مهارت ها و وظایف سوپروایزر آموزشگاه زبان
شاید برای شما هم سوال باشد که سوپروایزر کیست؟ به طور کلی سوپروایزر (به انگلیسی Supervisor) شخصی است که مستقیما زیر نظر مدیر میانی چندین کارمند را مدیریت میکند. سوپروایزر باتوجه به موسسه یا سازمانی که در آن مشغول کار است، وظایف متعددی دارد. اما سوپروایزر آموزشگاه زبان کیست؟ یکی از افراد موثر در چارت مدیریتی موسسههای آموزش زبان انگلیسی، سوپروایزر آموزشگاه است. او میتواند یک موسسه را به سمت سودآوری یا زیاندهی سوق دهد، و نقش آن برای موفقیت غیر قابل انکار است.
فهرست مطالب
چگونه سوپروایزر آموزشگاه شویم؟
همانطور که در بالا اشاره شد، سوپروایزر جایگاه بسیار مهمی دارد و کارفرما شخصی را در این جایگاه استخدام میکند که ویژگیهای مناسب برای این پست را داشته باشد. فارغالتحصیلان رشتههای زبان انگلیسی در صورت علاقهمند تدریس بودن و داشتن سابقه تدریس در موسسات آموزشی میتوانند با شرکت در دورههای آموزشی و کسب مدارک لازم به عنوان سوپروایزر زبان انگلیسی استخدام شوند. کارگاههای تربیت سوپروایزر موسسههای آموزشی با برگزاری ورکشاپها، دورههای آموزشی سوپروایزری زبان برای همه زبانها این امکان را به افراد میدهند که بهصورت تجربی کار خود را یاد بگیرند. شرکت در دوره سوپروایزری زبان باعث میشود تا میزان کارایی این افراد به طرز قابل قبولی بالا رود و هنگام قرارگیری در جایگاه شغلی مربوطه، مانند یک سوپروایزر باتجربه عمل کنند.
مهارتها و وظایف سوپروایزر زبان چیست؟
بسیاری از افراد سوال میکنند که چگونه آموزشگاه زبان موفق داشته باشیم؟ برای موفقیت یک آموزشگاه زیر ساختهای زیادی لازم است مانند کیفیت آموزش، دکوراسیون محیط، لوکیشن محل و … اما نقش یک سوپروایزر آموزشگاه زبان انگلیسی دقیقا به اندازه این زیرساختها اهمیت دارد. سوپروایزر آموزشگاه مسئولیت زیادی از جمله فعالیت پژوهشی، آموزشی پرسنل جهت رسیدن به اهداف موسسه را بر عهده دارد. در ادامه به گوشهای از وظایف سوپروایزر آموزشگاه اشاره میکنیم:
- مشخص کردن سیستم آموزشی موسسه متناسب با شرایط و کتابهای موجود در بازار
- بررسی چارتهای آموزشی هر دوره برای همه ردههای سنی (بزرگسالان، نوجوانان و کودکان)
- مشخص کردن تعداد ساعات و جلسات آموزش با توجه به توانایی زبان آموزها و مدرسان
- بررسی مشکلات و رفع انتقادات وارد شده از طرفمدرسان و زبان آموزها
- بررسی سوالات تعیین سطح
- برگزاری آزمونهای ورودی و تعیین سطح
- مصاحبه با افراد واجد الشرایط که توانایی تدریس زبان انگلیسی را دارند و معرفی این اشخاص به مدیر آموزشگاه برای استخدام
- مشاهده و ارزیابی نحوه تدریس مدرسهای آموزشگاه و گزارش ارزیابی به مدیر موسسه
- بررسی سوالهای میان ترم و پایان ترمی که از زبان آموزان گرفته میشود
شرایط استخدام سوپروایزر زبان چیست؟
اگر به دنبال استخدام در عنوان شغلی سوپروایزر زبان انگلیسی هستید، واجد شرایط زیر باشید.
مدارک و دورههای مورد نیاز سوپروایزر آموزشگاه زبان انگلیسی:
- تسلط به زبان انگلیسی
- حداقل دو سال سابقه آموزش و تدریس در موسسههای آموزش زبان انگلیسی
- سابقه و توانایی تدریس در سطوح بالای زبان انگلیسی مانند advance و…
- دارای تحصیلات دانشگاهی مرتبط با زبان انگلیسی
- داشتن مدرک رسمی مانند تافل و آیلتس (به عنوان یک امتیاز)
- داشتن هرگونه مدرک بینالمللی زبان انگلیسی (به عنوان یک امتیاز)
- داشتن سابقه کار به عنوان سوپروایزر در موسسههای آموزش زبان (به عنوان یک امتیاز)
- تجربه زندگی در کشورهای انگلیسی زبان (به عنوان امتیاز)
- توانایی برقراری ارتباط بالا (خوشرویی و ارتباط عمومی بالا)
- دارای انگیزه پیشرفت و روحیه انجام کار تیمی
- معمولا داشتن شرایط سنی 25 تا 40 سال
تا اینجای کار با مدارک و دورههای مورد نیاز برای شغل سوپروایزری آشنا شدید. علاوه بر مدارک مورد نیاز مواردی مانند محل فعالیت، ساعت کاری (تمام وقت یا نیمه وقت) و نوع فعالیت (حضوری یا دورکاری) در استخدام سوپروایزر آموزشگاه زبان انگلیسی از اهمیت زیادی برخوردار است.
داشتن یک رزومه حرفهای با شرح جزئیات مهم از عوامل مهم و تاثیرگذار در فرآیند استخدام کارجویان است. رزومه ساز آنلاین ایران استخدام این امکان را به شما میدهد تا رزومه خود را بصورت کاملا رایگان ایجاد و در قالب PDF دانلود نمایید. در صورت نیاز میتوانید رزومه خود را به کارفرما ارسال نمایید.
مطلب مرتبط: آموزش نوشتن رزومه مدرس زبان انگلیسی + دانلود نمونه رزومه
بررسی حقوق سوپروایزر زبان
حقوق انگیزه هر شخص برای انجام کار است، بدون حقوق و مزایای مناسب کسی حاضر به پذیرفتن هیچگونه مسئولیتی نخواهد بود. برای بسیاری از افراد این سوال به وجود میآید که حقوق یک سوپروایزر زبان چه اندازه است؟ آیا حقوق معلم زبان در آموزشگاه بیشتر از حقوق یک سوپروایزر است؟ و …
در پاسخ به این سوال که حقوق یک سوپروایزر چقدر است؟ جواب مشخص و روشنی وجود ندارد، بلکه حقوق یک سوپروایزر با توجه به عوامل بسیار زیادی مانند میزان تجربه سوپروایزر، سطح تحصیلات، محل فعالیت و .. مشخص میشود. معمولا قرارداد کاری سوپروایزرها شامل مواردی مانند پورسانت، پاداش و .. است که باعث میشود، حقوق آنها نسبت به مدرسین زبان انگلیسی بالاتر باشد. بهطور کلی در بسیاری از موارد مشاهده شده است که حقوق سوپروایزرها بر اساس قانون وزارت کار تعیین میشود.
راهنمای مشاهده آگهی های استخدام سوپروایزر آموزشگاه
اگر مایل هستید تا در موقعیت شغلی سوپروایزر آموزشگاه استخدام شوید و آگهیهای استخدام سوپروایزر آموزشگاه را مشاهده کنید، کافی است تا در سایت ایران استخدام ثبت نام کنید و سپس عنوان شغلی (استخدام سوپروایزر آموزشگاه) خود را وارد کنید. پس از جستوجوی عنوان شغلی، آگهیهایی از جمله استخدام سوپروایزر زبان انگلیسی در مدارس غیر انتفاعی تهران، استخدام سوپروایزر زبان انگلیسی در تهران و سایر استانها، استخدام سوپروایزر زبان مدرسه، استخدام استاد زبان انگلیسی در دانشگاه را مشاهده مینمایید. از قسمت فیلترها میتوانید جزئیاتی مانند پاره وقت بودن شغل یا تمام وقت بودن، حضوری یا دورکاری، محل فعالیت، شهر و سایر مشخصات خود را انتخاب کنید. سپس لیست تمام موقعیتهای شغلی متناسب با شرایطی که شما انتخاب کردهاید به شما نشان داده میشود.
راهنمای درج آگهی استخدام سوپروایزر آموزشگاه
اما چگونه سوپروایزر زبان انگلیسی استخدام کنیم؟ برای درج آگهی استخدام سوپروایزر آموزشگاه در سایت ایران استخدام کافی است به عنوان کارفرما عضو شوید. سپس با انتخاب گزین هدرج آگهی استخدام وارد روند درج آگهی استخدام میشوید. در ادامه سایت از شما میخواهد که اطلاعاتی مانند نام موسسه، استان هدف آگهی و متن آگهی را وارد کنید و سپس ثبت آگهی را بزنید.
جهت عضویت به عنوان کارفرما و درج آگهی استخدام در سایت ایران استخدام کلیک کنید.
سخن پایانی
سوپروایزری شغل بسیار پر زحمتی است و وظایف بسیار زیادی به سوپروایزر واگذار میشود که مشغله آنها را زیاد میکند. شاید فکر کنید که حقوق سوپروایزر با توجه به کارهای زیادی که انجام میدهد، بالا است اما به هیچ عنوان اینگونه نیست و یکی از دلایل نارضایتی سوپروایزرها از این شغل درآمد پایین آن است.
سوپروایزری شغل سختی است و داشتن علاقه در این کار یک فاکتور اساسی برای تحمل فشارهای کاری است. اگر به دنبال این شغل هستید تا به عنوان یک سوپروایزر در یک موسسه مشغول به کار شوید، حتما در خصوص این شغل تحقیق کنید و از مزایا و معایب آن به خوبی آگاه شوید و سپس تصمیم خود را بگیرید. به شما پیشنهاد میکنیم که از یک شخص با تجربه در امر سوپروایزری برای این منظور مشورت بگیرید.
جهت مشاهده آگهیهای استخدام رشته زبان در سایت ایران استخدام کلیک نمایید.
منبع: ایران استخدام