معرفی تهیه غذای فِرِش
در سال ۱۳۹۵، گروه غذای ایستگاه تازهها، با هدف ارائه سبک جدید و استفاده از تکنولوژی روز، فِرِش استیشن را در سیتی سنتر اصفهان افتتاح کرد. در سالهای بعد، گروه توسعه یافته و رستورانهای تریلوژی، لوانت و فرش اکسپرس در تهران و اصفهان راهاندازی شدند. در سال ۱۴۰۲، گروه ایستگاه کودکان ایرانیان و فِرش فود هال در اصفهان آغاز به کار کردند و مجموعه تهیه غذای ایرانی فِرِش با ظرفیت روزانه ۳۰۰۰ پرس غذا در اصفهان افتتاح گردید.
آدرس تهیه غذای فِرِش
آپادانا،اول نبش بن بست ۴
مزایای کار در تهیه غذای فِرِش
تهیه غذای فرِش برای پرسنل، مزایایی چون بیمه و پوشش بیمهای مناسب را در بر دارد.همچنین، کارکنان در هر شیفت از ناهار رایگان و حقوق مناسب بهرهمند میشوند.این مزایا باعث افزایش انگیزه و رضایت کارکنان شده و به حفظ نیروی انسانی متخصص کمک میکند.