• ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
  • 0 نظر «نمایش»

کارمندان خراسان رضوی در روز چهارشنبه تعطیل شدند

کارمندان خراسان رضوی در روز چهارشنبه تعطیل شدند

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

چهارشنبه در استان خراسان رضوی تعطیل اعلام شد

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری اعتماد آنلاین، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی از تعطیلی کارمندان خراسان رضوی در روز چهارشنبه 15 مرداد خبر داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: بر اساس مصوبه ستاد انرژی استان و به‌منظور مدیریت مصرف انرژی و هم‌راستا با سیاست‌های ملی فردا چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه خراسان رضوی تعطیل شد.

علیرضا قامتی روز سه شنبه در حاشیه نشست ستاد انرژی استان افزود: با توجه به افزایش دمای هوا طی ۲ هفته اخیر و تداوم این شرایط در هفته جاری، محدودیت تولید انرژی به‌ویژه در نیروگاه‌های برق‌آبی و لزوم اعمال سیاست‌های ملی در مدیریت مصرف، تصمیم بر آن شد که فردا چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ چهارشنبه در سراسر استان خراسان رضوی تعطیل اعلام شود.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه افزود: مطابق با درخواست وزارت نیرو، ساعات محدودیت مصرف برق در بخش‌های صنعتی و کشاورزی از ۶ ساعت به چهار ساعت و ۳۰ دقیقه کاهش یافته است، اما زمان اعمال این محدودیت به ساعات شب منتقل خواهد شد تا فشار بر شبکه در ساعات اوج مصرف کاهش یابد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: هم اکنون حدود ۳۴۰ مگاوات ظرفیت دیزل ژنراتور در استان شناسایی شده که بخشی از آن متعلق به بخش خصوصی و بخشی به مجموعه‌های دولتی مانند بیمارستان‌ها و مراکز اضطراری است از این رو مقرر شد با این مجموعه‌ها مکاتبه صورت گیرد تا در صورت قطعی برق، طبق ضوابط، برق تولیدی به شبکه تزریق شود.

قامتی همچنین از تشکیل کمیته‌ای تخصصی برای بررسی افزایش قبوض برق صنایع خبر داد و تصریح کرد: برخی صنایع به دلیل مصرف خارج از الگوی تعیین‌شده، مشمول جرایم شده‌اند که قرار است این موارد در کمیته‌ای تخصصی بررسی و تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: با توجه به تعطیلی‌های اعلام‌شده در سایر استان‌ها و لزوم همراهی استان خراسان رضوی در مدیریت مصرف انرژی، تصمیم تعطیلی روز چهارشنبه با هماهنگی ستاد انرژی و تایید استاندار اتخاذ شد.

ورود به صفحه تغییر ساعات کاری ادارات

منبع: اعتماد آنلاین

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3004489
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی