- ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
- 0k نظر «نمایش»
درخواست تخصیص بودجه برای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری
درخواست تخصیص بودجه برای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
ضرورت اختصاص بودجه اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری
به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه ای به رئیس جمهور خواستار تخصیص مبلغ 5 هزار میلیاردی برای اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری شد.
- مشاهده صفحه جامع اخبار پرداخت حقوق پرستاران و پیراپزشکان
- مشاهده صفحه جامع جزئیات پرداخت کارانه پرستاران
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ متن نامه حسینعلی شهریاری به این شرح است:
حضرت آیتالله رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران سلام علیکم.
این (قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری) ۱۴سال قبل تصویب شده است، اما متاسفانه تا روزهای آخر دولت قبل حتی آیین نامههای اجرایی آن تنظیم نشده بود.
- قضیه کرونا نشان داد که اگر جامعه پرستاری تقویت نشود در بزنگاهها ضربه خواهیم خورد.
- ایجاد امنیت خاطر برای بیمار، نزدیکان بیمار و همه مردم از دیگر ارزشهای برجسته پرستاری است و جامعه پرستاری در واقع به گردن همه ملت حق دارد.
از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از پرستاران و خانواده شهدای سلامت در تاریخ ۱۴۰۰/۹/۲۱
احترامات همانگونه که مستحضرید موضوع ارتقاء مراقبتهای پرستاری که به خصوص در دوران همه گیری کرونا اهمیت خود را به خوبی به نمایش گذارد و جامعه شریف پرستاری را از این آزمایش سترگ سرفراز بیرون آورد، مستلزم لوازمی چند است که ذیلا به آنها اشاره میشود:
۱. توجه به قوانین موضوعه و حمایتی این حوزه از جمله: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری و تعدیل کارانههای پرستاری مصوب ۱۳۸۶/۴/۶ مجلس شورای اسلامی نیز بند۸-۲سیاستهای کلی نظام سلامت
۲. امعان نظر خاص به این نکته که پرستاران بزرگترین گروه ارائه دهنده مراقبتهای بهداشتی و درمانی در بیش از ۱۲۰۰ بیمارستان دولتی، خیریه، خصوصی کشور و دارای مهترین نقش در کنار سایر کادر درمان در نظام سلامت کشور بوده و از این رو مطالبات این صنف شریف باید رعایت شود تا نظام سلامت قادر به استمرار حیات حیات بخش خود باشد.
۳. غفلت از مسائل این قشر که با دانش فنی و تجربی خود میتوانند دسترسی عادلانه تمامی آحاد جامعه به خدمات مناسب و به موقع را فراهم نمایند، با اصول و مبانی مدیریت آینده نگرانه نظام سلامت در تعارض بوده و الگوی ناصوابی برای اداره امور در سایر بخشهای اداری کشور به شمار رفته و میتواند با هزینههای گزاف روحی و مادی به بار آورده، اعتماد عمومی را به وزارت بهداشت و درمان به عنوان متولی اصلی این حوزه مخدوش نماید.
۴. استمرار نقش بی بدیل پرستاران همچنین مستلزم لوازم کمی از قبیل جذب نیروهای جدید با انگیزه به میزان مورد نیاز کشور، پرداخت به موقع مطالبات پرستاران شاغل و ارائه آموزشهای مفید و همگام با آخرین تحولات علمی به آنان، اتخاذ اقدامات لازم برای کاهش میل به خروج و مهاجرات پرستاران، اصلاح مدیریتهای فرادستی و بیمارستانی به منظور حذف دغدغههای اداری ناشی از تبعیض و بی عدالتی و تمرکز صد درصد پرستاران به وظایف شغلی خود و نیز بازنگری در نظام ارزیابی عملکرد پرستاران متضمن مشوقات لازم.
خاطرنشان میکند که موضوع کمبود پرستار و لزوم تکمیل سرانه آن نسبت به تختهای بیمارستانی و نیز امنیت شغلی پرستاران از دغدغههای مقام معظم رهبری نیز بوده و در بیانات و دیدارهای خود کرارا تذکرات لازم را ارائه نموده اند. ایشان همچنین طی سنوات متوالی ضمن ابراز ناخرسندی خود از عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که سالهای طولانی از تصویب بلا اجرای آن میگذرد اظهار امیدواری نمودهاند که در دولت سیزدهم مسئله تعرفه گذاری دنبال شده و اجرا شود.
بنابه مراتب فوق از حضرتعالی درخواست میگردد دستور فرمائید یکبار و برای همیشه این موضوع دیرینه و مزمن حل و فصل گردیده تا در آینده نزدیک لبخند رضایت را بر چهره پرستاران عزیزمان که خدمات شایانی را به ویژه به مبتلایان کرونا در همین سالها و تا به اکنون عرضه نمودند، شاهد باشیم.
ضمنا اطلاعات موجود حاکی است که دولت محترم توجه وافی داشته، ولی مع الاسف سازمان برنامه و بودجه، اقدام قانونی لازم راجع به مبلغ اختصاص یافته (پنج هزار میلیارد) این بخش را در حالت انتظار نگه داشته که این انتظار، انشاالله با دستور رهگشا و خداپسندانه جنابعالی به نفع این قشر کم توقع و ایثارگر و نهایتا چندین هزار بیمار لازم المراقبه کشور به زودی به پایان رسد. از اینکه بذل توجه میفرمایید کمال سپاس و امتنان را داشته، توفیق روزافزونتان را از بارگاه ایزد منان مسئلت دارم.
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.