- ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
- 0k نظر «نمایش»
اولین بخش از واریزی تعرفه پرستاری سال ۱۴۰۱ اجرا شد
اولین بخش از واریزی تعرفه پرستاری سال ۱۴۰۱ اجرا شد
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه
پرداخت تعرفه پرستاری بصورت علیالحساب به حساب پرستاران
به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری برنا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اولین بخش واریزی تعرفه پرستاری در سال 1401 به حساب پرستاران واریز شد.
- مشاهده صفحه جامع اخبار پرداخت حقوق پرستاران و پیراپزشکان
- مشاهده صفحه جامع جزئیات پرداخت کارانه پرستاران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر علی عفتیزاده اعلام کرد: قانون تعرفه گذاری پرستاری سال 1386 در مجلس تصویب شد، اما متاسفانه اجرا نشد تا اینکه با شیوع کرونا، ایثارگریهای گروه پرستاری بیش از پیش دیده شد و بخشهای مختلف جامعه، پرستاران را به عنوان ایثارگر شناختند و با تاکید مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم مبنی بر اجرای قانون تعرفهگذاری، این قانون از حدود یکسال قبل به مرحله اجرا درامد و همزمان سازمان نظام پرستاری کشور و وزارت بهداشت به عنوان دو محور اصلی برای پیگیری این موضوع، اقداماتی در راستای تهیه دستورالعملها برای ارزشگذاری خدمات پرستاران انجام دادند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: طبق نامهای که از وزارت بهداشت و همچنین شورای عالی بیمه کشور دریافت شده، از فروردین 1401 باید تعرفه پرستاری پرداخت شود که در حال حاضر حدود 8 ماه به عنوان طلب پرستاران از بیمه هاست و طبق قولی که وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه داده اند، شروع تعرفه گذاری از دی ماه 1400 و در واقع سه ماه هم از سال قبل طلب پرستاران خواهد بود.
وی با بیان این که مبالغی که تاکنون پرستاران دریافت می کردند به عنوان کارانه بود و علاوه بر پرستاران، گروه غیر پزشکان نیز شامل این کارانه میشدند، تصریح کرد: از چندی پیش صحبتهایی مبنی بر تسریع در پرداختی این مبالغ تعرفه به حساب پرستاران مطرح و اخیرا نامه ای از وزارتخانه دریافت شد که مبلغ به ازای تختهای بیمارستانی و تعداد بستریهای بیماران در استان به بیمه سلامت اختصاص داده شده است که توسط بیمه سلامت به حساب بیمارستانها واریز و به صورت علیالحساب به پرستاران پرداخت شده است.
به گفته دکتر عفتیزاده، اسناد خدمات مراقبت پرستاری از بیمهها هنوز آماده و کامل نشده و مبلغ واریزی فعلی به صورت علیالحساب خواهد بود و بعد از تکمیل اسناد و ارسال آن از سوی بیمارستانها برای بیمهها، عدد پرداختی اصلی مشخص خواهد شد.
وی در تشریح چگونگی محاسبه تعرفه پرستاری نیز افزود: طبق توافقی که به تصویب وزارت بهداشت و شورای عالی بیمه رسیده، با توجه به تختهای بیمارستانی به همراه خدمات درمانگاهی و همچنین خدماتی مانند اسکوپی ها، آنژیوگرافی و ... ارزشگذاری شده و رقم ارزشگذاری نسبی آنها مشخص است که و طبق این دستورالعمل و با توجه به بیماران، بیمارستانها اسناد را برای بیمهها ارسال و از این مبالغ پرستاری، 10 درصد را بیمار و 90 درصد را بیمه پرداخت میکند و نهایتا همه این اعداد به عنوان تعرفه خدمات پرستاری خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: پرداخت کارانه پرستاران در استانهای مختلف یکسان نیست و در این خصوص خراسان شمالی در میانه جدول قرار دارد و مبالغی که به عنوان تعرفه پرستاری وارد بیمارستانها میشود حدود 85 درصد در گروه پرستاری و مابقی طبق سرفصل ها توزیع میشود.
وی با بیان اینکه گروه پرستاری، این روز و پرداخت اولین تعرفه پرستاری را به یاد خواهند داشت و شروع استقلال حرفهای و هویت شغلی این گروه خواهد بود، تصریح کرد: تأمین معاش بخشی از نکات اجرای این قانون است و بخش مهمتر هویت حرفهای و استقلال صنفی پرستاران خواهد بود و امیدواریم این پرداختها منجر به ارتقا کیفیت مراقبتها در بالین شود و مردم از کیفیت و مراقبت باکیفیت پرستاری بهرهمند شوند.
وی درخصوص دیگر پرستاران شاغل در واحدهای غیر پرستاری نیز افزود: طبق دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت، یک درصد از سرجمع تعرفه پرستاری به صورت ماهیانه در اختیار ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان خواهد بود تا برای کارکنان پرستاری که عملکردشان در بهبود فعالیت شهرستان موثر بوده و در گروه بالینی قرار ندارند، هزینه شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه همچنین یک درصد از صندوق تعرفه پرستاری برای دیگر کارکنان غیر بالینی قابل هزینه خواهد بود، خاطرنشان کرد: هم اکنون، از جامعه 200 هزار نفری پرستاران در کشور، حدود 1400 نفر در خراسان شمالی مشغول خدمت هستند که حدود 80 درصد آنان را بانوان و 20 درصد را هم آقایان تشکیل می دهند و همچنین 90 درصد پرستاران نیز، پرستاران بالینی هستند.
منبع: خبرگزاری برنا
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.