• ۱۴۰۱/۰۴/۲۹
  • 0k نظر «نمایش»

اولویت تبدیل وضعیت اشتغال و مسکن ایثارگران

اولویت تبدیل وضعیت اشتغال و مسکن ایثارگران

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

وضعیت اشتغال و مسکن ایثارگران در اولویت ادارات قرار گیرد

به گزارش ایران استخدام  و به نقل از خبرگزاری ایرنا، مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران گفت: با تاکید براینکه تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران یک تکلیف قانونی است، گفت که باید وضعیت اشتغال و مسکن ایثارگران در اولویت ادارات قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید مردانیان روز سه شنبه در حاشیه سفر یک روزه خود به استان البرز گفت: با توجه به مطالبات جامعه ایثارگری و بیانیه گام دوم انقلاب و طبق بند "د" تبصره ۲۰ قانون ۱۴۰۰، رسیدگی به وضعیت اشتغال ایثارگران از مسائل مهمی است که باید تمامی ادارات به آن اهتمام ورزند و به این قانون عمل نمایند چرا که این عزیزان منشاء ثمرات خیری برای نظام هستند.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران با اشاره به اینکه ایثارگران پیش قراول هستند، گفت: شهید و خانواده شهدا از جایگاه والایی برخوردار هستند و باید برای گره‌گشایی از مشکلات خانواده ایثارگران تلاش جهادی داشته باشیم.

مردانیان با بیان اینکه دنیا گذرگاه است و نه قرارگاه، از مدیران خواست به مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و برای برطرف کردن آنها تلاش جهادی و مستمر داشته باشند.

وی به کثرت جمعیت رزمندگان اشاره کرد و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران تنها متولی حوزه شهدا نیست و به تنهایی قادر به ارائه خدمات به آن عزیزان نخواهد بود و باید دیگر ادارات نیز در این زمینه تلاش نمایند.

مردانیان به سفرهای استانی خود اشاره کرد و گفت: در سفر به استان‌ها تلاش می کنیم تا به زیارت خانواده‌های شهدا برویم و در این دیدار و سرکشی جویای حال خانواده های شهدا و ایثارگران باشیم.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران همچنین بر نامگذاری تمام ابنیه‌ها و راهها به نام مبارک شهدا تاکید کرد.

حمید مردانیان مشاور وزیر راه وشهرسازی درامور ایثارگران در سفر یک روزه خود به استان البرز در بدو ورود در مزار شهدا و امامزاده طاهر حاضر و به مقام شهدا ادای احترام کرد.

دیدار با امام جمعه شهرستان فردیس، نشست شورای هماهنگی ادارات حوزه راه و شهرسازی، دیدار با کارکنان اداره کل راه و شهرسازی، دیدار با خانواده شهدا، بازدید از بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، همایش بزرگداشت شهدا و ایثارگران و تجلیل از ۳۱۴ ایثارگر و خانواده شهدای ادارات و سازمانهای تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان البرز از برنامه‌های مهم یک روزه مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور ایثارگران به استان البرز بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2601421
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی