راهنمایی شغلیکارجومعرفی مشاغل

چگونه سوپروایزر بیمارستان شویم؟

زمان مطالعه: 5 دقیقه

سوپروایزر بیمارستان کیست؟

اداره بیمارستان بر عهده افراد مختلفی است. یکی از این افراد سوپروایزر است. شغل سوپروایزر برای بسیاری از مشاغل دیگر نیز تعریف شده است. اما سوپروایزر بیمارستان با سوپروایزر سایر مشاغل متفاوت است. بنابراین ممکن است این سوال برای شما مطرح باشد که سوپروایزر بیمارستان کیست، کار سوپروایزر بیمارستان چیست و به طور کلی سوپروایزر بیمارستان یعنی چه؟ سوپروایزر بیمارستان یکی از رده‌های پرستاری است که بر فعالیت‌های روزمره پرستاران در بخش خود نظارت دارد. سوپروایزر کسی است که علاوه بر داشتن مهارت، مراحل تحصیلی مربوط به شغل خود را نیز طی کرده است.

جستجوی آگهی‌های استخدامی

تحصیلات و مدرک تحصیلی سوپروایزر بیمارستان

سوپروایزر در واقع رتبه‌ای است که پرستاران با توجه به مدرک تحصیلی، سابقه کاری و مهارت خود به دست می‌آورند. بنابراین رشته مرتبط با سوپروایزری، رشته پرستاری است. رشته پرستاری یکی از رشته‌های پیراپزشکی در علوم تجربی است که تحصیل در آن هم از طریق کنکور سراسری و هم بدون کنکور امکان‌پذیر است.

شرایط سوپروایزر شدن بیمارستان

سوپروایزر یکی از درجات بالای پرستاری است. بنابراین ارتقای درجه شغلی به تحصیلات، مهارت و تجربه (یا همان سابقه کاری افراد) بستگی دارد. درجات پرستاری به ترتیب بالاترین رتبه عبارتند از مترون، سوپروایزر، هدنرس یا سرپرستار، استف، پرستار روتیشن، بهیار و کمک پرستار. قاعدتا فردی که به عنوان سوپروایزر انتخاب می‌شود، باید سایر درجات پرستاری را طی کرده باشد. هر درجه از پرستاری با وظایف و مسئولیت‌های متفاوتی روبرو است. همانطور که مشاهده می‌کنید مترون مقام بالاتر از سوپروایزر و درواقع بالاترین مقام یا درجه پرستاری است. از این رو فرق سوپروایزر و مترون در وهله اول مربوط به رتبه و مقام آن‌ها و در وهله دوم مربوط به وظایف آن‌ها است. این موضوع در مورد فرق سوپروایزر و سرپرستار یا استف و پرستار روتیشن نیز صادق است.

مطلب مرتبط: مترون کیست؟ فرق سوپروایزر و مترون چیست؟

شرح وظایف سوپروایزر بیمارستان

سوپروایزرها در دو حیطه سوپروایزر بالینی و سوپروایزر آموزشی فعالیت دارد. بنابراین فعالیت‌های آن‌ها بر اساس حیطه کار متفاوت است. با این حال جدا از این تفکیک، وظایف کلی سوپروایزر عبارت است از:

  • نظارت بر بخش‌های مختلف بیمارستان (بخش‌هایی که زیر نظر سوپروایزر است)
  • تنظیم برنامه‌ها و شیفت‌های کاری پرستاران
  • نظارت بر تجهیزات بیمارستان و پیگیری تعمیر یا تعویض آن‌ها
  • پاسخگویی به ارباب رجوع
  • ارتباط به همکاران سایر بخش‌ها و حل مشکلاتی که نیازمند همکاری دسته‌جمعی است
  • بررسی مرخصی یا استعلاجی پرسنل تحت نظر و رد یا قبول کردن آن‌ها
  • اطمینان از از رعایت استانداردهای عملیاتی پرستاری
  • ارتباط با مترون و ارائه گزارش‌های کاری مربوطه
  • تایید و امضای فرم‌های مربوط به انواع داروها از جمله داروهای مخدر
  • ارائه گزارش در مورد معیارهای بهره وری، کیفیت و خدمات مشتری
  • آموزش اعضای جدید تیم
  • ارزیابی عملکرد پرستاران
  • آگاه کردن اعضای خانواده بیماران در مورد اقدامات پزشکی و دستورات پزشکان
  • رسیدگی به شکایات بیماران یا مسائل دیگر
  • حفظ سوابق مربوط به پرونده‌های پرستاران، پرونده‌های بیماران و اقدامات انجام شده‌

در کنار عوامل فوق باید به این نکته نیز توجه کرد که وظایف سوپروایزر با توجه به حیطه فعالیت او نیز ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال استخدام سوپروایزر اتاق عمل با اهداف و وظایف تخصصی صورت می‌گیرد. وظایفی که ممکن است از سوپروایزر سایر بخش‌ها متفاوت باشد.

مطلب مرتبط: سوپروایزر کیست؟ بررسی وظایف سوپروایزر در سازمان‌ها

سوپروایزر بیمارستان

حقوق سوپروایزر بیمارستان چقدر است؟

در رابطه با حقوق سوپروایزر پرستاری بیمارستان باید گفت حقوق سوپروایزرها نیز مانند همه مشاغل تحت تاثیر عوامل مختلف است. یکی از این عوامل مهم دولتی یا خصوصی بودن بیمارستان است. علیرغم آنکه تمام بیمارستان‌ها اعم از دولتی و خصوصی در پرداخت حقوق باید تابع حقوق تعیین شده توسط وزارت کار باشند؛ اما در عمل میان این دو تفاوت‌هایی است. (معمولا پایه حقوق آن‌ها در لیست حقوق کارکنان بیمارستان منتشر می‌شود) با این حال برخی از سوپروایزرها معتقدند حقوق پرداختی در بیمارستان‌های خصوصی بیشتر از حقوق کارکنان بیمارستان دولتی است.

گذشته از این ممکن است حقوق سوپروایزر بیمارستان‌های دولتی و خصوصی نیز باهمدیگر متفاوت باشد. به عنوان مثال ممکن است حقوق کسی که به عنوان سوپروایزر بیمارستان میلاد فعالیت می‌کند از حقوق سوپروایزر بیمارستان امام خمینی تهران یا حقوق سوپروایزر یک بیمارستان دولتی کوچک بیشتر باشد؛ زیرا حجم کار سوپروایزر بیمارستان میلاد بیشتر است. به طور کلی حقوق پرستاران بیمارستان میلاد (اعم از مترون، سوپروایزر و…) که یک بیمارستان دولتی بزرگ با حجم کاری بالا محسوب می‌شود با بسیاری از بیمارستان‌های دولتی متفاوت است. البته متفاوت بودن حقوق سوپروایزرها یا پرستاران شامل اکثر بیمارستان‌ها می‌شود.

علاوه بر این موارد، ممکن است سوپروایزرها بر اساس سابقه کار نیز حقوق متفاوتی دریافت کنند. در مواردی ممکن است محل بیمارستان (شهری که بیمارستان در آن قرار دارد) نیز به دلایل مختلف (مانند حجم فعالیت‌ها، میزاان مراجعه بیماران و…) بر حقوق سوپروایزرها تاثیرگذار باشد. به عنوان نمونه می‌توان به حقوق سوپروایزر بیمارستان پاستور مشهد یا حقوق سوپروایزر بیمارستان الزهرا اصفهان اشاره کرد.

جهت مشاهده اخبار حقوق و دستمزد و مزایا در سایت ایران استخدام کلیک نمایید.

چگونه به عنوان سوپروایزر استخدام شویم؟

اگر می‌خواهید به عنوان سوپروایزر استخدام شوید علاوه بر مراحلی که برای تبدیل شدن به سوپروایزری به آن‌ها اشاره کردیم، می‌توانید آگهی‌های استخدام را در سایت کاریابی ایران استخدام پیگیری کنید. در سایت ایران استخدام جدیدترین اخبار مربوط به استخدام سوپروایزر مانند اخبار استخدام سوپروایزر پرستاری امروز یا روزهای گذشته را مشاهده کنید. ایران استخدام تمام اخبار استخدامی را به صورت روزانه منتشر می‌کند. علاوه بر این کارجویان می‌توانند با سرچ در موتورهای جستجو نیز اخبار استخدامی مربوط به سوپروایزر، مترون، پرستار و… (مانند سوپروایزر بیمارستان بقیه الله ایران استخدام، استخدام مترون بیمارستان ایران استخدام) را در شهرها و بیمارستان‌های مختلف جستجو کنند.

با این حال اگر فرصت یا حتی حوصله جستجوی روزانه را ندارید ایران استخدام سرویس‌های مختلفی را برای ارسال اخبار استخدامی در اختیار کارجویان قرار داده است. یکی از این سرویس‌ها ارسال اخبار استخدامی از طریق پیامک و ایمیل است. البته استفاده از سرویس‌های ایران استخدام نیازمند ثبت‌نام و عضویت در سایت است. در نهایت شما می‌توانید از سرویس اپلیکیشن ایران استخدام نیز استفاده کنید. این اپلیکیشن که به صورت رایگان در اختیار کارجویان قرار داده شده است قابلیت نصب بر روی سیستم عامل‌های مختلف را دارد.

جهت عضویت به عنوان کارجو در سایت ایران استخدام کلیک نمایید.

چگونه سوپروایزر استخدام کنیم؟

اگر به دنبال استخدام سوپروایزرهای با تجربه و کارآمد در بیمارستان خود هستید می‌توانید از سرویس درج آگهی استخدام در ایران استخدام استفاده کنید. این سرویس به کارفرمایان اختصاص دارد و با ثبت‌نام در آن، آگهی شما به شکل‌های مختلف منتشر می‌شود. شکل‌های انتشار آگهی‌ها در ایران استخدام عبارتند از:

  • ارسال ایمیل و پیامک به کارجویان
  • اطلاع‌رسانی در شبکه‌های اجتماعی
  • انتشار در اپلیکیشن اختصاصی
  • ارسال در سایت‌های طرف قرارداد

استفاده از این سرویس نیز نیازمند ثبت‌نام و عضویت در سایت ایران استخدام است. بخشی از خدمات این سرویس رایگان است؛ اما استفاده از برخی از خدمات آن نیازمند خرید اشتراک آن است.

جهت عضویت به عنوان کارفرما در سایت ایران استخدام و درج آگهی استخدام کلیک نمایید.

سخن نهایی

بسیاری از سوپروایزرها از میزان حقوق و درآمد خود گله دارند. آن‌ها معتقدند حقوق و درآمد آن‌ها متناسب با کار و زحمت آن‌ها نیست و تنها چیزی که آن‌ها را در این شغل نگه داشته است علاقه آن‌هاست. با توجه به این موضوع مهم است که قبل از ورد به رشته پرستاری و رسیدن به رتبه سوپروایزری، این مسائل را با خود مرور کنید، سپس وارد این شغل شوید. اگر موضوع حقوق و درآمد برایتان مهم‌تر از علاقه است، بد نیست با یک مشاوره تحصیلی صحبت کنید، سپس وارد این رشته شوید. اما اگر موضوع علاقه به پرستاری برایتان در اولویت است؛ می‌توانید با انتخاب رشته پرستاری و طی کردن مراحل مختلف به یک سوپروایزر موفق تبدیل شوید.

جهت مشاهده آگهی های استخدام بیمارستان‌های سراسر کشور در ایران استخدام کلیک نمایید.

منبع: ایران استخدام

نوشته های مشابه

3 دیدگاه

  1. سلام ایشون درست فرمودندکلا دانشکده پیراپزشکی از دانشکده پرستاری جداست همانطور که دانشکده پزشکی جداست و بدون کنکور حداقل تو ایران نداریم

  2. بزرگوار کسی مطلب مینویسه که علمشو داشته باشه. پرستاری نظام مستقل داره و جزو پیراپزشکی نیست!

    1. درود
      پیشاپیش سپاس از نظر شما! دوست عزیز در مطلب ذکر شده: پرستاری در رشته علوم تجربی جزو رشته‌های پیراپزشکی هست. اشاره‌ای نشده که نظام وابسته یا مستقلی هست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا