رزومه نویسیکارجو

دانلود نمونه رزومه مهندس مکانیک + آموزش نوشتن

زمان مطالعه: 7 دقیقه

آموزش ساخت و دانلود نمونه رزومه مهندس مکانیک (با فرم خام)

مهندسی مکانیک از جمله  پردرآمدترین رشته‌های ریاضی و فیزیک است. امروزه بیشتر کارخانه‌ها و صنایع تولیدی مانند خودروسازی، صنایع نیروگاهی و نفت و گاز و…. به استخدام مهندس مکانیک در زمینه‌های مختلف می‌پردازند. از این رو بازار کار این شغل رونق خوبی دارد. اگر شما نیز از متقاضیان ورود به این شغل پردرآمد هستید مطمئنا داشتن رزومه ای کامل و حرفه ای که در برگیرنده توانایی‎ها و تجربه کاریتان باشد، برایتان بسیار حائز اهمیت است.
در این مطلب قصد داریم به بررسی نمونه رزومه‌‌ مهندس مکانیک که با رعایت اصول استاندارد توسط سایت ایران استخدام تنظیم شده است بپردازیم. سپس نکات مهم و کلیدی که در نوشتن رزومه مهندس مکانیک ضروری است را توضیح می‌دهیم.

جستجوی آگهی‌های استخدامی

نمونه رزومه‌ مهندس مکانیک تکمیل شده توسط ایران استخدام

سایت ایران استخدام برای آشنایی بیشتر شما با اصول صحیح ساخت رزومه حرفه ای برای مهندس مکانیک، نمونه رزومه‌ هایی کامل از جهت درج اطلاعات، مهارت‌ها و سابقه فعالیت را برای این شغل تهیه و تنظیم نموده است. شما می‌توانید با بررسی آن‌ها، با اصول صحیح ساخت رزومه حرفه ای بیشتر آشنا شوید و از آن برای تنظیم رزومه مهندس مکانیک، رزومه مهندس مکانیک سیالات، رزومه مهندس مکانیک جامدات و … نیز استفاده نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این نمونه رزومه‌ها حاوی تمامی اطلاعات است. لازم است شما با توجه به مهارت‌ها و زمینه فعالیت خود رزومه‌تان را تکمیل نمایید.

الف) نمونه رزومه مهندس مکانیک:

ب) نمونه رزومه مهندس مکانیک سیالات:

ج) نمونه رزومه مهندس مکانیک جامدات:

چهار نکته کلیدی برای نوشتن رزومه مهندس مکانیک

با اینکه درخواست جذب مشاغل مرتبط با عنوان شغلی مهندسی مکانیک، از سوی شرکت‌ها و صنایع مختلف بسیار بالاست، اما با وجود رقابت بالا یافتن شغل در این زمینه دشوار است. اگر شما هم می‌خواهید در یکی از شرکت‌ها و کارخانه های معتبر به عنوان مهندس مکانیک مشغول به کار شوید، باید رزومه ای کامل و قوی داشته باشید. برای اینکه رزومه‌تان در میان صدها رزومه‌ ارسالی برجسته باشد، رعایت 4 نکته کلیدی زیر برایتان ضروری است.

1- ارائه توضیحات در رابطه با تجربه کاری مهندس مکانیک

کارفرمایان و مدیران استخدام به خاطر حیاتی بودن وظایف مهندسین مکانیک در شرکت‌ها و سازمان‌ها، توجه ویژه ای به مسئله تجربه و سابقه کاری در رزومه مهندس مکانیک در بین صدها درخواست ارسالی دارند. پس می‌توان گفت سابقه و تجربه کاری مهمترین اصل در رزومه کاری بشمار می رود. با توجه به این موضوع می‌توان مهندسین مکانیک را در دو دسته زیر قرار داد:

مهندس مکانیک سطح ورودی: اگر جز مهندسین مکانیک بدون تجربه و سابقه کاری هستید، در رزومه‌تان بیشتر در رابطه با تحصیلاتتان و دوره های کارآموزی و گواهینامه‌هایی که دریافت کرده اید توضیح دهید. شما می‌توانید در رزومه کاری خود اهداف، علایق و اشتیاقتان را برای ورود به این شغل بیان نمایید.

نکته: سعی کنید برای انتخاب محل کار و حتی کارآموزی خود بصورت گزیده عمل نمایید زیرا کارفرمایان به هنگام بررسی رزومه‌ها به پروژه‌هایی که تا کنون در آنها فعالیت داشته اید توجه زیادی دارند.

مهندس مکانیک حرفه ای و باتجربه: اگر مهندس مکانیک با سابقه کار و حرفه ای هستید، در بخش سوابق کاری رزومه خود از آخرین سابقه کاری خود شروع کنید، تمام جزئیات سوابق خود شامل محل کار و مدت زمانی که در آن مشغول به کار بوده‌اید را ذکر نمایید. به اقداماتی که در گذشته انجام داده‌اید، مانند پروژه‌ها، موفقیت‌ها، ارائه راه‌کارها به هنگام رویارویی با چالش‌ها، تقدیر و ترفیع هایتان و آموزش‌هایی که دیده‌اید اشاره کنید. همچنین شما می‌توانید مهم‌ترین دستاوردهایتان در این حوزه را نیز لیست کنید.

یادتان باشد رزومه ارسالی شما زمانی ارزشمند است که اصل صداقت را در آن رعایت کرده باشید. این اصل زمانی اثبات می شود که شما بتوانید مدارک و مستنداتی را که از شما به هنگام مصاحبه حضوری برای سابقه کار و تجربه در زمینه کاری‌تان، مطالبه می کنند را ارائه دهید. در نتیجه قبل از شروع تکمیل رزومه و اشاره به تجربیات خود مدارک و گواهینامه های مورد نیازتان را جمع آوری کنید.

نکته: بیشتر شرکت‌ها به استخدام مهندسی مکانیک برای دریافت مشاوره‌های تکنیکی هستند. شما می‌توانید با کسب چندین سال سابقه کار به‌راحتی از خانه و به صورت دورکار در این زمینه مشغول به کار شوید.

2- بیان تجربیات مهندس مکانیک به صورت کمی و عددی

بیان تجربیات کاری بصورت کمی، یکی از بهترین راه‌ها برای نشان دادن دستاوردهایتان به شیوه‌ای قابل هضم و قانع‌کننده است. برای اینکه مدیر استخدام درک بهتری از نحوه مشارکت شما به عنوان مهندس مکانیک در سازمان یا شرکت داشته باشد، توصیه می‌کنیم تجربیاتتان را در قالب اعداد و به صورت درصدی بیان نمایید.

نمونه‌هایی برای تجربیات کمی:

  • همکاری با یک تیم 12 نفره برای طراحی، ساخت و نصب تجهیزات خنک کننده در سیستم های نگهداری مواد غذایی صنعتی
  • کاهش هزینه‌های نیروی کار 45٪ و صرفه جویی در حدود 300000 تومان در سال از طریق بهبود فرایندها
  • بهبود سرعت دستگاه‌ها برای افزایش 20 درصدی در راندمان ساخت و تولید

3- اهمیت اشاره به مهارت‌ها در رزومه مهندس مکانیک

کارفرمایان و مدیران استخدام معمولا مسئولیت پروژه‌های مختلف را در اختیار کسانی می‌گذارد که از مهارت‌های ویژه‌ای برخوردار باشد. بهتر است قبل از تکمیل رزومه مهارت‌های مرتبط خود را لیست کنید. مهارت‌های یک مهندس مکانیک به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود.

الف) مهارت‌های نرم مهندس مکانیک

  • خلاقیت
  • مهارت‌های حل مسئله
  • مهارت‌های میان‌فردی
  • همکاری و هماهنگی
  • تصمیم گیری و قضاوت
  • مهارت های کار تیمی
  • مذاکره
  • توانایی کار تحت فشار
  • مهارت‌های ارتباطی
  • مهارت‌های تحلیل‌گری و خلاقیت

ب) مهارت‌های سخت مهندس مکانیک

  • دانش ساخت و تولید
  • تست کیفیت و عیب یابی
  • دانش مقررات ایمنی
  • اطلاعات و آگاهی تجاری
  • آشنایی با استانداردهای صنعتی و دولتی
  • مهارت های تحلیلی
  • توسعه و آزمایش نمونه های اولیه
  • دانش نرم‌افزاری

ج) مهارت‌های نرم افزاری مهندس مکانیک

  • CATIA
  • SolidWorks
  • PowerMill
  • CREO
  • MATLAB
  • تحلیل المان محدود (FEA)
  • طراحی و شبیه سازی HEV

4- نکات کلی در نوشتن رزومه مهندس مکانیک

نوشتن خلاصه رزومه مهندس مکانیک: کارفرمایان و مدیران استخدام برای جذب مهندس مکانیک تعداد زیادی رزومه دریافت می‌کنند و معمولا وقت زیادی برای بررسی و مطالعه رزومه‌های دریافتی ندارند. اگر می‌خواهید یک بازخورد اولیه عالی از رزومه‌ خود ایجاد کنید و در همان ابتدا نظر مدیر استخدام را جلب کنید، در چند جمله کوتاه و در ابتدای رزومه‌تان تمام اطلاعات کلی در مورد خودتان، موفقیت‌ها و برجسته ترین دستاوردهایتان را بیان کنید.

تحصیلات مهندس مکانیک: برای استخدام مهندس مکانیک حداقل مدرک کارشناسی نیاز است. در صورتی که فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر هستید لازم است به گرایش خود مانند مکانیک سیالات، مکانیک جامدات، تاسیسات و خودرو و … در رزومه اشاره کنید.
میزان تحصیلات، گرایش تحصیلی خود را با ذکر معدل، نام دانشگاه محل تحصیل و زمان اخذ مدرکتان را بیان کنید. همچنین اگر دارای مدرک و گواهینامه دوره کارآموزی هستید آن‌ را نیز ذکر کنید.

درج حقوق درخواستی مهندس مکانیک: میزان حقوق و دستمزد مهندس مکانیک در هر شرکتی با توجه به هدفی که دنبال می‌کند و نوع پروژه که تعریف می کند، متفاوت است که این دستمزد اصولا با سابقه کار، میزان تحصیلات و توانایی افراد ارتباط دارد. پس بهتر است در بخش حقوق درخواستی، حقوق توافقی را انتخاب کنید تا با توجه به سوابق‌ شغلی، شرایط کار و مهارت‌هایتان و با توافق کارفرما حقوق و درآمدتان را مشخص شود.

تکمیل و تنظیم رزومه کاری مهندس مکانیک از دو طریق

اکنون با نکات مهم و کلیدی تنظیم رزومه برای مهندس مکانیک آشنا شدید و چند نمونه رزومه‌ مهندس مکانیک در زمینه‌های مختلف را در بالا بررسی نمودید. مطمئناٌ تمایل به تنظیم رزومه کاری خود به صورتی کاملا استاندارد و حرفه ای دارید. بر همین اساس مجموعه ایران استخدام از دو روش کاملا رایگان برای ساخت رزومه، شما را در این امر یاری می نماید:

دانلود فرم خام رزومه مهندس مکانیک

ایران استخدام با توجه به درخواست بالای کارجویان، فرم خام رزومه کاری استانداردی را به دو زبان فارسی و انگلیسی (در قالب فایل Word) تنظیم نموده و در اختیار متقاضیان استخدام راهنمای تور قرار داده است. این فایل شامل تمام فیلدهای مورد نیاز رزومه مهندس مکانیک می شود و شما می توانید پس از دانلود رزومه، اطلاعات خود را به طور کامل وارد نموده و با خروجی PDF و Word ذخیره نمایید.

برای دانلود فرم خام رزومه کاری مهندس مکانیک – فارسی و انگلیسی کلیک نمایید

ساخت آنلاین رزومه مهندس مکانیک

در صورتی که تمایل به تنظیم رزومه‌ برای مهندس مکانیک استاندارد و کارفرما پسند به صورت آنلاین دارید، ایران استخدام در پنل کارجویان خود رزومه ساز آنلاینی را طراحی نموده و با امکانات زیادی از جمله قالب های متنوع، دانلود فوری و رایگان رزومه، در اختیار کاربران خود قرار داده است.
برای ساخت رزومه از طریق سیستم رزومه ساز آنلاین ایران استخدام لازم است در پنل کارجو ثبت نام نمایید و پس از تکمیل اطلاعات خود، از بین قالب های موجود قالبی را انتخاب و گزینه ذخیره را برای دریافت رزومه در فرمت PDF بزنید.

برای ثبت نام در پنل کارجو ایران استخدام و ساخت رزومه آنلاین مهندس مکانیک کلیک نمایید

راهنمای جستجوی آگهی و ارسال رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارجویان)

کارفرمایان و مدیران استخدام شرکت‌ها و صنایع معتبر، برای جذب و استخدام مهندس مکانیک آگهی‌های استخدام خود را در مجموعه ایران استخدام اطلاع رسانی می کنند.

نحوه جستجوی آگهی های استخدام: کارجویان برای اطلاع از جدیدترین آگهی های استخدام مهندس مکانیک منتشر شده در مجموعه ایران استخدام از چند طریق می توانند اقدام نمایند که مهمترین آنها استفاده از بخش جستجو مشاغل در سایت می باشد. پس از جستجو و بررسی آگهی های استخدام فعال، با ارسال رزومه کاری خود برای شغل مورد نظر اعلام آمادگی خواهند کرد.

نحوه ارسال رزومه برای آگهی های استخدام: برای هر آگهی جهت ارسال رزومه برای کارفرما از دو طریق می توان اقدام نمود:

  • ارسال رزومه از طریق ایمیل، واتساپ: در این روش کارجویان می توانند رزومه آماده خود را از طریق ایمیل یا واتساپ برای کارفرما ارسال نمایند.
  • ارسال رزومه از طریق کاریابی ایران استخدام: در این روش کارجویان پس از ثبت نام در کاریابی ایران استخدام و تکمیل فرم رزومه، قادر خواهند بود آن را مستقیما برای کارفرما ارسال کنند و یا با فعالسازی رزومه ساخته شده آن را در معرض دید کارفرمایان قرار دهند.

نکته: با ثبت نام در کاریابی ایران استخدام پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، رزومه شما در معرض دید کارفرمایان قرار می‌گیرد و امکان جذب و استخدام شما بالاتر می‌رود.

راهنمای درج آگهی و جستجوی رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارفرمایان)

کارفرمایان شرکت‌های بزرگ و معتبر در سراسر کشور می توانند با ثبت نام در پنل کارفرما ایران استخدام، برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود در مشاغل مختلف اقدام به درج آگهی استخدام نمایند.

نحوه درج آگهی استخدام: کارفرمایان پس از ورود به پنل خود، از بخش درج آگهی جدید می توانند عنوان و متن آگهی خود را وارد نمایند. سپس اطلاعات خود را تکمیل کرده و با انتخاب پلن مناسب از میان پلن های مختلفی که در این بخش وجود دارد، آگهی خود را برای انتشار در مجموعه ایران استخدام ارسال نمایند. پس از تایید آگهی استخدام و ارسال آن دسترسی کارفرمایان به صورت خودکار به بانک رزومه های موجود در سایت ایران استخدام فعال می گردد.

نحوه جستجوی رزومه توسط کارفرما: کارفرمایان برای بررسی رزومه کارجویان از دو طریق می توان اقدام نمایند:

  • بررسی رزومه های دریافتی در پنل کارفرما: در این روش اگر کارفرما هنگام درج آگهی استخدام خود در سایت ایران استخدام گزینه دریافت رزومه از طریق پنل ایران استخدام را فعال نموده باشد، کارجویانی که در ایران استخدام ثبت نام کرده‌اند می توانند رزومه خود را برایشان ارسال کنند. در این صورت کارفرمایان می توانند پس از بررسی رزومه ها و انتخاب رزومه مناسب با کارجوی مورد نظرشان تماس بگیرند.
  • بررسی رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام: در این روش کارفرمایان میتواند رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام را با توجه به عنوان شغلی مورد نظر جستجو و بررسی نمایند.

نکته: با ثبت نام و درج آگهی استخدام به عنوان کارفرما در سایت ایران استخدام، می توانید به بانک رزومه دسترسی پیدا کنید.

منبع: ایران استخدام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا