• ۱۴۰۵/۰۳/۰۵
  • 0 نظر «نمایش»

احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۵

احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان وجو دارد!

 

فهرست مطالب مهم

روی لینک‌ها بزنید و بیشتر بخوانید

خبرگزاری ایرنا

خبر 5 خرداد 1405: به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، سرپرست دانشگاه فرهنگیان مازندران به تشریح جزئیاتی در خصوص احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان پرداخت.

کمبود معلم در واحدهای آموزشی مازندران به ویژه غرب این استان به عنوان یکی از چالش های عرصه تعلیم و تربیت بوده که با نگرانی مدیران آموزش و پرورش همراه است.

در این پیوند مریم میرزاپور سرپرست دانشگاه فرهنگیان مازندران امروز -دوشنبه- با قرار گرفتن مقابل دوربین ایرنا از دانش آموختگی بیش از هزار معلم در این مراکز علمی خبر داد و توضیحاتی در این خصوص ارایه داد که در این فیلم کوتاه می بینید.

ببینید | ویدئوی توضیحات میرزاپور در رابطه با دانشگاه فرهنگیان

خبرگزاری ایسنا

خبر 4 خرداد 1405: به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی از احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان در سال 1405 خبر داد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به احتمال افزایش ظرفیت پذیرش این دانشگاه در سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: آموزش و پرورش به نیروی معلم بیشتری دارد، بنابراین احتمال افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد.

دانلود سوالات کنکور دانشگاه فرهنگیان

حسن باقری‌یزدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت پذیرش دانشجو و استخدامی ماده ۲۸ اظهار کرد: هرچند گمانه‌زنی‌هایی در خصوص برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ مطرح شده، اما این موضوع هنوز به‌طور رسمی ابلاغ نشده است. تصمیم‌گیری در این زمینه تابع شرایط کلی کشور است و در صورت عدم برگزاری آزمون مذکور، امکان افزایش ظرفیت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان وجود خواهد داشت.

وی بیان کرد: دانشجومعلم به مدت چهار سال تحت آموزش مستمر اساتید در فضای دانشگاه و خوابگاه قرار دارد و از برنامه‌های فرهنگی و فوق‌برنامه بهره‌مند می‌شود. دروس تخصصی و تربیتی متعددی در این دوره ارائه می‌گردد که به‌هیچ‌وجه در دوره‌های فشرده یک‌ساله قابل انتقال نیستند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی تأکید کرد: این گروه که اکنون در فرایند مهارت‌آموزی به عنوان نیروی رسمی آموزش و پرورش شناخته می‌شوند، تنها روزهای پنجشنبه و جمعه جهت گذراندن کلاس‌های مهارت‌آموزی حضور می‌یابند. در طول سال، با احتساب ۱۵ هفته فعالیت در هر ترم، عملاً تنها ۳۰ جلسه فرصت برای آموزش مهارت‌های لازم وجود دارد. طبیعی است که در این بازه زمانی محدود، تنها سرفصل‌های اصلی ارائه می‌شود و تعمیق این مهارت‌ها مستلزم تحقیق و فعالیت گسترده‌تر خودِ این افراد است.

باقری‌یزدی اظهار کرد: تحقیقات انجام‌شده حاکی از آن است که دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان در مباحث تربیتی و حرفه معلمی موفق‌تر از گروه مهارت‌آموزان عمل کرده‌اند. مهارت‌آموزان اگرچه ممکن است در بعد دانشی توانمند باشند و نیروهای ضعیفی محسوب نشوند، اما در ابعاد حرفه‌ای و مهارت‌های معلمی عملکرد ضعیف‌تری دارند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با بیان اینکه هدف اصلی نظام وزارت آموزش و پرورش، تأمین معلم از مسیر دانشگاه فرهنگیان است، تأکید کرد: استخدام از طریق ماده ۲۸ صرفاً به عنوان یک راهکار موقتی و مُسکن مقطعی برای جبران کمبود معلم به شمار می‌رود و در شرایط عادی که خلأ نیروی انسانی وجود نداشته باشد، این فرایند معمولاً متوقف خواهد شد.

راه اندازی پردیس جامع دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در آینده

باقری‌یزدی با اشاره به پراکندگی فیزیکی پردیس‌ها در سطح استان و شهر مشهد، گفت: ما در سطح استان دارای پنج واحد ساختمانی در شهرهای قوچان، تربت‌حیدریه، سبزوار، نیشابور و گناباد هستیم. در مشهد نیز پردیس‌های شهید بهشتی (دانشکده علوم)، هاشمی‌نژاد (دانشگاه علوم تربیتی)، ثامن (دانشگاه علوم انسانی) و ساختمان‌های کامیاب و سعیدی در مجموع پنج فضای مجزا را شامل می‌شوند که این پراکندگی، فرایند مدیریت را بسیار دشوار کرده است.

وی با بیان اینکه در صورت بروز هرگونه حادثه در یکی از این پردیس‌ها مسئولیت مستقیم آن بر عهده مدیریت استان است، یادآور شد: به همین سبب، یکی از اولویت‌های آتی دانشگاه فرهنگیان، ایجاد یک سایت جامع استانی در زمینی به مساحت حداقل ۵۰ هکتار است. این سایت جامع امکان می‌دهد تا پراکندگی جغرافیایی به‌ویژه در کلان‌شهر مشهد کاهش یافته و تمامی دانشکده‌ها، سلف‌سرویس، خوابگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و سایر فضاهای دانشگاهی در یک مکان واحد متمرکز شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره به جایگاه دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی از نظر جمعیت دانشجویی، گفت: در حال حاضر، این مرکز دومین دانشگاه فرهنگیان پرجمعیت کشور محسوب می‌شود. دانشگاه فرهنگیان استان تهران با بیش از ۱۰ هزار دانشجو در رتبه نخست و استان خراسان رضوی با ۹۷۶۸ دانشجو در جایگاه دوم قرار دارد که این حجم از دانشجو در کنار پراکندگی دانشکده‌ها، مدیریت را با چالش‌های جدی مواجه ساخته است.

وی افزود: پیش از این، درخواستی جهت دریافت زمینی حدوداً ۲۰۰ هکتاری در منطقه گلبهار ارائه شده بود که به دانشگاه آزاد واگذار و به دلیل چالش‌های زمین‌شناسی از آن صرف‌نظر شد. در حال حاضر، پیگیر تخصیص زمینی با حداقل ۴۰ تا ۵۰ هکتار در محدوده شهری هستیم که مسئولان مربوطه، از جمله نماینده مجلس و معاونت فرهنگی استانداری نیز پیگیر این موضوع هستند.

ورود به صفحه ثبت نام کنکور فرهنگیان

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3090139
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی