- ۱۴۰۱/۱۱/۰۲
- 0k نظر «نمایش»
در انتظار صدور مجوز جذب ۱۰۰۰ نیروی قراردادی بخش سلامت کردستان
در انتظار صدور مجوز جذب ۱۰۰۰ نیروی قراردادی بخش سلامت کردستان
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
جذب 1000 نیروی قراردادی بخش سلامت کردستان در انتظار مجوز
به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری تسنیم، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: جذب هزار نیروی قراردادی بخش سلامت نیازمند مجوز سازمان امور استخدامی است.
- مشاهده صفحه جامع استخدام دانشگاه علوم پزشکی کردستان
- مشاهده صفحه جامع اخبار لحظه به لحظه استخدام دانشگاه های علوم پزشکی
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزام بیدارپور امروز در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه که با محوریت بررسی آخرین وضعیت کرونا و میزان آمادگی در مقابله با آن برگزار شد، با اشاره به آغاز موج هشتم کرونا در کردستان و استان اظهار داشت: در دو سال اخیر ویروس کرونا جهشهای زیادی داشته، به طوریکه در شش ماهه نخست 100جهش ژنتیکی داشت.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان موارد بیماری و وضعیت بیمارستانهای استان را تحت رصد داشته و متناسب با سیاستهای ابلاغی، آمادگی مقابله با هر گونه موج احتمالی کرونا را دارد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کردستان با اشاره به اینکه سرعت سرایتپذیری امیکرون بسیار بالاست، افزود: امیکرون بر خلاف کرونا، وارد ریه افراد نمیشود. یکی از دلایلی که ورود موج کرونا به کشور را تقویت کرده، مربوط به برداشتن محدودیتها در چین و سفرهای اتباع ایرانی مقیم غرب کره زمین بوده است.
بیدارپور بر ضرورت تزریق واکسن یادآور برای افراد بالای 18سال که شش ماه از واکسن آنان گذشته و دارای بیماریهای زمینهای تاکید کرد و یادآور شد:افراد دارای علائم بیماری خود را قرنطینه کنند، انتظار میرود شهروندان همچنان همانند اوایل کرونا پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و از حضور در تجمعات غیرضروری، خودداری کنند.
وی مدعی شد: بر اساس گفته اساتید و کارشناسان پیشبینی میشود تا پایان سال یک موج دیگر کرونا پیشرو داشته باشیم.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بخش پایانی سخنان خود در پاسخ به این سوال که وضعیت نیروهای با قرارداد 89روزه در استان به کجا رسید؟ توضیح داد: سازمان امور استخدامی موافق جذب این افراد بوده اما باید سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز آن را تائید کند.
وی با اشاره به اینکه تعداد این افراد در استان یکهزار نفر بوده که در دوران کرونا با قرارداد 89روزه در بخشهای مختلف پرستاری، خدمات، آزمایشگاه و سایر بخشها خدمترسانی میکردند، اذعان کرد: ماهانه 1.5 تا 2میلیارد تومان به این افراد پرداخت میشد، اگر سازمان امور اداری استخدامی دستور جذب این افراد را ابلاغ کند میتوانیم مجددا از ظرفیت آنان استفاده کنیم.
بیدارپور با اشاره به کمبود نیرو در وزارت بهداشت یادآور شد: هر گونه جذب نیازمند مجوز و برای اینتعداد افراد نیز منتظر نتیجه تصمیمگیری و دستورالعمل کشوری هستیم.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری آنفولانزا و کرونا در کشور و استان پرداخت و اظهار کرد: مشکلی در تامین واکسن آنفولانزا در کردستان نداریم.
جهانبخش یوسفی با اشاره به اینکه در کل مناطق مختلف دنیا روند ابتلا به کرونا و بیماری آنفولانزا کاهشی بوده است، گفت: متاسفانه در یک ماهه اخیر تعداد کل بیماران تنفسی در کردستان افزایش یافته است.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه در یک هفته اخیر 19مورد ابتلا به کرونا در استان شناسایی شده که نسبت به هفته گذشته 2.5برابر افزایش یافته است، عنوان کرد: خوشبختانه در 81روز اخیر مرگ ناشی از کرونا در استان نداشتهایم.
بهرام کندائی، مدیر روابطعمومی دانشگاه علومپزشکی کردستان نیز در این نشست خواستار ارائه راهکار از سوی اصحاب رسانه برای اطلاعرسانی مناسب در خصوص رعایت شهروندان در مقابله با امیکرون و موج هشتم شد.
منبع: خبرگزاری تسنیم
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.