- ۱۳۹۶/۰۴/۲۷
- 1k نظر «نمایش»
تجربیات و سوالات مصاحبه استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان سال ۹۵
تجربیات و سوالات مصاحبه استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان سال ۹۵
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۷ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
تجربیات پذیرفته شدگان استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان سال 95
عده ای از کاربران سایت ایران استخدام پس از شرکت در آزمون استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان در سال 1395 و گذراندن مراحل مصاحبه (روانشناسی، عقیدتی، معاینات پزشکی و طب کار، گزینش و سایر مراحل مربوط به روند جذب و استخدام) تجربیات و سوالات خود را در اختیار سایرین قرار داده اند. شما می توانید با مراجعه به صفحه زیر از این تجربیات بهره مند شوید.
رفتن به صفحه تجربیات استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان
جهت مشاهده مطالب روی لینک های زیر کلیک کنید
با فعالسازی این سرویس، آگهیهای استخدام سازمانهای دولتی و خصوصی و همچنین بانکها را به محض انتشار از طریق پیامک و ایمیل دریافت خواهید کرد.
مرحله مصاحبه روانشناسی، تخصصی و علمی
در این بخش تجربیات پذیرفته شدگان استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان در سال 1395 از مرحله مصاحبه روانشناسی، تخصصی و علمی گردآوری شده است که در ادامه می توانید برای مشاهده هر یک از تجربیات بر روی اسم نویسنده ضربه بزنید.
نویسنده: اقای شیمیست (مشاهده تجربه)
چون این استخدامی خیلی برام مهم بود خیلی براش وقت گذاشتم. پس سیر تا پیازش رو براتون میگم. ان شا الله که به دردتون بخوره و من رو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید.
آماده سازی برای مصاحبه:
من چون تجربه کافی نداشتم در سایت ها دنبال تجربیات دوستان می گشتم. متاسفانه نظریات بیشتر شامل کشمکش و تلاش برای القای نظریات شخصی بود. زیاد این مشاجره ها رو جدی نگیرید. متاسفانه بعضی دوستان برای اینکه روحیه شما رو خراب کنند نظراتی می گذارند که جز تضعیف روحیه شما برنامه ای ندارند پس اگر عاقل باشید این نظرات رو به هیچ عنوان جدی نمی گیرید.
شما باید حتما قبل از مصاحبه اطلاعات کافی درباره خود شرکت و محصولات و فرایند تولید کسب کنید. لازم نیست دقیقا جزییات رو بدونید اما کلیاتی در مورد مواردی که گفتم بدونید.
قسمت روانشناسی رو حتما جدی بگیرید و سوال های احتمالی رو که در سایت ها پیدا و جواب مناسب رو براشون پیدا کنید و به نظرم در منزل بارها و بارها تمرین کنید. من چند تا از مهمترین ها رو براتون می نویسم اما بسنده نکنید و باز هم خودتون دنبال سوال جواب های بیشتر باشید.
1- از خودتان بگویید؟
منظورش اینه مهارت هاتون رو بگید. نشینید مسایل شخصی و قصه بگید. اونجا جای فکر کردن نیست پس از قبل بدونید چی بلدید!!!
2- در مورد نقاط ضعف و قوت خود توضیح دهید.
از قبل یه دو سه تا نقطه ضعف و قوت بدونید البته حواستون باشه باید این ضعف و قوت ها به کار مربوط باشه و مخصوصا نقاط ضعف به شدت دقت کنید که برای شما امتیاز منفی نیاره
3- آیا به کار گروهی اعتقاد دارید؟ یکی از کارهای گروهی تون رو بگید
جواب حتما باید بله باشه…
4- چقدر حقوق می خواهید؟
اینجا بدترین کار گفتن رقم خیلی بالا یا خیلی پایین.
5- آیا فکر می کنید به درد این کار می خورید؟
از مهارت ها و انگیزهاتون بگید.
بازم میگم سوالات بالا جز مهمترین ها هستند ولی باید حتما بیشتر مطالعه کنید. صداقت رو فراموش نکنید چون صداقت هم نمره داره و خدا هم راضی تره.
در مورد زبان بستگی به نظر مصاحبه کننده ها داره که بخوان بپرسن یا نپرسن. شما باید بلد باشید خودتون رو به انگلیسی معرفی کنید
مصاحبه:
روزی که قراره برای مصاحبه برید حتما از خدا کمک بخواهید و امیدوار و پر انرژی باشید. لباس و ظاهر استخدامی شما باید صاف و اتو کشیده و رسمی باشه. شما هر جایی برای مصاحبه برید اول یک فرم رو پر می کنید این فرم رو با دقت پر کنید هر مدرک و مهارتی و سابقه کاری دارید در فرم وارد کنید اما نکته مهم اینجاست که در نوشتن مهارت هاتون غلو نکنید چون مصاحبه کننده با توجه به سطحی که شما نوشتید سوال میپرسه و اگر چیزی بلد نباشید قطعا تاثیر بدی در مصاحبه شما میذاره و صداقت شما زیر سوال میره.
وقتی برای مصاحبه پیش مصاحبه کننده میرید با اعتماد به نفس باشید و اینو از من بشنوید که مصاحبه از اون چیزی که تو ذهن شماست راحت تره. مصاحبه ها اکثرا از دو بخش علمی و روانشناسی تشکیل شده اند. قسمت علمی بیشتر مربوط به درس های دوران دانشگاهتون که باید بخونید اما نمیخواد همه رو بخونید چیزهایی که مرتبط با کار بدونید. در مورد شرکت و مواد و فرایندها حتما اطلاعات کلی داشته باشید. من چون خودم شیمی هستم بچه های شیمی رو بیشتر راهنمایی می کنم.
بچه های شیمی
1- محلول سازی رو بخونید مخصوصا ppm
2- کلیاتی از تجزیه دستگاهی رو مطالعه کنید اما کروماتوگرافی مخصوصا GC˛ جذب مولکولی و اتمی و تقطیر رو خوب بخونید. دستگاه اسپکتروفتومتر چون تو اکثر آزمایشگاه ها هست امکان سوال ازش هست.
3- اگه ارشد هستید مطالب پایان نامتون رو خوب بدونید چون حتما سوال میپرسن.
4- فرایندهای شیمیایی مربوط به کارتون رو بدونید.
5- روش جداسازی دو مایعی با نقطه جوش نزدیک؟
1-GC یا 2-تقطیر جز به جز
6- روش شناسایی جامدهای خالص؟
براساس نقطه ذوب در شرایط استاندارد
بعد از مصاحبه علمی نوبت قسمت روانشناسی که واقعا مهم. در این قسمت باید کاملا آرام و صادق باشید و سوال و جوابهای احتمالی رو بررسی کنید. پاسخ به سوالات احتمالی رو تمرین کنید اما حفظ نکنید که مثل کلاس درس جواب بدید. روانشناس امکان داره سوالاتی بپرسه که بخواد آستانه تحمل شما رو بسنجه پس تحت هیچ شرایطی از کوره در نرید. جوری برخورد کنید که اعتماد به نفس از شما موج بزنه!!!
برای تمام دوستان عزیزم آرزوی موفقیت دارم و همیشه امیدوار باشید قطعا روزهای خوب هم از راه میرسن.
نویسنده: غیر بومی (مشاهده تجربه)
سوالات روانشناسی:
دو ویژگی مثبت و یک ویژگی منفی خودت رو بگو
چرا باید شما رو استخدام کنیم؟
کدوم قانون راهنمایی رانندگی رو دوس داری حذف کنی و چه قانونی دوس داری اضافه کنی؟
خودت رو با یک کلمه معرفی کن
دوس داری موقعیت شغلیت رو عوض کنی؟
اگر زنت در حال مرگ باشه و پول نداشته باشی قرص بخری حاضری به خاطرش دزدی کنی؟
خودت رو معرفی کن کامل و زندگیت رو شرح بده.
دوس داری انفرادی کار کنی یا جمعی
و ….
نویسنده: مهران (مشاهده تجربه)
من دیپلم ۸ صبح چیز خاصی نمیپرسن بعد از بررسی مدارک تمرکزشونو میذارن رو روانشناسی ۳۰۰ تا تست روانشناسی هست که باید جواب بدی نکته مهم اینه که نباید دروغ بگی تو این تست ها چون تست ها به نحوی طراحی شده که مشخص میشه
نویسنده: م.ش غیر بومی (مشاهده تجربه)
عجیبترین مصاحبه کاری بود که تا حالا دیده بودم…..اول اینکه مسئولین مصاحبه با محیط و واحد تولیدی آمونیاک و اوره چندان آشنا نبودند…مصاحبه گر من آدم پری بود ولی در صنعت سد کار میکرد….از من فقط در مورد کار آموزی میپرسید و تجهیزات و میگفت کارآموزیت نجاتت داد…از چی نمیدونم.از هایسیس هم یه سوال کرد.به نظرم تکیه بر افرادیه که علاوه بر بومی بودن سابقه کار هم داشته باشن و در غیر اینصورت بومی های قوی از نظر علمی رو برمیدارن و در آخر میرن سراغ غیر بومی های نزدیک به استان و قوی….چون پر واضحه که کسی که شهرش فاصله داره از لردگان شاید نتونه طاقت بیاره ….یکی از بچه های شهرکرد میگفت که واسه اونا هم سخته چون سه ساعت و نیم فاصله است و خود شهر لردگان هم نیست..
نویسنده: علی (مشاهده تجربه)
سلام. من پنل 2 بودم. از من هم زبان نپرسیدن! البته من مدرک آیلتس داشتم و پیوست فرم هام کرده بودم. مصاحبه که تموم شد ازشون پرسیدم چرا ازم زبان نپرسیدن؟ یه نفر از مصاحبه کننده ها گفتش که متوجه شدیم زبانت خوبه. من 5 سال سابقه کار داشتم، البته مستقیما مرتبط با پتروشیمی نبود، ولی از سابقه کارم زیاد سوال نپرسیدن و یه دفعه گفتن فکر می کنی تو چه قسمتی تو پتروشیمی به درد می خوری؟ منم گفتم دفتر فنی یا نگهداری و تعمیرات. شروع کرد در مورد نگهداری و تعمیرات سوال کردن. دو تا سوال هم در مورد نرم افزارای تخصصی پرسیدن و دو تا سوال تخصصی که یکیش در مورد برج خنک کننده بود و یکیش در مورد بالانس استاتیکی و دینامیکی. سوالات ورد را بلد نبودم و گفتم اکسل بلدم که چند تا سوال از اکسل پرسید. مصاحبه من نسبت به بقیه خیلی کوتاه تر بود، نمی دونم چرا!؟ جالبه که مصاحبه روانشناسی من کلا 5 دقیقه طول کشید و مصاحبه کننده اصلا به من نگاه نمی کرد و غیر از سوال هایی که می کرد هیچ حرف دیگه ای نمی زد در حالی که من می دیدم مصاحبه روانشناسی بعضیا تا 20-25 دقیقه طول می کشید و کلی هم مصاحبه کننده صحبت می کرد ظاهرا! نمی دونم چرا کلا مصاحبه من انقدر کوتاه بود نسبت به بقیه!؟
نویسنده: غیر بومی (مشاهده تجربه)
با سلام من رشته ام مهندسی شیمی هست مصاحبه شدم. اول سه برگه بهتون می دن که به هم منگنه شده توی اطلاعات شخصی و تحصیلی و سابقه کار و اسم دوست و اشنا و فامیل رو می نویسین. کسایی که سابقه بیمه دارن شماره بیمه نامه رو داشته باشن. بعد از اون مدارک رو چک می کنن که درست هست یا نه. در مرحله بعد وارد پنل یک شدم که مهندسی شیمی هست دو نفر اقا هستن که مصاحبه فنی رو انجام می دن و یک نفر خانم دکتر روانشناس که روانشناسی رو انجام می ده. یه اقایی هم هست بر کارشون نظارت می که. سوالای فنی این طوری هست که ابتدا از کاراموزیتون می پرسن و بعد می گن توی چه رشته ای تخصص داری تا ازون سوال بپرسیم. من گفتم ترمودینامیک و انتقال حرارت سوالایی که از من پرسیده شد اینا بودن که:
پدیده اختناق چی هست ژول تامسون رو توضیح بده…
در مورد برج خنک کننده توضیح بده
بعد من از سابقه کارم گفتم که بحث رفت اون سمت و توضیح دادم براشون بعدش بهم گفت نرم افزار چی بلدی من گفتم ورد و اکسل و هایسیس و این چیزا. بعد چند تا سوال خفن ورد ازم پرسید که بهش گفتم حرفه ای نیستم پرسید انواع break ها رو توی ورد توضیح بده و فایده section break چی هست. بعد رفت سراغ هایسیس و گفت باهاش تا حالا چی رو شبیه سازی کردی و بعدش پرسید برای شبیه سازی یک پمپ چه پارامتر هایی رو باید بهش بدیم. این بود مصاحبه تخصصی من بعدش باهام انگلیسی صحبت کرد و گفت خودت رو معرفی کن بعدش گفت سرگرمی هات رو بگو بهتره تو این قسمت من من نکنین چون می خواد ببینه لهجه تون چطوره. بعد یکم گفتیم و خندیدیم رفتیم برای روانشناسی که اونجا سوالاش اسون بود فقط باید خودتون باشید. اگر سوال دیگه ای هست من در خدمتم
نویسنده: علیرضا برق (مشاهده تجربه)
سلام برهمگی
بنظر من بردن کپی يه مدرک کار خیلی سختی نیس.پیشتون باشه اگه گفتن واسه ادعای مدرک یا دوره تون چیزی دارید ثابت کنید خیلی راحت در اختیارش قرار دهید
اگه بگيد جایی کار کردم ميگن چه مسئولیتی داشتی و در همون مورد شروع میکنن ب سوال کردن(شاید هم ازش بگذرند و چیزی نگند)
امريه در پالايشگاه سابقه کاری و بیمه ای برای اشتغال نیس ولی حتما بگو،دید اونطرف عوض ميشه ولی منوط به اینکه اطلاعاتت در اون زمینه قابل قبول باشه
بومی و غیر بومی ديگه داره تکراری ميشه.سعی کنید پیگیری کنید،آدم عاقل کارشو پیش میبره نه تو بوق و کرنا کنه.به نتیجه که رسوندیدبصورت علنی صحبت کنید
تهران رفتن سخت نیس،اينو بذارید به حساب تجربه.منم پارسال برای آزمون قابلیت سازی3 رفتم امیرکبیر ولی رد شدم،اولش شاکی بودم ک چرا این همه راه رفتم اما حالا میبینم تجربه ام بیشتر شده،استرس ما شايد يه مقدارش برمیگرده به محیط های جدید،برید و مبارزه کنید
با پوشش مناسب هم بروید،درسته مصاحبه عقیدتی نیس ولی ظاهر آراسته ساده و شیک بسیار تاثیرگذاره در فرد مصابحه کننده
از تمام ظرفیت هاتون استفاده کنید،باوقار متین سنگین و مودبانه
به آنچه که علم دارید اعتماد کنید و مصمم برید جلو
دروس را اگه خوندید کار خوبی کردید و به مرحله تسلط برسید
نمونه مصاحبه دانلود کنید و مرور کنید
حتی اگه دوس دارید از یک مرکز مشاوره و حتی آموزشگاهی تخصصی رشتتون وقت مشاوره در مورد مصاحبه و چی بخونم بگیرید(قبلش بپرسید مشاوره در مورد مصاحبه استخدامی ها دارن)
من يه غیر بومی هستم که اتفاقا قبول نشدم اما در شاخه ای ديگه خدا کمکم کرد و با مجتمع فولاد همکاری دارم.
اينو بگم که لردگان سرزمینی بکر و هیجان انگیزه،چند بار مسافرت رفتم آنجا و حتی داخل پتروشیمی هم رفتم.بحث همیشه بوده افراد لردگان افرادی سخت کوش خونگرم و مهمان نواز هستن کافیست رفاقت کنید و معنای رفیق واقعی رو ببینید
اميدوارم هرچي خیر شما در آن هس براتون اتفاق بیفته
تجربیات متفرقه
در این بخش تجربیات پذیرفته شدگان استخدامی شرکت کود شیمیائی اوره لردگان در سال 1395 از سایر مراحل مصاحبه گردآوری شده است که در ادامه می توانید برای مشاهده هر یک از تجربیات بر روی اسم نویسنده ضربه بزنید.
نویسنده: مصاحبه (مشاهده تجربه)
به عنوان کسی که چندتا پیرهن بیشتر از بقیه پاره کردم یه کوچولو در مورد مصاحبه بگم:
1- اولش که میرید اونجا یه فرمی بهتون میدن مشخصات پر میکنید
2- بعدش به نوبت میرید برا مصاحبه علمی که خیلی متفاوته برای هر کسی
3- بعد از اون هم تو همون جا یا یه اتاق دیگه مصاحبه روانشناسی میشید که زیاد سخت نیست و خیلی آسونه
و اما نکته های فوق مهم:
1-با توجه به اینکه خیلیا خودشون رو آماده کردن اینو بگم اکثرا مواقع موضوعات پیرامونی بیشترین تاثیر رو داره مثلا اگر بخوان بومی بگیرن و شما غیر بومی بودین بحث نکنید فایده نداره صاحاب شرکت تصمیمشو گرفته و برعکس اگه بومی بودن تاثیر نداشت بومیا فک نکنن با زور نماینده مجلس و … میتونید قبول شید بحث کردن جز اینکه اعصابتون رو در دوحالت خورد میکنه فایده نداره
2- ممکن سوالات زیادی بپرسن و شما بلد نباشید اصلا نگران نباشید اونا اینقدر میپرسن تا برسن به مرز نادانستنی های شما
3- با مصاحبه کننده بحث غیر علمی نکنید مثلا یه سوال شما بلد نیستن آسمون ریسمون به هم میبافید که این روال سوالا به درد نمیخوره و مربوط نیست ممکنه م.شیمی باشید و سوال برقی بپرسه
4- از همه مهمتر احتمال قبول نشدن شما 66% واحتمال قبولی 33% پس اگه قبول نشدین زیاد خودتون رو ناراحت نکنید (این بزرگترین تجربه منه که 5-6 تا مصاحبه بزرگ رو رد شدم) شرکت ها و سازمانهای دیگه هم هستن که میتونید اونجا آزمون بدین و قبول شید
معرفی کتابهای مصاحبه
واحد آموزش ایران استخدام جهت کسب آمادگی شما کاربران عزیز در جلسات ارزیابی تکمیلی (مصاحبه) کتابهایی جامع شامل تمام مراحل مصاحبههای استخدامی آماده نموده است.
دانلود کتاب الکترونیکی راهنمای جامع تمام مراحل مصاحبههای استخدامی
سفارش پستی کتاب چاپی راهنمای مصاحبه حضوری و گزینش
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.