• ۱۴۰۴/۰۹/۱۸
  • 0 نظر «نمایش»

برگزاری دومین آزمون استخدام ویژه معلولان پیش از عید ۱۴۰۵

برگزاری دومین آزمون استخدام ویژه معلولان پیش از عید ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

اعلام زمان برگزاری دومین آزمون استخدام معلولان

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایرنا، رئیس سازمان بهزیستی کشور از برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید سال 1405 خبر داد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.

دانلود نمونه سوالات استخدام معلولین

سفارش پستی کتاب های چاپی

دانلود جزوات و درسنامه ها

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان بهزیستی کشور، سیدجواد حسینی در جلسه بررسی برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان با حضور نمایندگان ۴۶ دستگاه اجرایی با اشاره به آخرین پیمایش‌های جهانی معلولان افزود: در جهان حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر، معادل ۱۶ درصد جمعیت دنیا افراد دارای معلولیت هستند. در ایران نیز ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دارای معلولیت برآورد می‌شود که یک میلیون و ۶۴۵ هزار و ۶۳۷ نفر از خدمات بهزیستی بهره‌مند هستند.

وی با یادآوری اینکه ۱۲ درصد جمعیت کشور را افراد دارای معلولیت تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: ۴.۴ درصد افراد دارای معلولیت، کودکان زیر ۱۵ سال هستند که بیش از ۳۳ درصد سالمند هستند، ۴۱ درصد معلولیت‌ها منشأ ژنتیکی دارد و ۵۹ درصد اکتسابی است؛ همچنین سالانه ۶۷ هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای دچار معلولیت می‌شوند.

ایجاد ۹۰ هزار شغل برای افراد دارای معلولیت

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به فعالیت‌های گسترده این سازمان گفت: در کشور ۴۰۰ مرکز ژنتیک فعال است. تاکنون ۶۲ میلیون بار غربالگری بینایی برای کودکان ۳ تا ۵ سال انجام شده که موجب نجات ۵۵۰ هزار کودک از نابینایی شده است.همچنین ۱۸ میلیون غربالگری شنوایی انجام شده و ۵۰ هزار کودک از ناشنوایی نجات یافته‌اند.

حسینی درباره قانون حمایت از حقوق معلولان و الزامات دستگاه‌ها نیز گفت: قانون حمایت از حقوق معلولان دستگاه‌ها را موظف می‌کند تا خدمات پیشگیرانه از معلولیت ارائه دهند، دسترس‌پذیری را برای افراد دارای معلولیت ایجاد کنند که یکی از مهم‌ترین ابعاد آن دسترس‌پذیری شغلی است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش اشتغال غیردولتی، تنها در دولت چهاردهم ۹۰ هزار فرصت شغلی برای افراد دارای معلولیت ایجاد شده است. میانگین اشتغال‌زایی سال‌های گذشته ۵۰ تا ۵۱ هزار مورد بوده اما این رقم در سال گذشته به ۷۱ هزار شغل رسیده است.

حسینی در ادامه از راه‌اندازی شبکه تسهیلگران شغلی، صندوق حمایت و ضمانت فرصت‌های شغلی، سامانه جامع شغلی و هدایت مشاغل به سمت مدل‌های تجمیعی و تعاونی برای پایداری اشتغال معلولان خبر داد.

ورود به صفحه آزمون استخدام معلولین

منبع: خبرگزاری ایرنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3051152
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی