رزومه نویسیکارجو

دانلود نمونه رزومه مهندس معماری + آموزش نوشتن

زمان مطالعه: 7 دقیقه

آموزش ساخت و دانلود نمونه رزومه کاری مهندس معماری (با فرم خام)

تمامی سازمان‌های فعال در زمینه‌ی ساخت‌وساز، برای اجرای پروژه‌های ساختمانی و طراحی ساختمان‌های خود نیازمند استخدام مهندس معماری هستند. اگر شما نیز به عنوان مهندس معماری به دنبال موقعیت‌های شغلی مناسب در شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ و مطرح هستید، داشتن یک رزومه حرفه ای و کامل که در برگیرنده توانایی‌ها و تجربه کاری شما در این زمینه باشد، حائز اهمیت است.
در این مطلب قصد داریم به بررسی نمونه رزومه‌ مهندس معماری که با رعایت اصول استاندارد توسط سایت ایران استخدام تنظیم شده است بپردازیم. سپس نکات مهم و کلیدی برای نوشتن رزومه کاری مهندس معماری و تنظیم آن را توضیح می دهیم.

جستجوی آگهی‌های استخدامی

نمونه رزومه مهندس معماری تکمیل شده توسط ایران استخدام

برای آشنایی بیشتر شما با اصول صحیح ساخت رزومه حرفه ای برای مهندس معماری، نمونه رزومه ای کامل از جهت درج اطلاعات، مهارت‌ها و سابقه فعالیت برای این شغل توسط سایت ایران استخدام تهیه و تنظیم شده است. لطفا توجه داشته باشید این نمونه رزومه حاوی تمامی اطلاعات است و لازم است شما با توجه به مهارت‌های خود به تکمیل فرم رزومه کاری‌تان بپردازید.

چهار نکته کلیدی برای نوشتن رزومه کاری مهندس معماری

شانس استخدام فارغ‌التحصیلان رشته‌ی معماری نسبتا بالا است و این مهندسین می‌توانند مشاغل متنوعی را در شرکت‌های فعال در ساخت‌وساز، شرکت‌های طراح تأسیسات ساختمانی، مالکین پروژه‌های ساختمانی و پیمان‌کاران و … داشته باشند. اگر قصد دارید در بهترین و معتبرترین شرکت‌ها به عنوان مهندس معمار مشغول به کار شوید و رزومه تان در میان هزاران رزومه ارسالی این رده شغلی برجسته باشد رعایت این 4 نکته کلیدی زیر حائز اهمیت است:

1- ارائه توضیحات در رابطه با تجربه کاری مهندس معماری

کارفرمایان و مدیران شرکت‌های ساختمانی به دلیل حساسیت کارهای معماری و اهمیت سلامت جامعه، توجه ویژه ای به مسئله تجربه و مهارت در رزومه مهندس معماری در بین صدها درخواست ارسالی دارند، به‌طوری که میتوان گفت سابقه و تجربه کاری مهمترین اصل در رزومه کاری مهندس مهماری بشمار می رود. با توجه به این موضوع میتوان مهندسین معماری را در دو دسته زیر دسته بندی کرد:

مهندسان معماری سطح ورودی: اگر جز مهندسان معماری بدون سابقه و کم تجربه هستید، بهتر است که پس از فارغ‌التحصیلی، ابتدا برای آگهی‌های استخدام کارآموز معماری رزومه بفرستید. در این مدت می‌توانید تجربه لازم برای این شغل را کسب نمایید. شما می توانید در رزومه کارآموز معماری خود، اهداف شغلی و اشتیاق خود را در دو یا سه جمله بیان کنید.

نکته: سعی کنید برای انتخاب محل کار و حتی کارآموزی خود بصورت گزیده عمل نمایید زیرا کارفرمایان به هنگام بررسی رزومه‌ها به پروژه‌هایی که تا کنون در آنها فعالیت داشته اید توجه زیادی دارند.

مهندسان معماری حرفه ای و باتجربه: اگر یک مهندس معماری باسابقه کار هستید، بهتر است به هنگام درج سوابق کاری‌تان از آخرین سابقه کاری خود شروع کنید و تمام جزئیات سوابق خود شامل محل کار و مدت زمانی که در آن مشغول به کار بوده اید را ذکر کنید. به تمام فعالیت ها و تجربه های حرفه ای و مهمی که در زمینه کارتان انجام داده‌اید، مانند پروژه‌ها، موفقیت‌ها، راه‌حل های ارائه شده به هنگام رویارویی با چالش ها، دستاوردها، تقدیر و ترفیع هایتان اشاره کنید.

نکته: اگر جز مهندسان معماری هستید که قصد مهاجرت و کار در کشورهای خارجی را دارید می‌توانید با تکمیل و ارسال رزومه معماری برای اپلای اقدام نمایید.

2- بیان تجربیات مهندس معماری به صورت کمی و عددی

همانطور که می دانید تجربیات در دو دسته کیفی و کمی قرار می گیرند. در تکمیل رزومه مهندس معماری بهتر است تجربیاتتان را به صورت کمی بیان کنید، زیرا این امر نشان می‌دهد شما مهندس معمار ماهری هستید. بیان تجربیات و سوابق کاری به صورت کمی باعث خواهد شد کارفرما تحت تاثیر رزومه شما قرار گیرد.

نمونه‌هایی برای تجربیات کمی:

  • همکاری با معماران و مهندسان دیگر در پروژه‌های ساختمانی تجاری در مقیاس بزرگ به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان
  • سرپرستی تیمی متشکل از 10 مهندس معماری جوان در طول پروژه‌های پرمخاطب
  • اجرا و اتمام  5 پروژه ساختمانی در تهران در طی سال گذشته

3- اهمیت اشاره به مهارت‌ها در رزومه مهندس معماری

کارفرماها معمولا مسئولیت امور پروژه‌های مختلف را در اختیار کسانی می‌گذارد که از مهارت‌های ویژه‌ای برای مدیریت و اجرای پروژه برخوردار باشد. بهتر است قبل از تکمیل رزومه مهارت های مرتبط خود را لیست کنید. مهارت‌های یک مهندس معماری به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود.

الف) مهارت های نرم مهندس معماری

  • تجسم و خلاقیت
  • فن بیان و قدرت ارائه مطلب
  •  سرعت عمل در کار
  •  مدیریت زمان
  •  روابط عمومی
  • قدرت حل مساله
  • دقت زیاد و توجه به جزئیات
  • مهارت‌های ارتباطی
  • قدرت مذاکره

ب) مهارت‌های سخت مهندس معماری

  • دانش مربوط به قوانین و مقررات ساخت و ساز
  • دانش تجاری
  • سواد رایانه ای
  • مهارت های طراحی

ج) مهارت های نرم افزاری مهندس معماری

  • Rhino 3D
  • Revit Architecture
  • SketchUp
  • V-Ray
  • AutoCAD
  • Maya
  • ArchiCAD
  • Grasshopper
  • Dynamo
  • Fusion 360

4- نکات کلی در نوشتن رزومه مهندس معماری:

نوشتن خلاصه رزومه مهندسی معماری: این متن خلاصه به کافرمایان امکان شناخت کارجو را از نظر حرفه‌ای و شخصیتی می‌دهد. بهتر است این بخش که شامل اطلاعات کلی در مورد خودتان، موفقیت‌ها و برجسته ترین دستاوردهایتان می باشد، به صورت جذاب در چند خط در ابتدای رزومه قرار گیرد تا کارفرما با مطالعه آن با کلیات رزومه شما آشنا شود.

تحصیلات مهندس معماری: مهندس مهماری دارای گرایش های متعددی از جمله معماری داخلی، تکنولوژی معماری، مهندسی معماری، انرژی و معماری، مدیریت و پروژه ساخت و گرایش‌های دیگر است، در صورتی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد هستید لازم است به گرایش خود در رزومه اشاره کنید.
اما اگر جز فارغ التحصیلان در مقاطع پایین تر هستید بیشتر به جزئیات تحصیل‌تان بپردازید، معدل‌، نام دانشگاه محل تحصیل و مدت اخذ مدرکتان را بیان کنید، همچنین اگر دارای مدرک و گواهینامه دوره کارآموزی هستید آن‌ را نیز ذکر کنید.

درج حقوق درخواستی مهندس معماری: شما به عنوان مهندس معماری بهتر می دانید که حقوق درخواستی شما با پروژه‌هایی که تا کنون انجام داده‌اید و انجام خواهید داد رابطه مستقیمی دارد. حقوق شما می‌تواند با توجه به نوع کار مانند دورکاری یا حضوری، محل فعالیت (شرکت خصوصی یا دولتی) و مدرک تحصیلی و مهارت‌های شما متفاوت باشد. پس بهترین راه، برای درج حقوق درخواستی انتخاب حقوق توافقی است که در این صورت با توجه به سوابق‌ شغلی، شرایط کار و مهارت‌هایتان می توانید با توافق کارفرما حقوق و درآمدتان را مشخص کنید.

تکمیل و تنظیم رزومه کاری مهندس معماری از دو طریق

اکنون که با نکات مهم و کلیدی تنظیم رزومه مهندس معماری آشنا شدید و یک نمونه رزومه مهندس معماری را در بالا بررسی داشتید، مطمئناٌ تمایل به تنظیم رزومه کاری خود به عنوان مهندس معماری به صورتی کاملا استاندارد و حرفه ای دارید. بر همین اساس مجموعه ایران استخدام از دو روش کاملا رایگان برای ساخت رزومه، شما را در این امر یاری می نماید:

دانلود فرم خام رزومه مهندس معماری

ایران استخدام با توجه به درخواست بالای کارجویان، فرم خام رزومه کاری استانداردی را به دو زبان فارسی و انگلیسی (در قالب فایل Word) تنظیم نموده و در اختیار متقاضیان استخدام مهندس معماری قرار داده است، این فایل شامل تمام فیلدهای مورد نیاز رزومه مهندس معماری می شود و شما می توانید پس از دانلود، اطلاعات خود را به طور کامل وارد نموده و با خروجی PDF و Word ذخیره نمایید.

برای دانلود فرم خام رزومه کاری مهندس معماری– فارسی و انگلیسی کلیک نمایید

ساخت آنلاین رزومه مهندس معماری

در صورتی که تمایل به تنظیم رزومه‌ای استاندارد و کارفرما پسند برای شغل مهندس معماری به صورت آنلاین دارید، ایران استخدام در پنل کارجویان خود رزومه ساز آنلاینی را طراحی نموده و با امکانات زیادی از جمله قالب های متنوع، دانلود فوری و رایگان رزومه، در اختیار کاربران خود قرار داده است.
برای ساخت رزومه از طریق سیستم رزومه ساز آنلاین ایران استخدام لازم است در پنل کارجو ثبت نام نمایید و پس از تکمیل اطلاعات خود، از بین قالب های موجود قالبی را انتخاب و گزینه ذخیره را برای دریافت رزومه در فرمت PDF بزنید.

برای ثبت نام در پنل کارجو ایران استخدام و ساخت رزومه آنلاین مهندس معماری کلیک نمایید

راهنمای جستجوی آگهی و ارسال رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارجویان)

کارفرمایان شرکت‌های بزرگ ساخت و ساز آگهی های جذب و استخدام مهندس معماری خود را در مجموعه ایران استخدام اطلاع رسانی می کنند.

نحوه جستجوی آگهی های استخدام: کارجویان برای اطلاع از جدیدترین آگهی های استخدام مهندس معماری منتشر شده در مجموعه ایران استخدام از چند طریق می توانند اقدام نمایند که مهمترین آنها استفاده از بخش جستجو مشاغل در سایت می باشد. پس از جستجو و بررسی آگهی های استخدام فعال، با ارسال رزومه کاری خود برای شغل مورد نظر اعلام آمادگی خواهند کرد.

نحوه ارسال رزومه برای آگهی های استخدام: برای هر آگهی جهت ارسال رزومه برای کارفرما از دو طریق می توان اقدام نمود:

  • ارسال رزومه از طریق ایمیل، واتساپ: در این روش کارجویان می توانند رزومه آماده خود را از طریق ایمیل یا واتساپ برای کارفرما ارسال نمایند.
  • ارسال رزومه از طریق کاریابی ایران استخدام: در این روش کارجویان پس از ثبت نام در کاریابی ایران استخدام و تکمیل فرم رزومه، قادر خواهند بود آن را مستقیما برای کارفرما ارسال کنند و یا با فعالسازی رزومه ساخته شده آن را در معرض دید کارفرمایان قرار دهند.

نکته: با ثبت نام در کاریابی ایران استخدام پس از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، رزومه شما در معرض دید کارفرمایان قرار می‌گیرد و امکان جذب و استخدام شما بالاتر می‌رود.

راهنمای درج آگهی و جستجوی رزومه در سایت ایران استخدام (ویژه کارفرمایان)

مدیران شرکت ها و سازمان های معتبر در سراسر کشور می توانند با ثبت نام در پنل کارفرما ایران استخدام، برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز خود در مشاغل مختلف اقدام به درج آگهی استخدام نمایند.

نحوه درج آگهی استخدام: کارفرمایان پس از ورود به پنل خود، از بخش درج آگهی جدید می توانند عنوان و متن آگهی خود را وارد نمایند. سپس اطلاعات خود را تکمیل کرده و با انتخاب پلن مناسب از میان پلن های مختلفی که در این بخش وجود دارد، آگهی خود را برای انتشار در مجموعه ایران استخدام ارسال نمایند. پس از تایید آگهی استخدام و ارسال آن دسترسی کارفرمایان به صورت خودکار به بانک رزومه های موجود در سایت ایران استخدام فعال می گردد.

نحوه جستجوی رزومه توسط کارفرما: کارفرمایان برای بررسی رزومه کارجویان از دو طریق می توان اقدام نمایند:

  • بررسی رزومه های دریافتی در پنل کارفرما: در این روش اگر کارفرما هنگام درج آگهی استخدام خود در سایت ایران استخدام گزینه دریافت رزومه از طریق پنل ایران استخدام را فعال نموده باشد، کارجویانی که در ایران استخدام ثبت نام کرده‌اند می توانند رزومه خود را برایشان ارسال کنند. در این صورت کارفرمایان می توانند پس از بررسی رزومه ها و انتخاب رزومه مناسب با کارجوی مورد نظرشان تماس بگیرند.
  • بررسی رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام: در این روش کارفرمایان میتواند رزومه های موجود در بانک رزومه ایران استخدام را با توجه به عنوان شغلی مورد نظر جستجو و بررسی نمایند.

نکته: با ثبت نام و درج آگهی استخدام به عنوان کارفرما در سایت ایران استخدام، می توانید به بانک رزومه دسترسی پیدا کنید.

منبع: ایران استخدام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا