معرفی رستوران کارابو
رستوران کارابو در سال ۱۴۰۰ در منطقه زعفرانیه واقع در شمال تهران توسط یک زوج ایرانی به نام های آقای و خانم یزدانی تأسیس شد.
زمینه فعالیت این رستوران ارائه انواع غذاهای سنتی و جنوبی است با بهترین کیفیت و مواد اولیه در محیطی کاملا خانوادگی و صمیمانه که خاطرهای خوش را برای شما به ارمغان میآورد. رستوران کارابو به دلیل غذاهای خوشمزه و فضای سنتی خود مورد توجه گردشگران و ساکنان محلی قرار گرفته است.
غذاهای رستوران کارابو بر پایه مواد اولیه تازه و با کیفیت تهیه میشوند. منوی رستوران شامل طیف گستردهای از غذاهای سنتی ایرانی مانند کباب، پلو، خورشت و شیرینی است.
موقعیت جغرافیایی رستوران کارابو
خیابان مقدس اردبیلی ، مجتمع تجاری اکسیژن طبقه ۲
برخی فرصت های شغلی رستوران کارابو
محیط کاری رستوران کارابو
محیط کاری رستوران کارابو گرم و صمیمی است. کارکنان رستوران با هم همکاری خوبی دارند و همیشه سعی میکنند تا بهترین تجربه ممکن را برای مشتریان رقم بزنند.فضای رستوران کارابو سنتی و دنج است. سالن رستوران با آینهکاریهای زیبا و دیوارکوبهای سنتی تزئین شده است. این فضای سنتی باعث میشود تا مشتریان احساس آرامش و راحتی کنند.
مزایای استخدام در رستوران کارابو
استخدام در رستوران کارابو
جهت مشاهده فرصتهای شغلی فعال در این مجموعه و ارسال رزومه و درخواست همکاری به بخش "آگهیهای استخدام" همین صفحه مراجعه نمایید.
پس از بررسی رزومه شما، ممکن است با شما تماس گرفته شود تا یک مصاحبه تلفنی انجام شود.اگر در مصاحبه تلفنی موفق باشید، دعوت به مصاحبه حضوری خواهید شد و پس از تایید شروع به کار خواهید کرد.