• ۱۴۰۴/۱۱/۰۸
  • 0 نظر «نمایش»

بلاتکلیفی فوق العاده ویژه کارمندان وزارت علوم از ۱۴۰۱

بلاتکلیفی فوق العاده ویژه کارمندان وزارت علوم از ۱۴۰۱

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

فوق‌العاده ویژه وزارت علوم همچنان بلاتکلیف است!

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری مهر، موضوع بلاتکلیفی فوق العاده ویژه کارمندان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ بررسی شد.

بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ در نشست شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارت علوم در دانشگاه خوارزمی عنوان و بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دانشگاه خوارزمی نشست شورای صنفی مرکزی کارمندان دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارت علوم، روز یکشنبه ۵ بهمن ماه در دانشگاه خوارزمی با حضور گسترده اعضا برگزار شد.

مهم‌ترین محور گفتگو، بلاتکلیفی «فوق‌العاده ویژه» کارکنان وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ بود که علی‌رغم مکاتبات مکرر، همچنان لاینحل باقی مانده است. در این راستا کمیسیون‌های تخصصی شورا، مستندات جامعی شامل نامه‌های وزرا و مقامات سابق را آماده ارائه به سازمان برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی کردند.

در ادامه، آیین‌نامه جدید استخدامی مورد بحث قرار گرفت و نگرانی‌ها در مورد سرنوشت مشابه این آیین‌نامه با فوق‌العاده ویژه مطرح شد. در راستای بهبود شرایط معیشتی، دو پیشنهاد مطرح شد:

- تأمین وعده غذایی: پیشنهاد شد دانشگاه‌ها با توجه به تجهیزات موجود، یک وعده غذای مناسب با هزینه مصوب دولتی به کارمندان ارائه دهند.

- بیمه تکمیلی عادلانه: با توجه به عدم پوشش کافی بیمه‌های پایه، شورا پیشنهاد داد وزارت علوم از محل درآمد های اختصاصی وزارت خانه از جمله درآمد اختصاصی حاصل از آزاد سازی مدارک تحصیلی، تمامی کارمندان متقاضی را تحت پوشش یک بیمه تکمیلی یکسان در سراسر کشور قرار دهد تا عدالت درمانی برقرار شود.

در این جلسه عبدالهی، رئیس دانشگاه خوارزمی، با خوشامدگویی به نمایندگان، بر حمایت کامل دانشگاه از شوراهای صنفی تأکید کرد و از شورا خواست راهکارهای پایداری برای ارتقای وضعیت شغلی و معیشتی پیدا کنند. ایشان همچنین اعلام کرد محل مناسبی برای استقرار دبیرخانه دائمی شورا در دانشگاه خوارزمی اختصاص خواهد یافت.

در پایان جلسه، تماس‌های تلفنی با نهاد ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس، سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی برقرار و زمان‌بندی جلسات آتی برای پیگیری مطالبات تنظیم گردید.

ورود به صفحه فوق العاده خاص کارکنان دولت

منبع: خبرگزاری مهر

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3066688
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی