• ۱۴۰۵/۰۶/۱۰
  • 0 نظر «نمایش»

نیاز فوری به استخدام نیروهای جدید در منابع طبیعی و آبخیزداری ۱۴۰۵

نیاز فوری به استخدام نیروهای جدید در منابع طبیعی و آبخیزداری ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

کمبود نیرو در یگان حفاظت در منابع طبیعی و آبخیزداری

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از کمبود نیروی انسانی در یگان حفاظت در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری خبر داد.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور کمبود نیروی ضابط قضایی، فقدان تجهیزات نوین و جذب نشدن نیروهای مناسب را از موانع اصلی تشکیل یک یگان «رنجر» واقعی دانست و گفت: تا زمانی که ارزش گذاری واقعی منابع طبیعی تبیین و به رسمیت شناخته نشود، اعتبارات و تجهیزات لازم برای صیانت از ۸۸ درصد عرصه‌ های ملی کشور تامین نخواهد شد.

اکبریان با یادآوری اینکه حدود ۲۰ درصد از نیروهای شرکتی که به عنوان حفاظت جذب شده‌اند، در عرصه‌های منابع طبیعی فعالیت نمی‌ کنند و در بخش‌های اداری مشغول به کار هستند، اظهار داشت: در سال های اخیر مجوز استخدام نیروی حفاظتی و حتی افزایش تعداد نیروهای شرکتی صادر نشده است به طوری که سقفی که در سال ۱۳۸۹ برای نیروهای شرکتی تعیین شده بود، همچنان ثابت مانده است.

وی با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی کشور نیازمند جذب حدود ۱۰ هزار نیروی انسانی است تا حداقل نیمی از این تعداد در بخش حفاظت به کار گرفته شوند، افزود: این افراد باید آموزش دیده و ملبس، مدرج و مسلح باشند و دوره های آموزشی را پشت سر بگذرانند تا «رنجر» به معنای واقعی شکل بگیرد.

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تاکید کرد: تا زمانی که ارزش گذاری هر هکتار جنگل، مرتع و بیابان کشور بر مبنای تولید اکسیژن، تولید آب و استمرار حیات تعیین نشود، نمی توانیم برای حفاظت آنها اقدامات و تجهیزات لازم را فراهم کنیم بنابراین پروژه‌هایی مانند احداث اتوبان، تخریب و تغییرکاربری اراضی و قطع درختان بی محابا انجام می شود.

اکبریان خاطر نشان کرد: در چارچوب قانون افزایش بهره‌ وری مصوب سال ۱۳۹۲ ارزش‌گذاری‌ درخت با قیمت‌ های بسیار اندک محاسبه می شود بنابراین به همان نسبت نیز برای صیانت از آن اعتبار و توان پشتیبانی تخصیص می‌ یابد که بسیار ناچیز است.

جذب دکتری آبخیزداری شرکتی برای کار اداری به جای فعالیت در عرصه

مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان منابع طبیعی به موضوع جذب نیروهای با تحصیلات فوق لیسانس و دکتری در رده‌های شرکتی حفاظتی نیز انتقاد کرد و گفت: این افراد با هدف ورود به بدنه اداری و تبدیل وضعیت و نه انجام کار حفاظتی جذب می‌ شوند در حالی که یگان حفاظت نیازمند تکنسین‌ ها و نیروهای اجرایی با حداکثر مدرک فوق دیپلم است ضمن اینکه نیروی حفاظتی باید تا پایان ۳۰ سال خدمت، نیروی حفاظتی باقی بمانند و در عرصه فعالیت کنند.

اکبریان یکی دیگر از چالش های یگان حفاظت منابع طبیعی کشور را جذب بانوان در قالب نیروهای شرکتی دانست و افزود: بسیاری از این بانوان در ادارات کل مشغول امور کارشناسی هستند، در حالی که نیروی حفاظت باید دائم در عرصه و مشغول به فعالیت‌ های میدانی باشد.

وی تنها راه اصلاح وضعیت موجود را تصویب چارت سازمانی مصوب یگان حفاظت دانست و تصریح کرد: با تصویب این ساختار امکان جذب نیروی رسمی، برگزاری گزینش تخصصی و آزمون‌ های ورزشی برای تمامی نیروها فراهم خواهد شد و از سطح نیروهای شرکتی خارج می شویم و دیگر امکان جذب کارشناسان تخصصی به جای نیروی گشت و مراقبت در سطح ادارات وجود نخواهد داشت.

ورود به صفحه استخدام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3113080
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی