رزومه نویسیکارجو

آموزش نوشتن رزومه آشپز و سرآشپز + دانلود نمونه رزومه

زمان مطالعه: 7 دقیقه

آموزش ساخت و دانلود نمونه رزومه آشپز و سرآشپز (با فرم خام)

یکی از اساسی ترین نیازهای انسان غذا است. همین نیاز اولیه و مهم، موجب رونق بازار کار حرفه آشپزی و افزایش تقاضای استخدام آشپز حرفه‌ای و خبره شده است. همانطور که آشپزی به یک سری مواد اولیه و ضروری نیاز دارد، استخدام شدن به عنوان آشپز و سرآشپز هم به یک رزومه حرفه ای و استادارد نیاز دارد. با توجه به این موضوع در این متن قصد داریم پس از بررسی یک نمونه رزومه‌ کاری آشپز که با رعایت اصول استاندارد توسط سایت ایران استخدام تنظیم شده، به بیان نکات کلیدی و مهمی که برای ساخت رزومه آشپز ضروری است بپردازیم.

جستجوی آگهی‌های استخدامی

نمونه رزومه آشپز تکمیل شده توسط ایران استخدام

ایران استخدام نمونه رزومه‌ای کامل از جهت درج اطلاعات، مهارت‌ها و سابقه فعالیت برای شغل آشپز و سرآشپز تهیه و تنظیم نموده است. شما میتواند با بررسی آن، با اصول صحیح ساخت رزومه حرفه ای بیشتر آشنا شوید و از آن به عنوان نمونه رزومه سرآشپز و یا نمونه رزومه کمک آشپز نیز استفاده نمایید.
لطفا توجه داشته باشید این نمونه رزومه حاوی تمامی اطلاعات است و لازم است شما با توجه به مهارت های خود و موقعیت شغلی مدنظرتان رزومه‌تان را تکمیل نمایید.

 

چهار نکته کلیدی برای نوشتن رزومه کاری آشپز و سرآشپز

امروزه به دلیل شاغل بودن خانم‌ها و آقایان، بیشتر افراد به غذاهای رستوران و فست فودها تمایل بیشتری دارند. همین امر موجب افزایش تقاضا برای استخدام آشپزهای ماهر و متبحر می‌شود و باعث می‌گردد متقاضیان زیادی برای کسب فرصت‌های شغلی آشپز و سرآشپز با هم وارد رقابت شوند. برای اینکه شما نیز به عنوان یک آشپز رزومه ای برجسته در این زمینه داشته باشید و در این رقابت پیروز شوید، کافیست نکات کلیدی زیر را برای نوشتن رزومه خود در اولویت قرار دهید:

1- ارائه توضیحات در رابطه با تجربه کاری آشپز

مدیران رستوران‌ها و هتل‌ها برای جلب رضایت مشتریان خود و افزایش نرخ گردش مالی‌شان، معمولا در استخدام آشپز و سرآشپز به دنبال فردی با تجربه و حرفه‌ای هستند. با توجه به این موضوع معمولا آشپز‌ها در دو دسته قرار می‌گیرند:

آشپز سطح ورودی: اگر آشپزی هستید که در این زمینه تجربه کاری چندانی ندارید، می توانید برای استخدام کمک آشپز یا استخدام آشپز کارآموز رزومه ارسال کنید. بهتر است اهداف و توانایی‌هایی که در این زمینه دارید را بیان کنید (حتی کوچکترین تجربیات آشپزی خود در محیط‌های کوچک).

آشپز با تجربه و سابقه کار: اگر یک آشپز باسابقه کار و حرفه‌ای هستید، بهتر است به هنگام درج سوابق کاری‌تان از آخرین سابقه کاری مرتبط خود در زمینه آشپزی شروع کنید. تمام جزئیات سوابق خود شامل محل کار، مدت سابقه کاری، تمام تجربه های حرفه ای و مهم خود، موفقیت‌ها، دستاوردها و تقدیر و ترفیع هایتان را لیست نمایید. حتی می‌توانید مسئولیت‌های دیگری که علاوه بر پخت و پز داشته‌اید مانند آموزش آشپزهای دیگر، تهیه منو و… اشاره کنید.
یادتان باشد رزومه ارسالی شما زمانی ارزشمند است که اصل صداقت را در آن رعایت کرده باشید. این اصل زمانی اثبات می شود که شما بتوانید مدارک و مستنداتی را که از شما به هنگام مصاحبه حضوری برای سابقه کار و تجربه، مطالبه می کنند را ارائه دهید. در نتیجه قبل از شروع تکمیل رزومه و اشاره به تجربیات خود مدارک و گواهینامه های مورد نیازتان را جمع آوری کنید.

نکته: موقعیت شغلی آشپز با توجه به میزان تجربه و سابقه کاری او تعیین می‌شود. افراد با سابقه به عنوان سرآشپز و آشپز و افراد کم تجربه به عنوان کمک آشپز و دستیار استخدام می شوند.

2- بیان تجربیات آشپز به صورت کمی و عددی

استفاده از اعداد برای بیان موفقیت‌ها و دستاوردها، تجربیات شما را واقعی‌‌تر جلوه می‌دهد. پیشنهاد میکنیم برای اینکه رزومه‌تان برای مدیر رستوران و کارفرما تاثیر بهتری داشته باشد و در نگاه اول نظر او را جلب کند، از دستاوردهای قابل سنجش استفاده کنید.

نمونه هایی برای تجربیات کمی:

  • مدیریت 30 نفر پرسنل آشپزخانه در رستوران
  • تحویل 500 پرس غذا در یک روز به مشتریان سفره خانه
  • سرآشپز یک رستوران 5 ستاره
  • تنطیم یک منوی 16 موردی از غذاهای دریایی

3- اهمیت اشاره به مهارت‌های آشپز در رزومه کاری

بخش مهارت‌های آشپز در رزومه کاری‌ مانند ادویه‌های است که در غذا می‌ریزید. همان‌طور که اگر این ادویه‌ها مناسب نباشند غذایتان خوشمزه نشده و کنار گذاشته می‌شود، در بررسی رزومه نیز اگر مهارت کافی در زمینه آشپزی به چشم مدیر رستوران و کارفرما نخورد رزومه‌تان از سوی مدیر رد خواهد شد.

مهارت های سخت آشپز و سرآشپز

  • آشپزی مدرن
  • دانش پیشرفته آشپزی، شیرینی پزی و فنون مربوط به آن
  • تبحر در آشپزی ایتالیایی
  • آشنایی کامل با تجهیزات مختلف آشپزخانه
  • آشپزی مدیترانه ای
  • آشپزی ملل
  • آشنایی با قوانین بهداشتی
  • آشپزی ایرانی محلی و سنتی
  • آشنایی با زبان‌های خارجی و محلی

مهارت های نرم آشپز و سرآشپز

  • تعامل و ارتباط صحیح با افراد مختلف
  • مدیریت و رهبری گروه
  • خلاقیت
  • هوش اجتماعی بالا
  • دقت در کار و توجه به جزییات
  • توانایی انجام چندین کار به طور همزمان

4- نکات کلی در نوشتن رزومه کاری آشپز

نوشتن خلاصه رزومه آشپز: کارفرمایان رستوران‌ها و هتل‌ها معمولا زمان زیادی برای مطالعه رزومه آشپز صرف نمی‌کنند. برای همین بهتر است در خلاصه رزومه‌ و چند جمله کوتاه اطلاعات کلی در مورد خودتان، دستاوردها و سابقه کاری‌تان را بیان کنید. با این کار می‌توانید توجه کارفرما را برای مطالعه رزومه‌تان در همان ابتدا جلب نمایید.

تحصیلات آشپز: داشتن تحصیلات عالی برای آشپزی چندان ضروری نیست. زیرا اکثرا آشپزها و سرآشپزها کار خود را پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و کسب تجربه شروع می‌کنند و به سطوح بالاتر می‌رسند. اگر دارای مدرک دانشگاهی هستید در رزومه کاری خود مقطع تحصیلی، محل تحصیل و معدل خود را ذکر کنید و در صورتی که تحصیلات دانشگاهی ندارید به دوره ها و گواهینامه‌ها و نام مجموعه ای که در آن آموزش دیده‌اید اشاره کنید.

درج حقوق درخواستی آشپز: درآمد یک آشپز به عوامل و شرایط مختلفی مانند میزان تجربه و مهارت‌، موقعیت شغلی، محلی که کار می‌کند، نوع فعالیتی که انجام می‌دهید، کیفیت غذاهای او و حجم فعالیت‌هایش بستگی دارد. پس بهترین راه، برای درج حقوق درخواستی انتخاب حقوق توافقی است که با توافق کارفرما حقوق، درآمدتان را مشخص کنید.

نکته: داشتن سوابق تحصیلی و آکادمیک در آشپزی یک مزیت محسوب می‌شود و موجب کسب موقعیت شغلی بهتر و بالاتر می‌شود.

تکمیل و تنظیم رزومه کاری سرآشپز و آشپز از دو طریق

اکنون که یک نمونه رزومه کاری آشپز را به همراه نکات کلیدی تنظیم رزومه در بالا مورد بررسی قرار دادید، مطمئناً تمایل دارید به عنوان یک آشپز رزومه کاری خود را به صورتی کاملا استاندارد و حرفه ای تنظیم کنید. مجموعه ایران استخدام دو روش کاملا رایگان برای ساخت رزومه را برایتان معرفی می نماید:

دانلود فرم خام رزومه آشپز

ایران استخدام با توجه به درخواست بالای کارجویان، فرم خام رزومه استانداردی را به دو زبان فارسی و انگلیسی (در قالب فایل Word) تنظیم نموده و در اختیار متقاضیان استخدام آشپز و کمک آشپز قرار داده است، این فایل شامل تمام فیلدهای مورد نیاز رزومه آشپز می شود و شما می توانید پس از دانلود، اطلاعات خود را به طور کامل وارد نموده و با خروجی PDF و Word ذخیره نمایید.

برای دانلود فرم خام رزومه کاری آشپز – فارسی و انگلیسی کلیک نمایید

ساخت آنلاین رزومه آشپز

در صورتی که تمایل دارید رزومه‌ای استاندارد و حرفه ای برای شغل آشپز به صورت آنلاین بسازید تا در نگاه اول توجه کارفرما را به خود جلب کند، ایران استخدام در پنل کارجویان خود رزومه ساز آنلاینی را طراحی نموده و با امکاناتی از جمله قالب های متنوع، دانلود فوری و رایگان رزومه، در اختیار کاربران خود قرار داده است.
برای ساخت رزومه از طریق سیستم رزومه ساز آنلاین ایران استخدام لازم است در پنل کارجو ثبت نام نمایید و پس از تکمیل اطلاعات خود، از بین قالب های موجود قالبی را انتخاب و گزینه ذخیره را برای دریافت رزومه در فرمت PDF بزنید.

برای ثبت نام در پنل کارجو ایران استخدام و ساخت رزومه آنلاین آشپز کلیک نمایید

راهنمای جستجوی آگهی و ارسال رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارجویان)

مدیران هتل‌ها و رستوران‌های بزرگ آگهی های جذب و استخدام آشپز خود را در مجموعه ایران استخدام اطلاع رسانی می کنند.

نحوه جستجوی آگهی های استخدام: کارجویان برای اطلاع از جدیدترین آگهی های استخدام آشپز منتشر شده در مجموعه ایران استخدام از چند طریق می توانند اقدام نمایند که مهمترین آنها استفاده از بخش جستجو مشاغل در سایت می باشد. پس از جستجو و بررسی آگهی های استخدام فعال، با ارسال رزومه کاری خود برای شغل مورد نظر اعلام آمادگی خواهند کرد.

نحوه ارسال رزومه برای آگهی های استخدام: برای هر آگهی جهت ارسال رزومه برای کارفرما از دو طریق می توان اقدام نمود:

  • ارسال رزومه از طریق ایمیل، واتساپ: در این روش کارجویان می توانند رزومه آماده خود را از طریق ایمیل یا واتساپ برای کارفرما ارسال نمایند.
  • ارسال رزومه از طریق کاریابی ایران استخدام: در این روش کارجویان پس از ثبت نام در کاریابی ایران استخدام و تکمیل فرم رزومه، قادر خواهند بود آن را مستقیما برای کارفرما ارسال کنند و یا با فعالسازی رزومه ساخته شده آن را در معرض دید کارفرمایان قرار دهند.

نکته: با ثبت نام در کاریابی ایران استخدام پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، رزومه شما در معرض دید کارفرمایان قرار می‌گیرد و امکان جذب و استخدام شما بالاتر می‌رود.

راهنمای درج آگهی و جستجوی رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارفرمایان)

مدیران شرکت‌ها، رستوران‌ها و هتل‌ها در سراسر کشور می توانند با ثبت نام در پنل کارفرما ایران استخدام، برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود در مشاغل مختلف اقدام به درج آگهی استخدام نمایند.

نحوه درج آگهی استخدام: کارفرمایان پس از ورود به پنل خود، از بخش درج آگهی جدید می توانند عنوان و متن آگهی را وارد نمایند. سپس اطلاعات خود را تکمیل کنید و با انتخاب پلن مناسب از میان پلن های مختلفی که در این بخش وجود دارد، آگهی خود را برای انتشار در مجموعه ایران استخدام ارسال نمایند. پس از تایید آگهی استخدام و ارسال آن دسترسی کارفرمایان به صورت خودکار به بانک رزومه های موجود در سایت ایران استخدام فعال می گردد.

نحوه جستجوی رزومه توسط کارفرما: کارفرمایان برای بررسی رزومه کارجویان از دو طریق می توان اقدام نمایند:

  • بررسی رزومه های دریافتی در پنل کارفرما: در این روش اگر کارفرما هنگام درج آگهی استخدام خود در سایت ایران استخدام گزینه دریافت رزومه از طریق پنل ایران استخدام را فعال نموده باشد، کارجویانی که در ایران استخدام ثبت نام کرده‌اند می توانند رزومه خود را برایشان ارسال کنند. در این صورت کارفرمایان می توانند پس از بررسی رزومه ها و انتخاب رزومه مناسب با کارجوی مورد نظرشان تماس بگیرند.
  • بررسی رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام: در این روش کارفرمایان میتواند رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام را با توجه به عنوان شغلی مورد نظر جستجو و بررسی نمایند.

نکته: با ثبت نام و درج آگهی استخدام به عنوان کارفرما در سایت ایران استخدام، می توانید به بانک رزومه دسترسی پیدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا