• ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
  • 8 نظر «نمایش»

تبدیل وضعیت شغلی ۲۲۰ هزار ایثارگر نهایی شد

تبدیل وضعیت شغلی ۲۲۰ هزار ایثارگر نهایی شد

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 8 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

اجرای کامل قانون تبدیل وضعیت برای ۲۲۰ هزار نفر ایثارگر

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری مهر، رئیس سازمان اداری و استخدامی از تبدیل وضعیت شغلی ۲۲۰ هزار ایثارگر خبر داد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی از تبدیل وضعیت شغلی ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی در نشست معاونان، رؤسا و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور حضور یافت.

در این نشست، دو معاون رئیس‌جمهور بر ضرورت تداوم خدمت صادقانه به خانواده‌های معظم شهدا و ارتقا کیفیت نظام اداری در دستگاه‌های اجرایی تأکید کردند.

سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این دیدار با گرامیداشت یاد و نام شهیدان گفت: اعتبار همه ما از شهدا و افتخار ما خادمی خانواده‌های شهداست. معتقدیم بنیاد شهید در میان دستگاه‌های اجرایی کشور، افضل است، چراکه شهید افضل است.

وی ضمن قدردانی از رویکرد تخصصی، مدبرانه و دلسوزانه علاءالدین رفیع‌زاده در یک‌سال گذشته افزود: شهادت می‌دهم موضوعی نبوده است که درباره بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین خانواده‌های معظم شهدا با ایشان در میان بگذاریم و شاهد پیگیری‌های دلسوزانه و عالمانه ایشان نباشیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ناترازی ورود و خروج نیرو در ادارات بنیاد شهید، خواستار توجه بیشتر سازمان اداری و استخدامی کشور به رفع کمبود نیروی انسانی در این نهاد خدمتگزار شد.

در ادامه این مراسم، علاءالدین رفیع‌زاده با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام(ره) و همه شهدای دفاع مقدس و نثار درود به ارواح مطهر شهدای سلامت، امنیت و اقتدار گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران یادگار امام راحل(ره) و سنگر خدمت به خانواده‌های معظم شهداست، سنگری که با هیچ معیار اداری قابل توصیف نیست.

وی با تجلیل از مجاهدت‌های سعید اوحدی که از آزادگان سرافراز کشور است، افزود: فرهنگ شهادت تنها متعلق به ایران نیست، از خرمشهر تا غزه این فرهنگ زنده و نهادینه شده است. همان‌گونه که امامین انقلاب شهیدان را شمع محفل بشریت دانستند، بنیاد شهید و امور ایثارگران بستری برای نگاه‌داشت این شمع است.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای تداوم راه شهیدان باید با همان اخلاص و روحیه دوران دفاع مقدس به مردم خدمت کنیم. اصلاح نظام اداری و فرآیندهای خدمات‌رسانی نیز در همین مسیر قرار دارد، اصلاحی که باید از دل خواست و مطالبه مردم برخیزد، نه از دستورهای آمرانه.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان اداری و استخدامی کشور در زمینه اصلاح ساختار اداری، حذف موازی‌کاری‌ها و ساده‌سازی فرآیندها گفت: اگر بتوان خدمتی را به جای ۱۵ امضا با ۵ امضا انجام داد، وظیفه ماست که آن را اصلاح کنیم، چراکه این اقدام هم موجب صرفه‌جویی می‌شود و هم رضایت مردم را در پی دارد.

رفیع‌زاده پرداخت مبتنی بر عملکرد و هوشمندسازی دولت را از محورهای اساسی اصلاح نظام اداری دانست و افزود: با تحقق این برنامه‌ها، فساد اداری کاهش یافته، هزینه‌ها کم و سلامت نظام اداری تضمین می‌شود. همه تلاش ما این است که رضایت خدا، که در گرو رضایت مردم است، محقق شود.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های قاسم علی‌اکبری، مشاور خود در امور ایثارگران، از اجرای کامل دستورالعمل بندهای «د» و «و» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کل کشور در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل، تبدیل وضعیت مجموع ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران انجام شده است که از این میان، ۷۵ هزار نفر مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و ۱۴۵ هزار نفر غیرمشمول بودند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین با اشاره به اجرای بند (ج) ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه درباره جذب فرزندان معظم شهدا و جانبازان ۷۰ درصد در استخدام‌ها، اظهار کرد: در این راستا تاکنون دو مرحله آزمون برگزار شده است، در آزمون نخست ۷ هزار نفر و در آزمون دوم ۱۳ هزار نفر جذب شده‌اند و آزمون سوم نیز در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

ورود به صفحه تبدیل وضعیت ایثارگران سال ۱۴۰۴

منبع: خبرگزاری مهر

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3026866
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 8