشت: امروزه ما از وضعیت سلامت بسیار مطلوبی برخوردار هستیم که این حاصل تلاش پزشکان است.
طراح شبکههای بهداشتی ایران بیان کرد:در سالهای قبل از انقلاب شرایط بهداشتی نامناسبی وجود داشت و نیمی از جمعیت در روستاها زندگی می کردند که امکانات مناسبی هم در اختیار نداشتند.
وی با اشاره به آمار مرگ و میرهای بسیار بالا در قبل انقلاب، افزود: این مهم به دلایل مختلفی اتفاق افتاده از جمله آب آشامینی سالم و شرایط محیط مناسب در اختیار نداشتند به همین دلیل میزان مرگ کودکان در روستاها 30 درصد و 30 درصد مادران هم در هنگام زایمان از بین می رفتند که این بسیار مشکل آفرین بود.
ملک افضلی تصریح کرد: امروزه به برکت فعالیت بهورزان در مناطق، مرگ و میر کودکان و مادران به 2 درصد رسیده که این بخاطر تلاشهایی تحت عنوان مراقبت های بهداشتی اولیه که در کشور توسعه پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه در کشور 20 هزار خانه بهداشت وجود دارد، عنوان کرد: همچنین 40 هزار بهورز وجود دارد که در خدمت روستاییان هستند و بهورزان عدالت را در سلامت تحقق بخشیدند و شکاف بین شاخصهای روستا و شهر را از بین بردند.
ملک افضلی گفت: مربیان بهورز شاهکار بزرگی در تربیت نیروهای خود داشته و امروزه شاخص های بهداشتی ما دهها برابر بهبود پیدا کرده است و نقش پزشکان خانواده امروز بسیار ارزشمند است.
طراح شبکههای بهداشتی ایران گفت: امروزه به کمک پزشکان خانواده بسیاری از بیماری های ما از جمله مالاریا در منطقه کنترل شده است.
وی با اشاره به تکنولوژیهای جدید در کشور خاطرنشان کرد: امروزه بسیاری از بیماریهای ما کنترل شده و تسلط کامل بر این بیماریها وجود دارد.
طراح شبکههای بهداشتی ایران گفت: مشکل بزرگ ما بیماریهای غیر واگیر است که نقش پزشکان خانواده در مراقبت از بیماران ستودنی و بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه پزشک باید مردم را توانمند کند خاطرنشان کرد: در کشور 6 میلیون بیماردیابت وجود دارد که این فاجعه است و پزشکان خانواده باید بیماریها را کنترل کنند.
ملک افضلی نقش پزشک خانواده را در کنترل بیماریها از جمله مالاریا بسیار موثر دانست و عنوان کرد: پزشک خانواده باید مردم را در همه زمینهها مشارکت دهد و آنها را ساماندهی کند و نقش پزشک در بیماریهای غیر واگیر بسیار موثر است همچنین پزشک خانواده باید بیماری را در مرحله اول تشخیص دهد.
وی عنوان کرد: پزشکان خانواده باید شبکه تشکیل دهند و بیماریهای غیر واگیر را به عنوان اولویت در کار خود قرار دهند و در این راستا و کارهایی از جمله غربالگری، توانمند سازی و مشارکت دادن مردم در همه بخشهای توسعه را انجام دهند.
خبر 17 شهریور 94: وضعیت استخدامی بهورزان همچنان بلاتکلیف است (منبع: خبرگزاری خانه ملت)
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با انتقاد از بلاتکلیفی وضعیت استخدامی بهورزان، گفت: سازمان مدیریت و برنامهریزی اقدام قابل تاملی را برای جذب این گروه انجام نداده که امید است مسئولان توسعه منابع انسانی این سازمان، پیگیریهای لازم را داشته باشند.
ابوذر ندیمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف استخدام بهورزان در کشور، افزود: از دولت قبلی مادهای در قانون جذب نیرو وجود دارد که از جمله آن وضعیت استخدامی بهورزان در آموزش و پرورش و استانداری است که براساس این ماده حقی برای استخدام آنها ایجاد شده که اکنون قشر بهورز به دنبال احقاق حق خود هستند.
نماینده مردم سیاهکل و لاهیجان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بهورزان مانند دیگر آحاد ملت خواستار ثبات شغلی بوده و با توجه به راهاندازی بیمارستانهای جدید متمایل به فعالیت در بخشهای مختلف آن هستند چراکه این مراکز نیز نیازمند بکارگیری این قشر هستند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه در مورد ثبات شغلی بهورزان نگرانیهایی وجود دارد، تصریح کرد: اعتراض این قشر تاکنون به جمعی از نمایندگان رسیده و در این اعتراض خواستار چارهاندیشی برای رفع معضل خود هستند و معتقدند نباید تفاوت معناداری با دیگر اقشار جامعه داشته باشند.
وی یادآور شد: از سویی دیگر نحوه پرداخت حقوق و مزایا به بهورزان متفاوت است و همچنین ارایه خدمات نیز به آنها تفاوت چشمگیری با گروههای مختلف جامعه دارد و همین عامل باعث شده مجلس وارد عمل شده و دریافت حق برابر بهورزان را پیگیری کند.
عضو کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکرات و مکاتبات زیادی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیرامون تعیین تکلیف وضعیت استخدامی بهورزان صورت گرفته است از سویی دیگر سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز در این خصوص اقدام قابل تاملی را برای جذب این گروه انجام نداده که امید است مسئولان اجرایی و نیروی انسانی این پیگیریها را به نتیجه مطلوب برسانند.
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.