• ۱۴۰۳/۱۰/۲۰
  • 0k نظر «نمایش»

اختصاص ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش در سه سال اخیر

اختصاص ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش در سه سال اخیر

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

تخصیص ردیف‌ استخدامی خوب برای تقویت هنرستان‌ها در بودجه ۱۴۰۴

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از اختصاص 255 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش در سه سال اخیر خبر داد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت:  ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی در سه سال اخیر به آموزش و پرورش تخصیص داده شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمدی لاشکی روز چهارشنبه در نشست با مدیران مدارس ایرانشهر اظهار کرد: ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی در سه سال اخیر به آموزش و پرورش تخصیص یافت و امروز مهمترین موضوع دستگاه تعلیم و تربیت، مقوله نیروی انسانی کارآمد و توانمند آن است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش با گستردگی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و اهمیت جایگاه آن نیازمند توجه هرچه بیشتر از سوی مسوولان امر خواهد بود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: امروز مهمترین موضوع آموزش و پرورش مقوله نیروی انسانی توانمند و کارآمد آن است و خوشبختانه در سه سال اخیر ۲۵۵ هزار ردیف استخدامی به دستگاه تعلیم و تربیت اختصاص یافت.

وی ادامه داد: بخشی از این سهمیه‌ها به دلیل شرایط خاص سیستان و بلوچستان به آموزش و پرورش این استان تخصیص یافت که در مسیر رفع کمبود نیروی انسانی گام بزرگی برداشته شد.

سیستان و بلوچستان معدنی از ذخایر نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به اهمیت توسعه رشته‌های مهارتی در بین دانش‌آموزان اظهار کرد: ماده ۸۷ جدول ۲۰ فصل ۱۹ برنامه هفتم توسعه تصریح کرده که در این برنامه تا پایان سال ۱۴۰۷ باید ۵۰ درصد آمار دانش‌آموزان در هنرستان‌ها مشغول به تحصیل شوند و خوشبختانه در برنامه هفتم توسعه و بودجه سال ۱۴۰۴ ردیف‌های خوبی برای توسعه و تقویت هنرستان‌ها تخصیص یافته است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی و دولت به دنبال ارتقاء وضعیت استان در همه ابعاد است و حمایت از آموزش و پرورش و معلم یک ضرورت بوده و در این راستا تمام توان و ظرفیت و انرژی در همه بخش‌ها پای کار آمده و با هدف تغییر رو به پیشرفت تلاش خواهیم کرد.

وی از مدیران خواست با مطالعه آیین نامه اجرایی مدارس به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و ایده‌های خود بپردازند و تلاش کنید با سرمایه‌گذاری صحیح در آموزش و پرورش، آینده ایران اسلامی را بهتر از حال حاضر رقم زنیم.

به گزارش ایرنا، در ادامه برنامه‌های سفر معاونان و نمایندگان وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات در جلسه مدیران مدارس و شورای آموزش و پرورش شهرستان بمپور حضور یافت.
وی در این سفر به بررسی شاخص‌های مختلف موجود در بمپور بویژه در حوزه آموزش و پرورش پرداخت.
همچنین معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز به نمایندگی از سوی وزیر آموزش و پرورش به شهرستان دلگان سفر و در جلسه شورای آموزش و پرورش و مدیران مدارس حضور یافت.

وی در این سفر به بررسی شاخص‌های مختلف موجود در دلگان بویژه در حوزه آموزش و پرورش پرداخت.

ورود به صفحه آخرین خبر از استخدام جدید آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2932937
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی