• ۱۴۰۵/۰۵/۲۵
  • 0 نظر «نمایش»

پیگیری مطالبات فرهنگیان و بازنشستگان در دستور کار وزارتخانه

پیگیری مطالبات فرهنگیان و بازنشستگان در دستور کار وزارتخانه

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

واریز معوقات بازنشستگان و فرهنگیان در اولویت است

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از سایت دولت، وزیر آموزش و پرورش از پیگیری مطالبات فرهنگیان و بازنشستگان خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت در کنار توسعه زیرساخت‌های آموزشی، از تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، توسعه فضاهای ورزشی و اختصاص اعتبارات جدید برای تجهیز و هوشمندسازی مدارس دامغان و امیرآباد خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، عصر امروز،چهارشنبه 21مردادماه در نشست با جمعی از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، مسئولان و فرهنگیان شهرستان دامغان، با اشاره به ظرفیت‌های آموزشی و فرهنگی این شهرستان، اظهار کرد: با توجه به وضعیت مناسب فضاهای آموزشی در دامغان و امیرآباد، تمرکز اصلی باید بر ارتقای کیفیت آموزشی و تکمیل تجهیزات و امکانات مورد نیاز مدارس قرار گیرد.

وی با تأکید بر ضرورت به‌روزرسانی و تکمیل تجهیزات آموزشی و رفاهی، افزود: با مدیریت صحیح منابع می‌توان از ظرفیت مناسب فضاهای آموزشی برای توسعه مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان و بازنشستگان نیز استفاده کرد و وزارت آموزش و پرورش برای حمایت از این طرح‌ها آمادگی دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی دامغان و امیرآباد، گفت: پنج پروژه آموزشی در این مناطق تا مهرماه آماده بهره‌برداری خواهد شد و برای تکمیل سایر پروژه‌های نیمه‌تمام نیز تلاش می‌شود تا پایان دهه فجر و در ادامه تا پایان سال مالی به بهره‌برداری برسند.

کاظمی از اختصاص پنج میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات آموزشی و کمک‌آموزشی خبر داد و گفت: دو میلیارد تومان نیز برای هوشمندسازی، ایزوگام و آسفالت مدارس اختصاص خواهد یافت تا بخشی از نیازهای زیرساختی مدارس شهرستان برطرف شود.

وی همچنین با اشاره به توسعه زیرساخت‌های ورزشی دانش‌آموزان، تصریح کرد: استخر دانش‌آموزی دامغان تا دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید و چهار زمین چمن مصنوعی دیگر نیز به ظرفیت‌های ورزشی پیش‌بینی‌شده برای این مناطق افزوده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، گفت: برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی در 12 هزار مدرسه کشور انجام شده و مدارس استان سمنان نیز از این ظرفیت بهره‌مند خواهند شد.

کاظمی با تأکید بر اهمیت توسعه متوازن و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان، اظهار کرد: مسیر اصلی تأمین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان است و این مسیر باید با جدیت دنبال شود تا نیروی انسانی توانمند و باکیفیت برای آینده نظام تعلیم و تربیت تربیت شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائل معیشتی فرهنگیان و بازنشستگان، گفت: دولت تلاش‌های گسترده‌ای برای کاهش مشکلات معیشتی این دو قشر انجام داده و موضوع بیمه و مطالبات بازنشستگان نیز همچنان در دستور کار دولت و وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مطالبات مربوط به رتبه‌بندی معلمان و پرداخت مطالبات بازنشستگان در حال پیگیری است، افزود: برای پرداخت مطالبات رتبه‌بندی و مطالبات معوق بازنشستگان، سازوکارهای لازم پیش‌بینی شده و تلاش می‌کنیم این موضوعات با همکاری دولت و مجلس به نتیجه برسد.

کاظمی همچنین بر ضرورت برخورداری بازنشستگان از خدمات رفاهی آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: هرگونه خدمات رفاهی که برای شاغلان آموزش و پرورش در نظر گرفته می‌شود، باید بازنشستگان این دستگاه را نیز شامل شود و این موضوع با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت نقدپذیری و گفت‌وگو در مسیر حل مسائل، خاطرنشان کرد: اگر فردی انتقاد یا دغدغه‌ای را مطرح می‌کند، باید با سعه صدر شنیده و بررسی شود؛ اختلاف سلیقه‌ها طبیعی است، اما همه باید در مسیر وحدت، همدلی و ارتقای نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش کنیم.

استان سمنان در جمع پنج استان برتر کشور قرار دارد

وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به جایگاه استان سمنان در ارزیابی عملکرد استان‌ها، اظهار کرد: استان سمنان به دلیل عملکرد مناسب مدیریتی و اجرایی، در زمره پنج استان برتر کشور قرار دارد و این موفقیت حاصل همکاری، همدلی و تلاش مجموعه مدیران و فرهنگیان استان است.

در این نشست، جمعی از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت شهرستان دامغان، علی‌اکبر علیزاده، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، علیرضا نوچه‌ناسار، فرماندار دامغان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان و رئیس آموزش و پرورش منطقه امیرآباد، به بیان مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات حوزه تعلیم و تربیت پرداختند.

ورود به صفحه اخبار واریز معوقات حقوق بازنشستگان

منبع: سایت دولت

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3108323
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی