• ۱۴۰۵/۰۵/۲۷
  • 0 نظر «نمایش»

تعیین تکلیف معوقات حقوق بازنشستگان تا نیمه شهریور ۱۴۰۵

تعیین تکلیف معوقات حقوق بازنشستگان تا نیمه شهریور ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

پیگیری مطالبات معیشتی بازنشستگان

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان از تعیین تکلیف معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تا نیمه شهریور 1405 خبر داد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان گفت: علاوه بر معوقات دو ماه نخست سال، ۳۰ درصد باقی‌مانده متناسب‌سازی، افزایش سهمیه وام ضروری و رفع مشکلات قراردادهای بیمه تکمیلی از مهم‌ترین مطالباتی است که در جلسات با مسئولان سازمان تأمین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیری کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، بازنشستگان تأمین اجتماعی این روزها با مجموعه‌ای از مطالبات معیشتی، رفاهی و درمانی روبه‌رو هستند. از پرداخت معوقات افزایش حقوق و اجرای کامل متناسب‌سازی گرفته تا محدودیت سهمیه وام‌های ضروری و مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی که البته هر یک از این موضوعات به‌طور مستقیم با زندگی روزمره هزاران بازنشسته و مستمری‌بگیر گره خورده و به همین دلیل پیگیری وعده‌های مسئولان برای این قشر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در همین راستا، با محمد کوهستانی، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان گلستان درباره آخرین وضعیت پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت، ۳۰ درصد باقی‌مانده متناسب‌سازی، سهمیه و مبلغ وام ضروری و همچنین مشکلات ایجاد شده در قرارداد بیمه تکمیلی و مراکز درمانی طرف قرارداد گفت‌وگو کردیم.

کوهستانی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مطالبات فعلی بازنشستگان تأمین اجتماعی، معوقات ناشی از افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ در دو ماه نخست سال است که تاکنون پرداخت نشده و این موضوع در جلسات مختلف با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده است.

وی افزود: در آخرین جلسه‌ای که با مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی داشتیم، مقرر شد معوقات مربوط به فروردین و اردیبهشت بازنشستگان حداکثر تا ۱۵ شهریور پرداخت شود و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این زمینه قول مساعد داده است.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان گلستان با تأکید بر اینکه این مبالغ حق بازنشستگان است، گفت: بازنشستگان در شرایط اقتصادی کنونی با مشکلات معیشتی متعددی روبه‌رو هستند و تأخیر در پرداخت مطالبات می‌تواند فشار مضاعفی بر زندگی آنان وارد کند؛ از این رو انتظار داریم وعده اعلام‌ شده در موعد مقرر عملیاتی شود.

کوهستانی در ادامه به موضوع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از مطالبات ما، ۳۰ درصد باقی‌مانده متناسب‌سازی حقوق است که براساس احکام مربوط به برنامه هفتم توسعه باید تعیین تکلیف شود.

وی توضیح داد: بخش‌هایی از متناسب‌سازی طی سال‌های گذشته در حقوق بازنشستگان لحاظ شده، اما همچنان ۳۰ درصد باقی‌مانده وجود دارد که بازنشستگان انتظار دارند سازمان تأمین اجتماعی و دولت نسبت به اجرای کامل آن اقدام کنند.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان گلستان تصریح کرد: برای این بخش از متناسب‌سازی، زمان مشخصی مانند فروردین یا شهریور تعیین نشده است و امکان اجرای آن تا پایان سال وجود دارد، اما مطالبه ما این است که با توجه به شرایط اقتصادی بازنشستگان، پرداخت آن هرچه سریع‌تر انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت وام ضروری بازنشستگان اشاره کرد و گفت: امسال تاکنون تنها یک مرحله سهمیه وام به استان اختصاص پیدا کرده است و تعداد زیادی از بازنشستگان همچنان در نوبت دریافت این تسهیلات قرار دارند.

وی اظهار کرد: در مرحله نخست حدود ۵۰۰ فقره وام برای بازنشستگان استان اختصاص یافت که مجموع اعتبار آن حدود ۳۰ میلیارد تومان بود و مبالغ مربوطه به حساب افراد مشمول واریز شد.

کوهستانی با بیان اینکه فرآیند ثبت‌نام این وام‌ها به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود، افزود: بازنشستگانی که در نوبت قرار می‌گیرند، اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، کد ملی و شماره تلفن همراه به نام شخص بازنشسته را ارائه می‌کنند و کانون‌ها نیز فرآیند ثبت اطلاعات افراد واجد شرایط را انجام می‌دهند.

وی با مقایسه سهمیه امسال و سال گذشته بیان کرد: سال گذشته تا همین مقطع زمانی چند مرحله وام در اختیار بازنشستگان قرار گرفته بود، اما امسال متأسفانه تاکنون فقط یک مرحله پرداخت شده و حتی سهمیه اختصاص‌یافته نیز متناسب با حجم بالای متقاضیان نیست.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان گلستان گفت: تعداد زیادی از بازنشستگان برای دریافت این تسهیلات در نوبت هستند و ما نیز به‌طور مستمر پیگیر اختصاص سهمیه جدید از سازمان تأمین اجتماعی هستیم.

ورود به صفحه اخبار واریز معوقات حقوق بازنشستگان

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3109223
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی