• ۱۴۰۳/۱۰/۲۶
  • 1k نظر «نمایش»

اخذ مجوز استخدام هزاران نفر نیروی انسانی در وزارت بهداشت

اخذ مجوز استخدام هزاران نفر نیروی انسانی در وزارت بهداشت

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۹ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

اختصاص ۵۴۰ ردیف استخدامی در وزارت بهداشت خراسان جنوبی

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از اختصاص هزاران ردیف استخدامی به وزارت بهداشت خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: پاداش بازنشستگان وزارت بهداشت از سال ۱۴۰۲ پرداخت نشده است اما اخیرا ۳۰ هزار میلیارد ریال جذب شده و به مرور پرداخت خواهد شد.
طاهر موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: مجوز استخدام هزاران نفر نیروی انسانی در وزارت بهداشت اخذ شده است.

دانلود اصل سوالات آزمون‌های استخدام وزارت بهداشت

دانلود دفترچه شبیه ساز آزمون وزارت بهداشت

دانلود جزوات و درسنامه‌های دروس عمومی

سفارش کتاب های استخدامی جهت آمادگی در آزمون

وی ادامه داد: از این ظرفیت حدود ۵۴۰ نفر سهم خراسان جنوبی است تا نیروی خوب و مناسبی در استان بکار گرفته شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه حاکمان حوزه سلامت انتخاب شده‌اند و هر کسی نمی‌تواند در این حوزه فعالیت داشته باشد، تصریح کرد: برخی همکاران ۱۲ ماه مطالبه دارند اما با عشق و بدون چشم داشت خدمت می‌کنند.

وی یکی از وظایف اصلی دولت‌ها و حکومت‌ها را ارائه خدمات سلامت دانست و اظهار کرد: بر اساس قانون اساسی، دولت‌ها مکلف هستند سلامت را ارائه دهند.

موهبتی عنوان کرد: یکی از مهمترین ماموریت‌های دولت‌ها که در روایات نیز تاکید شده، تامین امنیت و سلامت است از طرفی بدون شک خواستگاه امنیت نیز سلامت مردم است

وی با بیان اینکه در سند چشم انداز ۱۴۰۴ باید جامعه‌ای برخوردار از سلامت داشته باشیم تاکید کرد: در سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید شده که فرد بیمار جز رنج بیماری نباید دغدغه‌ای داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: امروز باید بپذیریم با آنچه زیبنده مردم است فاصله داریم هر چند محرومیت‌ها و محدودیت‌های منابع مالی وجود دارد اما بخشی ناشی از ناکارآمدی ما است که باید جبران شود.

وی با اشاره به بخشی از مهمترین انتظارات جامعه سلامت، یادآور شد: یکی از این انتظارات تامین منابع مالی پایدار است نمی‌توان سلامت مردم را به پولی متصل کنیم که مشخص نیست محقق شود.

موهبتی ادامه داد: نمی‌توان به مردم گفت مریض نشوید پول نداریم، واکسن نمی‌زنیم چون اعتبار نداریم بلکه باید سهم ما از تولید ناخالص داخلی از میانگین منطقه بیشتر باشد.

وی با بیان اینکه اولویت پیشگیری در مراقبت بر درمان است، اظهار کرد: امروز به دلیل نابرابری در تعرفه‌های دارویی در منازل مردم سبدهای دارویی زیادی وجود دارد که روز به روز در حال افزایش است و باید سبک زندگی‌ها تغییر کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: در حالی ۷۵ درصد تصمیمات در خارج از نظام سلامت گرفته می‌شود که باید نظام سلامت پاسخگو باشد.

وی با تاکید بر اینکه دسترسی عادلانه مردم به خدمت حائز اهمیت است یادآور شد: نباید بین استان‌ها با مرکز فرق باشد، منظور احداث بیمارستان‌ها و مراکز فوق تخصصی نیست بلکه باید زمینه‌ای از طریق نظام پزشکی خانواده و ارجاع تامین شود تا افراد بتوانند از حداقل‌های اصل ۲۹ قانون اساسی برخوردار شوند.

موهبتی گفت: روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی توجه کنند منابع محدود است اما نباید رضایت مردم از نظام سلامت کاهش یابد لذا در این زمینه بکارگیری نیروی انسانی کارآمد و شایسته گزینی اهمیت فراوان دارد.

وی افزود: اگر نیروی انسانی ماهر، مطلع، با دانش، متخصص و متعهد باشد همه مشکلات حل می‌شود، سپس این نیروی انسانی تبدیل به سرمایه انسانی خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: تامین معیشت همکاران از دیگر اولویت‌هایی است که باید مورد توجه واقع شود، همه اقدامات انجام می‌شود اما حقوق و مطالبه همکاران پرداخت نمی‌شود در چنین شرایطی چه انتظاری از مجموعه دارید.

وی اظهار کرد: اگر بهترین امکانات و تجهیزات باشد اما نیروی انسانی ناراضی باشد هیچ موفقیتی حاصل نخواهد شد، از طرفی حفظ کرامت نیروی انسانی از اهمیت زیادی برخوردار است البته کرامتی که معیشت حداقل را فراهم کرده باشد.

موهبتی با اشاره به جمله تاریخی شهید سردار سلیمانی که " آن فرصتی که در تهدیدها هست در خود فرصت‌ها نیست" تصریح کرد: باید از خلاقیت‌، مدل‌های مالی جدید، مشارکت خیران، مولدسازی، نظام نشان دار مالیاتی، مدیریت هزینه و سایر استفاده کنیم.

وی گفت: نمی‌شود سال ۱۳۹۳ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را با ۲۰ هزار میلیارد ریال بدهی تحویل و دوباره ۱۴۰۳ هم با هزار و ۷۰ میلیارد ریال بدهی تحویل گرفت، یک جای کار ایراد دارد.

ورود به صفحه استخدام وزارت بهداشت

ورود به صفحه اخبار لحظه به لحظه استخدام وزارت بهداشت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2935307
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 1k