• ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
  • 0k نظر «نمایش»

پرداخت مابه‌التفاوت حق‌الزحمه خرید خدماتی‌ها به‌زودی

پرداخت مابه‌التفاوت حق‌الزحمه خرید خدماتی‌ها به‌زودی

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

واریز مابه‌التفاوت حق‌الزحمه خرید خدماتی‌ها در صورت تامین اعتبار

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، وزیر آموزش و پرورش از واریز مابه‌التفاوت حق‌الزحمه خرید خدماتی‌ها در صورت تامین اعتبار خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ایام ماه مبارک رمضان فصل امتحانات نیست، گفت: باید کمک کنیم دانش‌آموزان از فضای معنوی و ملکوتی ماه مبارک رمضان بیشتر بهره ببرند.

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز شنبه در حاشیه دیدار با مدیران مدارس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دغدغه‌های مدیران زیاد است اما بعضی دغدغه‌ها خیلی جدی است.

وی افزود: بحث شایسته سالاری در انتصاب مدیران، نگهداشت مدیران، کمبود خدمتگزار در فضای آموزش و پرورش مهم است، مسائل متعدد دیگری در جلسه مدیران مطرح شد که بناست دسته بندی شوند و متناسب با هر حوزه‌ای و با کمک معاونان و مدیران مدارس مسائل را در جهت رفع آن پیش ببریم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مسائل مربوط به حقوق خدمتگزاران آموزش و پرورش را باید حل کنیم، خاطر نشان کرد: اینکه قول بدهم این مساله قطعاً حل می‌شود یا نه به نظر من شاید درست نباشد، در دوره‌ای که در مجلس بودیم در رابطه با بحث تغییر وضعیت حقوق خدمتگزاران پیگیری‌ها انجام شد و به لطف خدا و با کمک نمایندگان به نتیجه رسید، فکر می‌کنم اگه اراده کنیم سایر مشکلات حل می‌شود.

کاظمی با بیان اینکه موضوع حق مدیریت برای مدیران مدارس در شیفت دوم دغدغه درستی است، ادامه داد: این موضوع یکی از مسائل مهم حوزه مدیریت است، انتخاب و انتصاب مدیران شایسته، ثبات مدیریت، توانمندسازی مدیران و یک مساله حق مدیریت است. هر کسی که مدیر می‌شود طبیعتاً باید به اندازه زحماتی که می کشد نه، به اندازه ۱۰ درصد حداقل زحماتش حق مدیریت باید در نظر گرفته شود زیرا بخشی از انگیزه به مسائل مالی برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه حق مدیریت نوبت دوم را حتماً سر نوبت پرداخت می‌کنیم، افزود: فعلاً داریم بخشی از بدهی‌های سال‌های گذشته را پرداخت و صفر می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حق مدیریت نوبت دوم عقب افتادگی که داشت اگه بتوانیم در این ماه پرداخت کنیم، حق الزحمه بخشی از خرید خدمات‌ها مربوط به سال‌های گذشته‌ در برخی استان‌ها عقب افتاده، برای امسال مبلغی علی‌الحساب اول سال پرداخت شده و مابه تفاوتش در همین روزها در صورت تامین اعتبار و پرداخت می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره صدور کارت پایان خدمت برای فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان گفت: این امر مشکلی در بحث آموزش دارد که حل می‌کنیم و پیگیر آن هستیم ولی نمی‌توانم قول بدهم.

کاظمی با بیان اینکه ۴۴ درصد کارکنان دولت آموزش و پرورشی هستند، اظهار کرد: مخاطب ۴۰ میلیونی هم داریم، یعنی ۱۶ میلیون دانش آموز، یک میلیون معلم و با حداقل ۳۰ میلیون ولی دانش آموز بزرگترین جامعه مخاطب را در اختیار دارد، این وزارتخانه راهبردی، اساسی و فرادستگاهی است، محصول کار ما مربوط به کل کشور است، تربیت نیروی انسانی کشور، ساخت فرهنگ یک کشور و تمدن یک کشور بر اساس تعلیم و تربیت کشور شکل می‌گیرد.

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای خرید خدمات آموزشی

ورود به صفحه حقوق معلمان و فرهنگیان در سال ۱۴۰۴

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2952617
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی