• ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
  • 1k نظر «نمایش»

تعیین تکلیف معلمان خرید خدمت تا دو هفته آینده

تعیین تکلیف معلمان خرید خدمت تا دو هفته آینده

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۱ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

صدور دستورات لازم درخصوص تعیین تکلیف معلمان خرید خدمت تا دو هفته

 

فهرست مطالب مهم

روی لینک‌ها بزنید و بیشتر بخوانید

خبرگزاری ایمنا

خبر 13 بهمن 1403: نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه از وجود برنامه هایی در خصوص نیروهای خرید خدمات و استخدام آن‌ها، نیروهای نهضتی و طرح امین خبر داد.

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمیدیه با اشاره به تلاش‌های مجلس برای کمک به آموزش و پرورش گفت: در مجلس شورای اسلامی درباره نیروهای خرید خدمات و استخدام آن‌ها، نیروهای نهضتی و طرح امین برنامه داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، سیدمحسن موسوی‌زاده امروز _شنبه سیزدهم بهمن_ در آئین نواختن زنگ انقلاب اسلامی در مدرسه خوروش شهرستان کارون با اشاره به برنامه‌های مجلس برای رفع مشکلات نیروهای خرید خدمات، استخدام نیروهای نهضتی و طرح امین، اظهار کرد: در مجلس شورای اسلامی درباره نیروهای خرید خدمات و استخدام آن‌ها، نیروهای نهضتی و طرح امین برنامه داریم و دولت هم راستای ما پیش آمده است.

وی از تلاش‌های مجلس برای کمک به آموزش و پرورش خبر داد و افزود: نشان‌دار کردن مالیات‌ها را در مجلس انجام داده‌ایم تا بتوانیم به آموزش و پرورش بیشتر کمک کنیم.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اداری و کمبود نیروی اداری این منطقه، خاطرنشان کرد: تمام نمایندگان و دولت در خدمت آموزش و پرورش هستیم و دست در دست هم می‌توانیم گرد محرومیت را از شهرستان کارون برداریم.

موسوی‌زاده به موضوع فضای آموزشی و لزوم کمک به مدرسه‌سازی در این منطقه پرداخت و گفت: قرار است با کمک مؤسسه راه ایمان، کمک سپاه پاسداران و مردم استان خوزستان با همکاری و همیاری و ایجاد فرهنگ‌سازی مناسب همانطور که به مسجدسازی همت گماردیم به مدرسه‌سازی نیز کمک و این حرکت مقدس را ایجاد کنیم.

خبرگزاری ایرنا

خبر 10 بهمن سال 1403: به گزارش ایران استنخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور از صدور دستورات لازم در خصوص موضوع تعیین تکلیف معلمان خرید خدمت طی دو هفته آینده خبر داد. 

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که معلمان خرید خدمت تا دو هفته دیگر تعیین تکلیف می شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علاءالدین رفیع زاده روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت معلمان خرید خدمت گفت: بررسی های کارشناسی و جمع بندی ها درباره تعیین تکلیف این گروه از معلمان انجام شده و در حال تعامل با سازمان برنامه و بودجه برای تامین بودجه آن هستیم و تا دو هفته آینده این معلمان تعیین تکلیف می شوند.

وی در پاسخ به سوالی درباره متصل نبودن بخش هایی از این سازمان به درگاه ملی صدور مجوزها گفت: دستورات لازم داده شده تا دستگاههای مرتبط با سازمان اداری و استخدامی به زودی به درگاه ملی مجوزها متصل شوند.

معاون رئیس جمهور درباره ساماندهی نیروهای شرکتی در دستگاههای اجرایی نیز با تاکید بر اینکه مهلت داده شده به دستگاهها برای ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی خود بعد از 15 بهمن ماه تمدید نمی شود، افزود: بر اساس مقرره دولت، از این پس بودجه دستگاهها برای تامین نیروهای شرکتی فقط بر اساس اطلاعاتی خواهد بود که به این سازمان ارسال شده است.

رفیع زاده با اعلام این هشدار که بودجه نیروهای شرکتی دستگاههایی که لیست نیروهای خود را اعلام نکرده اند، منتفی خواهد شد، افزود: به طور موردی اگر دستگاهی بخواهد اطلاعات خود را تکمیل کند و پس از مهلت اعلامی درخواست دسترسی به سامانه را داشته باشد، به صورت موردی برای آن سامانه را باز خواهیم کرد که اطلاعات نیروهای خود را وارد کند.

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزشی

ورود به صفحه آخرین خبر از استخدام جدید آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2940284
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 1k