• ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
  • 0 نظر «نمایش»

قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان ۱۴۰۵

قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

تکلیف قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از انعقاد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان در سال 1405 خبر داد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر لزوم بهبود کیفیت خدمات درمانی به بازنشستگان، از انعقاد قرارداد جدید بیمه تکمیلی ویژه بازنشستگان صندوق خبر داد و گفت: قرارداد بیمه تکمیلی با هدف کاهش دغدغه‌های درمانی و مدیریت هزینه‌های بازنشستگان منعقد می شود تا از این طریق، بخشی از فشارهای تورمی بر این قشر جبران شود.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از صندوق بازنشستگی کشوری، علاءالدین ازوجی در مراسم امضای قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان صندوق برای سال جاری(بیمه دی)، فرآیند انتخاب بیمه‌گر جدید را به یک «ماراتن» تشبیه کرد و افزود: مسیر سختی را پشت سر گذاشتیم چراکه هدف ما عملیاتی شدن ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری بود که به‌رغم پیگیری‌های فراوان در دولت، هنوز در مرحله بررسی است؛ لذا برای جلوگیری از وقفه در خدمات‌رسانی، با برنامه‌ریزی دقیق وارد فاز اجرایی با شرکت جدید شدیم.

وی با اشاره به لزوم تغییر رویکرد نسبت به گذشته، اظهار کرد: ملاک اصلی قضاوت درباره عملکرد، میزان رضایتمندی بازنشستگان است و اگر بازنشستگان از کیفیت خدمات بیمه رضایت داشته باشند، می‌توانیم بگوییم در انجام مأموریت خود موفق بوده‌ایم.

ازوجی، بازنشستگان را به «نگین زیر سنگ» تشبیه کرد و افزود: این عزیزان سرمایه بین‌نسلی کشور هستند و نگاه ما به این گروه ذینفع باید تغییر کند؛ بازنشسته در تمام دنیا باید فراغت بهینه و هدفمند داشته باشد، اما متأسفانه ایجاد دغدغه‌های مستقیم و غیرمستقیم در حوزه بیمه و حقوق، این مسیر استراحت را با چالش مواجه کرده که باید اصلاح شود.

وی همچنین به تقویت بخش نظارتی و پاسخگویی اشاره کرد و افزود: مرکز تماس ۲۵۰۰ و هماهنگی میان کانون‌های بازنشستگی و شرکت بیمه، ابهامات احتمالی در شروع قرارداد را برطرف خواهد کرد و پاسخ‌ها به صورت مکتوب و شفاف در کانال‌های اطلاع‌رسانی منتشر می‌شود تا گله‌مندی‌های سنوات گذشته تکرار نشود.

بیمه تکمیلی، دغدغه معیشتی بازنشستگان است

معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشوری هم با تاکید بر شفافیت کامل در فرآیند انتخاب بیمه‌گر جدید، بیمه تکمیلی را یکی از حیاتی‌ترین نیازهای معیشتی جامعه بازنشستگی دانست.

حشمت‌الله سلیمانی اظهار کرد: اعتقاد راسخ ما در این دوره این است که بیمه تکمیلی درمان برای بازنشستگان، صرفاً یک خدمت رفاهی ساده نیست، بلکه یک دغدغه جدی معیشتی است. به همین دلیل، نوع نگاه و حساسیت ما به این حوزه با سایر خدمات رفاهی کاملاً متفاوت است.

ورود به صفحه جزئیات بیمه تکمیلی بازنشستگان

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3088824
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی