• ۱۴۰۲/۰۶/۱۴
  • 0k نظر «نمایش»

نیاز آموزش و پرورش استان یزد به ۴ هزار معلم

نیاز آموزش و پرورش استان یزد به ۴ هزار معلم

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

خبر کمبود چهار هزار و 396 نیرو در آموزش و پرورش یزد

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری فارس، رییس طرح و برنامه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد گفت: آموزش و پرورش استان یزد با کمبود 4 هزار نیروی انسانی مواجه است.

رضا دادآفرین، رییس طرح و برنامه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: برای سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ در مقطع پیش دبستان و آمادگی در مدارس دولتی و غیر دولتی ۱۹ هزار و ۶۹۳ نوآموز ثبت نام کردند.

وی افزود: ۱۷۰ هزار و ۴۹ دانش آموز برای مقاطع اول تا ششم ابتدایی، ۶۷ هزار و ۲۶۴ دانش آموز برای متوسط اول و ۵۱ هزار و ۲۸۴ دانش آموز نیز برای متوسطه دوم در استان یزد ثبت نام کردند.

دادآفرین با بیان این‌که مجموع تعداد دانش‌آموزان در مدارس بزرگسال جمعاً ۳۱۶ هزار و ۶۹۷ نفر در مدارس استان پیش‌بینی شده است، گفت: از این تعداد در مقطع ابتدایی ۱۵۶ هزار و ۳۶۰ دانش آموز، در مقطع متوسطه اول ۵۳ هزار و ۶۹۳ دانش آموز و در متوسطه دوم تعداد ۳۶ هزار و ۶۲۲ دانش آموز ثبت‌نام کردند.

رئیس طرح و برنامه آموزش و پرورش یزد در ادامه با بیان این‌که جمعا از مقطع پیش دبستان تا متوسطه دوم و مدارس استثنایی ۲۴۸ هزار و ۱۳ دانش‌آموز در مدارس استان یزد ثبت‌نام کردند، تصریح کرد: با پایان یافتن امتحانات جبرانی شهریور ماه این تعداد ثبت نام افزایش می یابد.

وی در خصوص کمبود نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید نیز اظهار کرد: مطابق اطلاعات ارسال شده آموزش و پرورش استان در سال گذشته با کمبود دو هزار و ۳۷ نیروی انسانی مواجه بوده و امسال یک هزار و ۷۷۴ نفر بازنشسته خواهند شد.

دادآفرین افزود: ۵۸۵ نفر از نیروهای آموزش و پرورش به صورت خرید خدمات مسئولیت آموزش دانش‌آموزان را بر عهده داشتند که تاکنون هیچ مجوزی مبنی بر بکارگیری این دسته از معلمان صادر نشده است.

رییس طرح و برنامه اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: استان یزد با کمبود چهار هزار و ۳۹۶ نیروی انسانی در کادر آموزشی و پرورشی مواجه است که با پیگیری‌های انجام شده تعداد ۹۲۷ نفر امسال از طریق دانشگاه فرهنگیان و استخدام ماده ۲۸ در ابتدای مهر ماه امسال به نیروهای آموزش و پرورش اضافه خواهند شد.که با این وجود نیز استان یزد با کمبود ۳ هزار و ۴۶۹ نفر نیروی انسانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ مواجهه است.

وی در پایان خواستار تدابیر عاجلی از مسئولین استان و کشور در این زمینه شد.

مشاهده صفحه جامع آخرین خبر از استخدام آموزش و پرورش

مشاهده صفحه جامع آخرین اخبار معلمان و فرهنگیان

منبع: خبرگزاری فارس

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2783573
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی