• ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
  • 0k نظر «نمایش»

برگزاری آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف در سال ۱۴۰۴

برگزاری آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف در سال ۱۴۰۴

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

صدور مجوز استخدام ۶ هزار نفر از کارکنان شوراهای حل اختلاف

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه از صدور مجوز استخدام 6 هزار نفر از کارکنانان شوراهای حل اختلاف سراسر کشور خبر داد و گفت: در تلاش هستیم آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف نیز در سال آینده برگزار شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام هادی صادقی امروز چهارشنبه در همایش استانی صبر که به میزبانی مجتمع فرهنگی ورزشی قوه قضائیه در ساری برگزار شد، با تسلیت شهادت شهید رازینی و شهید مقیسه قضات عالی مقام دیوان عالی کشور، اظهار کرد: این ۲ شهید بزرگوار در سنگر قضاوت، بدون ذره‌ای لغزش با قلم قاطعانه و تسلط بر علم و دانش، رأی صادر کرده و بدون هراس و شجاعانه، سخن حق را بیان می‌کردند که موجب شد در سنگر مجاهدت در دستگاه قضائی، هدف ترور منافقین کوردل قرار گیرند.

معاون رئیس قوه قضائیه افزود: شهدای گرانقدری مانند شهید بهشتی، شهید قدوسی و شهید رئیسی تا شهید رازینی و شهید مقیسه در دستگاه قضائی حضور داشته‌اند و این افتخار دستگاه قضائی به عنوان یک دستگاه انقلابی و نشان دهنده روحیه انقلابی قضات است.

حجت الاسلام صادقی ادامه داد: مازندران در حوزه حل اختلاف، جز استان‌های پیشتاز کشور است و در ارزیابی‌های سال گذشته به رتبه دوم استان‌های کشور رسیده که همت و تلاش همکاران حل اختلاف مازندران، جای قدردانی و تشکر دارد.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه، ایجاد صلح و سازش بین مردم را یکی از بزرگترین اقدامات خداپسندانه عنوان کرد و افزود: ایجاد صلح و سازش و برکات فراوان آن، در روایات متعدد مورد تاکید قرار گرفته است.

حجت الاسلام صادقی خاطرنشان کرد: ماه رجب فرصتی بزرگ برای استغفار و اصلاح رابطه بین انسان و خداست که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه در ادامه اظهار کرد: موضوع استخدام همکاران حل اختلاف نیز در حال طی روند قانونی و مسیر کسب مجوز از مراجع ذیربط است. فعلاً و در گام اول، مجوز استخدام ۶ هزار نفر از سوی سازمان اداری و استخدامی، صادر شده است و در تلاش هستیم آزمون استخدامی شوراهای حل اختلاف نیز در سال آینده برگزار شود؛ ضمناً طرح ساماندهی نیز در مجلس در حال پیگیری است تا اعضای شوراهای حل اختلاف نیز مشمول آن طرح شوند.

رئیس کل دادگستری مازندران نیز در این همایش با تسلیت شهادت ۲ تن از قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور، اظهار کرد: ان شاء الله خداوند متعال توفیق دهد ادامه دهنده راه شهدای گرانقدر باشیم و از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی حراست و پاسداری کنیم.

ورود به صفحه استخدام شورای حل اختلاف

ورود به صفحه اخبار لحظه به لحظه استخدام شورای حل اختلاف

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2938292
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی