داستان بیمارستان موقوفه مفرح
بیمارستان موقوفه مفرح در سال ۱۳۱۸ توسط حاج ابوالقاسم مفرح یکی از تجار صاحب نام تهران با هدف ارائه خدمات رایگان به مردم در منطقه یاخچی آباد تهران تأسیس شد. این بیمارستان در ابتدا به عنوان زایشگاه فعالیت میکرد، اما با گذشت زمان و افزایش نیاز به ارائه خدمات پزشکی و درمانی با تنوع بیشتر سبب شد تا در سال ۱۳۶۵ بیمارستان بازسازی شده و گسترش یابد که بخشهای جدید سرانجام در سال ۱۳۷۷ با ظرفیت ۹۰ تخت به بهرهبرداری رسید.
مدیریت و نظارت بر بیمارستان
مسئولیت حفظ و نگهداری اموال موقوفه مفرح و مدیریت بیمارستان بنا به وصعت مرحوم حاج ابوالقاسم مفرح بر عهده فرزندان ذکور ارشد و بلافصل از خاندان مفرح است. نظارت بر حسن اجرای امور بیمارستان نیز بر عهده وزیر وقت بهداشت و درمان یا نماینده ایشان است.
جذب نیرو بیمارستان مفرح
بیمارستان مفرح تا کنون از طریق سایت ایران استخدام اقدام به جذب نیرو در ردههای شغلی متنوعی کرده است. از جمله این عناوین شغلی میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
مزایای همکاری با بیمارستان مفرح
از جمله مزایایی که بیمارستان مفرح برای کارکنان مجموعه خود در نظر دارد میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
معرفی بیمارستان مفرح
این بیمارستان در میان باغی بزرگ و باطراوت به وسعت تقریبی پنج هکتار و به دور از هیاهو و شلوغی شهر اما با دسترسی آسان در منطقه یاخچی آباد تهران بنا شده است.
ایشان از کاسبان و تجار صاحبنام چای در سرای حاج حسن بازار بزرگ تهران بودند که به خاطر فعالیتهای تجاری و کسب وکار، در بین بازاریان و فروشندگان داخلی و خارجی به نیکی و اعتبار اعتبار از ایشان یاد میشد. حاج ابوالقاسم مفرح در زمان حیات خود در شکرانه نعمات خداوند مقدار زیادی از اموال خود را وقف عام و صرف امور خیریه کردند و نیز بیمارستان مفرح را در سال ۱۳۱۸ شمسی باهدف ارائه خدمات رایگان به مردم فقیر جنوب شهر پایه گذازی کرد.