• ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
  • 0k نظر «نمایش»

آیا دورکاری کارمندان تمدید خواهد شد یا خیر؟

آیا دورکاری کارمندان تمدید خواهد شد یا خیر؟

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

تعطیلی و دورکاری ادارات ادامه دار خواهد بود!

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از سایت بازارکار، تصمیم سازمان استخدامی در خصوص تعطیلی و دورکاری ادارات چه خواهد بود؟

طبق اعلام استانداری تهران دورکاری کارکنان دستگاه های اجرایی این استان تا ۲ تیر تمدید شده، اما همچنان برای بسیاری این سوال مطرح است که آیا این دورکاری تمدید خواهد شد یا خیر؟

به گزارش بازارکار، فرارو نوشت: شنبه ۲۴ خرداد ماه بود که علاءالدین رفیع زاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در بخش نامه ای به دستگاه اجرایی اعلام کرد که با تصمیم بالاترین مقام دستگاه اجرایی و استانداران، امکان دورکاری کارکنان این دستگاه ها فراهم است.

پس از اعلام این تصمیم، استاندار تهران دورکاری کارکنان اجرایی این استان تا چهارشنبه ۲۸ خردادماه را اعلام کرد و پیرو آن برخی از استان های دیگر که بیشتر درگیر حملات رژیم اسرائیل بودند تصمیم مشابهی اتخاذ کردند.

طبق اعلام استانداری تهران، دورکاری دستگاه های اجرایی شهر و استان تهران تا روز دوشنبه ۲ تیرماه تمدید شد، اما همان طور که تاکید شده است، دورکاری به معنی تعطیلی ادارات نیست و ضروری است که با حضور حداقل ۳۰ درصد کارکنان، امور اداری انجام شود.

علاوه بر دستگاه های اجرایی، بسیاری از شرکت های خصوصی نیز به کارکنان خود اجازه داده بودند که در شرایط بحرانی روزهای گذشته خارج از محل کار خود فعالیت کنند، اما با شروع هفته تازه، به تدریج برخی از فعالیت های اقتصادی نیز از سر گرفته شده است.

اتاق اصناف تهران اعلام کرده است که فعالیت اتحادیه صنفی شهر تهران از شنبه ۳۱ خرداد به صورت عادی دنبال خواهد شد. بانک ها هم که تا هفته گذشته با ۳۰ درصد ظرفیت کار می کردند، در هفته جاری باید ۵۰ درصد از ظرفیت خود را فعال کنند.

با توجه به تغییرات فوق به نظر می رسد که دولت قصد دارد به تدریج فعالیت های اداری و اقتصادی را به روال عادی بازگرداند، اما این نیازمند بازگشت شمار زیادی از مردمی است که هفته گذشته شهر و خانه خود را به مقصد استان های امن تر ترک کرده بودند.

سردار حسن مفخمی، فرمانده انتظامی استان مازندران، شامگاه پنجشنبه اعلام کرد که ۶ میلیون مسافر و یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو وارد این استان شده اند.

بر اساس اعلام رسمی پلیس راه استان گیلان هم تنها در ۴۸ ساعت نخست سفرهای هفته گذشته، بیش از ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو وارد این استان شده بودند.

از آنجایی که بیشتر این مسافران از استان های تهران و البرز بوده اند، لازم است که دولت در تصمیم خود برای بازگشایی ادارات و بنگاه های اقتصادی این موضوع را در نظر داشته باشد.

بنابراین، اگرچه طبق آخرین اعلام، کارکنان دستگاه های اجرایی تا روز دوشنبه هفته جاری دورکار هستند، اما بعید به نظر می رسد که تنها برای روزهای کاری سه شنبه و چهارشنبه دستور بازگشت مسافران داده شود. حتی اگر دورکاری کارکنان برای دو روز کاری آخر هفته هم تمدید نشود، احتمالا برای اعطای مرخصی تسهیلاتی در نظر گرفته خواهد شد تا از ایجاد موج بازگشت مسافران پیشگیری شود.

ورود به صفحه تغییر ساعات کاری ادارات

منبع: بازارکار

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2990729
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی