• ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
  • 0k نظر «نمایش»

اعلام نتایج متقاضیان انتقال موقت به دائم معلمی در فارس

اعلام نتایج متقاضیان انتقال موقت به دائم معلمی در فارس

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

صدور احکام تبدیل انتقال موقت به دائم معلمان از اول اسفند ۱۴۰۳

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش فارس از اعلام نتایج معلمان متقاضی انتقال موقت به دائم در استان فارس خبر داد.

مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش فارس گفت: دو هزار و ۴۸۳ معلم در استان فارس که در سال جاری به صورت موقت منتقل شده بودند، به انتقال دائم تبدیل شدند.

ابراهیم قادری امروز، ۴ بهمن گفت: براساس مصوبه کارگروه توسعه مدیریت اداره‌کل و با موافقت ادارات آموزش وپرورش سراسر استان فارس، دو هزار و ۴۸۳ نفر از معلمان که در سال تحصیلی جاری بصورت موقت منتقل شده‌اند، انتقال آنان به‌صورت دائم تبدیل می‌شود. 

مدیر منابع انسانی وامور اداری آموزش و پرورش فارس گفت: در سال جاری ۶ هزار و ۱۲۸ معلم در سطح استان به صورت موقت منتقل شده بودند که ۴ هزار و ۴۲۳ نفر از آن‌ها متقاضی تبدیل انتقال موقت به دائم بودند.

قادری تصریح کرد: ادارات اموزش و پرورش سراسر استان فارس با انتقال دائم دو هزار و ۴۸۳ تن از این معلمان موافقت کردند که معادل ۵۶ درصد از کل متقاضیان انتقال دائم است.

مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش فارس بیان کرد: یک هزار و ۷۰۵ نفر از معلمانی هم که به صورت موقت منتقل شده بودند، متقاضی تبدیل به انتقال دائم  نبودند.

قادری تصریح کرد: معلمان استان فارس می‌توانند برای اطلاع از نتیجه تبدیل انتقال موقت به دائم خود از روز شنبه، ۶ بهمن به سامانه اینترنتی نمون برگ های هوشمند مراجعه کنند.

مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش فارس گفت: معلمانی هم که به این نتیجه اعتراض دارند، می‌توانند تا تاریخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ اعتراض خود را در نمونه برگ ثبت و از مراجعه حضوری به اداره‌کل خودداری کنند.

قادری همچنین یادآور شد: اعتراض این معلمان به ادارات آموزش و پرورش مبدا خدمت این معلمان ارسال و ادارات نیز ضمن رسیدگی به اعتراض‌های ارجاعی چنانچه با تبدیل انتقال موقت به دائم فردی موافقت کنند، موارد رادر سامانه اینترنتی نمون برگ های هوشمند ثبت کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش فارس در پایان گفت: احکام تبدیل انتقال موقت به دائم معلمان از اول اسفند ۱۴۰۳ صادر و اجرایی می‌شود.

ورود به صفحه نقل و انتقالات فرهنگیان ۱۴۰۳

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2938900
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی