• ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
  • 0 نظر «نمایش»

افزایش حقوق ۴۵ تا ۷۰ درصدی معلمان با اجرای رتبه بندی

افزایش حقوق ۴۵ تا ۷۰ درصدی معلمان با اجرای رتبه بندی

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

اجرای رتبه بندی معلمان از ماه بعد قطعی شد

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری برنا، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش زمان نهایی شدن رتبه بندی معلمان را اعلام کرد و همچنین از افزایش حقوق 45 تا 70 درصدی حقوق این افراد خبر داد.

طرح رتبه‌بندی معلمان بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی است که در راستای ارتقای شایستگی حرفه‌ای معلمان باید به مرحله اجرا درآید. لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان پس از ۲ ماه بررسی اواخر آبان ماه سال گذشته در آخرین نشست تخصصی کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک دفتر هیات دولت به تصویب رسید. لایحه رتبه‌بندی معلمان به منظور ایجاد ساز و کارهای لازم برای ارتقای شایستگی‌های حرفه ای، منزلت و مرجعیت علمی و اجتماعی معلمان و افزایش انگیزه در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی آنان تهیه شد. با طرح رتبه‌بندی معلمان، رتبه‌های حرفه‌ای برای طبقه بندی معلمان در نظر گرفته می‌شود و بر اساس هر رتبه، ضرایبی در امتیازات شغل و شاغل و در نتیجه حقوق و مزایا برای آنان لحاظ می‌شود. طرح رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده اجرا خواهد شد و حقوق معلمان باتوجه به آن تغییر خواهد کرد. 

زمان نهایی شدن رتبه‌بندی معلمان کی است؟

وزیر آموزش و پرورش که در سفر استانی رئیس جمهور به همدان در نهاوند حاضر شده از نهایی شدن آیین نامه رتبه بندی معلمان در یکشنبه هفته آینده خبر داد.

یوسف نوری صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران در نهاوند اعلام کرد: آیین نامه طرح رتبه بندی معلمان ۱۲ خرداد ماه به دولت ابلاغ شد اما ایراداتی بر آیین نامه وارد بود که هفته گذشته کمیسیون تلفیق مجلس آن را به دولت ارسال کرد و ۱۰ ایراد مطرح بود.

دیروز در جلسه هیئت دولت ایرادات مطرح و به توافق رسیدند و یکی از ایرادات که بحث کارشناسی داشت در جلسه یکشنبه هیئت دولت بررسی و آیین نامه رتبه بندی نهایی می شود.
افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان متناسب با تورم

در مورد اینکه اجرایی شدن این طرح تا چه حدی می‌تواند به وضعیت کنونی سیستم آموزشی کمک کند و اینکه این طرح در ادامه با چه چالش‌هایی روبه‌رو خواهد شد با یکی از کارشناسان حوزه آموزش گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید، امری که به باور دیگر کارشناسان، به سرنوشت افزایش دستمزد بازنشستگان دچار خواهد شد. محمدرضا نیک‌نژاد، فعال صنفی و کارشناس حوزه آموزش در مورد اینکه اجرایی شدن طرح رتبه‌بندی معلمان تا چه اندازه می‌تواند وضعیت سیستم آموزشی را بهبود ببخشد، به خبرنگار «آرمان ملی» می‌گوید: «یکی از عواملی که باعث شد اجرایی شدن این طرح به طول بینجامد عدم حضور افرادی بود که نمی‌دانستند سیستم آموزشی با چه مشکلاتی روبه‌رو است و هر بار در رفت آمد به نهادها دستخوش تغییراتی می‌شد. اجرایی شدن این طرح می‌تواند مانند مُسکن عمل کند و با افزایش نسبی دریافتی معلمان برخی از مشکلات را حل کند ولی توجه داشته باشید که افزایش حقوق‌ها باید با توجه به وضعیت اقتصادی کشور باشد تا معلم که به‌نوعی اصلی‌ترین فرد در حلقه آموزشی کشور محسوب می‌شود بتواند با خروج از وضعیت وخیم اقتصادی بیشتر بر روی آموزش تمرکز داشته باشد. این طرح می‌تواند تاثیرات مثبتی هم به‌همراه داشته باشد ولی فراموش نکنید که اگر نتوانند آن را به‌روزرسانی کنند و تغییراتی در آن بدهند مشکلی برطرف نخواهد شد.» او در همین زمینه ادامه می‌دهد: «ما هنوز از همه مواد این طرح خبر نداریم و تنها کلیاتی از آن به گوش ما خورده است ولی حذف «آزمون» از «شرایط نظام رتبه‌بندی معلمان» می‌تواند جزو نکات مهم محسوب شود. در واقع در نظر گرفتن آزمون برای رتبه‌بندی نمی‌توانست واکنش خوبی از سوی معلمان به‌همراه داشته باشد. سیستم آموزشی در این طرح بیشتر به معلم و مدیر اجازه می‌دهد در نوع مدیریت کلاس و مدرسه دخالت داشته باشند همچنین به نظر می‌آید در مورد نوع ارزیابی‌هایی که در مدارس انجام می‌شود هم دستخوش تغییراتی بشویم که این موارد می‌توانند در بهبود وضعیت آموزشی تاثیرات مثبتی داشته باشد. توجه داشته باشید که این مصوبه تازه بعد از گذشتن از هفت خوان به مرحله اجرایی رسیده است نباید به همین موضوع دلخوش کنیم بلکه دولت باید با کمک‌گرفتن از کارشناسان آموزش و تشکل‌های معلمی چالش‌های این طرح را برطرف کنند تا روابط بین معلمان و دولت که در سال‌های اخیر با حاشیه‌هایی روبه‌رو بود هم برطرف شود.» این فعال صنفی معلمان در پایان با اشاره‌ای به مشکلات اقتصادی معلمان می‌گوید: «ما همواره تلاش می‌کنیم با گفت‌وگو مشکلات را مطرح کنیم تا با همکاری مسئولان این چالش‌ها را برای بهبود وضعیت آموزشی برطرف کنیم. افزایش حقوق‌ها در رتبه بندی معلمان باید تا اندازه‌ای باشد که بتواند بسیاری از دغدغه‌های آنها مانند مسکن را برطرف کند. باید به این موضوع اشاره کنیم که آفت سیستم آموزشی ایران 2 شغله بودن معلمان است که عمدتا معلمان مرد برای تامین مخارج زندگی خانواه خود مجبور هستند به سمت مشاغل حاشیه‌ای مانند رانندگی اسنپ و… روی بیاورند که این موضوع قطعا در نحوه آموزش تاثیر‌گذار خواهد بود. شرایط اقتصادی باید به ‌نوعی باشد که یک معلم احساس کند در قشر متوسط جامعه زندگی می‌کند و همه تمرکز خود را بر روی کلاس درس و آموزش دانش‌آموزان بگذارد. اگر این مشکلات همچنان ادامه داشته باشد باید بگوییم طرح رتبه‌بندی معلمان تاثیری در روند بهبود وضعیت آموزشی نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2607972
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی