• ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
  • 3 نظر «نمایش»

خبر کمبود ۴۷ هزار خدمتگزار در مدارس کشور

خبر کمبود ۴۷ هزار خدمتگزار در مدارس کشور

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 3 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

طرح نمایندگان مجلس برای رفع کمبود نیروی خدماتی

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایلنا، نایب رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: درحال حاضر مدارس کشور با کمبود 47 هزار نیروی خدماتی مواجه است و باید چاره اندیشی شود.

«رمضان رحیمی دشت‌لویی» نماینده مردم فلاورجان و نایب رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در خصوص اعلام نظر یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه ۴۷ هزار مدرسه سرایدار ندارند، گفت: ۹۰ درصد نیروهای خدماتی، خدمت‌گزار مدارس‌اند، خدمتگزارانی که مورد نیاز مدارس هستند بر اساس شیوه‌نامه‌ی ساماندهی نیروی انسانی که هر ساله توسط وزارت آموزش و پرورش به ادارات مناطق و استان‌ها ابلاغ می‌شود، مشخص می‌شوند.

طبق این شیوه‌نامه ساماندهی نیروی انسانی مدارس، بر اساس پارامترهایی همچون وسعت ساختمان آموزشی و تعداد دانش‌آموزان، نوع مدرسه اینکه ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم یا هنرستان باشد، نیروی خدمتگزار اختصاص می‌یابد. بنا به شرایط خاص هر مدرسه مشخص می‌شود که این محیط آموزشی اصلا به خدمتگزار نیاز دارد یا ندارد و اگر نیاز دارد به یک یا دو خدمت‌گزار و یا بیشتر نیاز دارد.

وی افزود: بر اساس همین پارامترها در حال حاضر، حدود ۴۷ هزار خدمتگزار کمبود داریم و برخی از مدارس اصلا خدمتگزار ندارند و برخی مثلا یک‌ یا دو روز در هفته خدمتگزار دارند که این یک‌روز یا دو روز در هفته که می‌گویم به این معناست که  یک خدمتگزار برای چند مدرسه اختصاص داده شده است.

برخی مدارس دو شیفته هستند که باید به هر شیفت یک خدمتگزار اختصاص داده شود، اما متاسفانه تنها یک خدمتگزار برای تمام روز فعالیت دارد. در حالی که براساس شیوه‌نامه، مدرسه‌ی دو شیفته باید دو خدمتگزار داشته باشد؛ یعنی هر شیفت باید یک خدمتگزار داشته باشد. برای حل این مشکل، باید منابع مالی لازم در بودجه آموزش و پرورش دیده شود تا بتوان نیروی کافی استخدام کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس بودجه‌ای که این مشکل را حل نکند، تصویب خواهد کرد؟ گفت: مجلس خواستار حل این موضوع است و نمایندگان نیز طرحی ارائه داده‌اند که وزیر آموزش و پرورش باید در کمیسیون آموزش پاسخگو باشد.

در همین روزهای آینده، آقای دکتر کاظمی و دیگر مسئولان آموزش و پرورش باید به مجلس بیایند و به سوالات نمایندگان در خصوص مسائل مربوط به کسری نیروی خدمتگزار در مدارس و راهکارهای آن پاسخ بدهند.

ورود به صفحه استخدام نیروی خدماتی آموزش و پرورش

ورود به صفحه آخرین خبر از استخدام آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری ایلنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2905286
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 3