معرفی نان کاوه
مجموعه غذایی کاوه از سال ۱۳۶۰ فعالیت خود را در قائمشهر با تولید کیک و کلوچه آغاز کرده و از سال ۱۳۹۵ با برند کجاوه وارد حوزه تولید انواع نان شده است. این کارخانه با بیش از ۴۰۰۰ متر مربع مساحت، بزرگترین تولیدکننده نانهای حجیم، نیمهحجیم، رژیمی و خمیر پیتزا در مازندران به شمار میرود. در تمامی محصولات این مجموعه از افزودنیهای مضر استفاده نمیشود که آن را از رقبا متمایز ساخته است. هدف کاوه، بهرهگیری از دانش روز و نیروهای متخصص برای تولید محصولات متنوع، سالم و باکیفیت است.
آدرس نان کاوه
مازندران، قائم شهر، جاده نظامی، نرسیده به نساجی، کارخانه نان و شیرینی
حقوق و مزایای نان کاوه
نان کاوه با در نظر گرفتن اهمیت انگیزه و رفاه پرسنل، بستهای از خدمات و مزایا را برای کارکنان خود در نظر گرفته است.
استخدام نان کاوه
نان کاوه اغلب جذب نیروی انسانی خود را از میان فرصتهای شغلی اعلامشده انجام میدهد.