• ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
  • 1k نظر «نمایش»

سازمان برنامه و بودجه مکلف به صدور مجوز استخدام نیروی خدماتی در مدارس

سازمان برنامه و بودجه مکلف به صدور مجوز استخدام نیروی خدماتی در مدارس

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۳۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

کسری شدید نیروی خدماتی و سرایدار در سال 1404

 

فهرست مطالب مهم

روی لینک‌ها بزنید و بیشتر بخوانید

خبرگزاری ایرنا

خبر 22 آذر 1403: به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مسیر رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کشور نسبت به استخدام نیروی خدماتی در مدارس، سازمان برنامه و بودجه را مکلف کردند تا مجوزی صادر نماید.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، سازمان برنامه و بودجه را مکلف کردند تا مجوز استخدام تعداد ۲۳ هزار و ۹۶۱ نفر نیروی خدماتی را صادر کند. 

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح روز پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ صحن مجلس، در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، با الحاق بند زیر به تبصره ۸ این لایحه با عنوان «آموزش، پژوهش و فرهنگ» موافقت کردند:

دانلود منابع آزمون استخدامی آموزش و پرورش

دانلود نمونه سوالات سه حیطه آزمون استخدام آموزش و پرورش

«در اجرای تبصره بند ب ماده ۸۸ قانون برنامه ۵ ساله هفتم پیشرفت و در راستای رفع کمبود سرایدار در مدارس؛ نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش (مدرسه یاران) بر مبنای نوع، ماهیت و حجم فعالیت بعد از گذراندن دوره آموزشی ویژه که توسط وزارت مذکور، طراحی و برگزار می‌شود، علاوه بر حقوق و مزایای دریافتی، از حداقل ۶۸۵۴ امتیاز و حداکثر ۹۸۱۶ امتیاز که میزان آن در هر یک از مشاغل خدماتی توسط آموزش و پرورش، تعیین و در ضریب افزایش حقوق سالانه ضرب می‌شود، برخوردار می‌گردند. این امتیاز مشمول کسور بازنشستگی موضوع ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد و در ردیف سایر احکام کارگزینی درج می‌شود. سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است، نظر به تحولات آموزشی و پرورشی پست «مدرسه» یار را به منظور تامین تدارکات و حفظ و نگهداشت محیط عمومی مدرسه، در طرح طبقه بندی مشاغل معلمان ایجاد نماید. همچنین با توجه به کسری شدید نیروی خدماتی و سرایدار (مدرسه یار)، در سال ۱۴۰۴ مجوز استخدام تعداد ۲۳۹۶۱ نفر نیروی خدماتی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر شود.»

ورود به صفحه آخرین خبر از استخدام جدید آموزش و پرورش

ورود به صفحه استخدام نیروی خدماتی آموزش و پرورش

خبرگزاری خانه ملت

خبر 22 آذر 1403: سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در خصوص کمبود نیروی خدماتی و صدور مجوز استخدامی برای این امر توضیخاتی ارائه داد.

عظیمی راد با اشاره به تلاش کمیسیون آموزش در بودجه ۱۴۰۴ برای همسان سازی حقوق باباهای مدرسه مطرح شد گفت: دولت مکلف به تامین سرایدار برای مدارس شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به جبران کمبود سرایدار مدارس در بودجه۱۴۰۴، گفت:در حال حاضر با کمبود ۴۶ هزار سرایدار در مدارس روبرو هستیم، سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی مکلف به تامین نیروی خدماتی یا همان سرایدار برای سال ۱۴۰۴ شد.

احسان عظیمی راد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مورد الحاق یک بند به تبصره (8) لایحه بودجه، گفت: کمیسیون آموزش در جهت بهبود وضعیت معیشتی سرایداران مدارس پیشنهاد الحاقی را به لایحه  بودجه سال۱۴۰۴ ارائه داد که در دو بخش مجزا در صحن علنی عنوان گردید، بخش نخست این پیشنهاد مطروحه در خصوص حقوق باباهای مدرسه بود که براساس تبصره بند(ب) ماده (۸۸) قانون برنامه هفتم توسعه دولت را مکلف می کند تا پایان سال دوم برنامه یعنی همان سال ۱۴۰۴ دستمزد این گروه زحمتکش را همسان سازی کند.

نماینده مردم مشهد و کلات با تاکید بر اینکه پیشنهاد کمیسیون آموزش مبنی بر همسانسازی حقوق بازنشستگان قانونی بوده است، افزود: طبق پیشنهاد کمیسیون علاوه بر حقوق و مزایای دریافتی، از حداقل  امتیاز و حداکثر  امتیاز که میزان آن در هر یک از مشاغل خدماتی توسط آموزش و پرورش آمده است، در ضریب حقوق سالانه باباهای مدرسه نیز اعمال می‌شود. 

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره  به جبران کمبود سرایدار مدارس در بودجه۱۴۰۴، اظهار داشت:در حال حاضر با کمبود ۴۶ هزار سرایدار در مدارس روبرو هستیم، با توجه به این کمبود و جلساتی که کمیسیون آموزش در هفته‌های گذشته با وزیر و معاونان آموزش و پرورش داشت، پیشنهاد استخدام  ۲۳ هزار و ۹۶۳ نیرو داده شد،  این پیشنهاد تنها تکلیف عدد بر دولت بود که متاسفانه رد شد، اما سازمان  برنامه و بودجه و امور استخدامی مکلف به تامین نیروی خدماتی یا همان سرایدار برای سال ۱۴۰۴ شد.

ورود به صفحه آخرین خبر از استخدام جدید آموزش و پرورش

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2924559
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 1k