• ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
  • 0 نظر «نمایش»

درخواست تعیین تکلیف حق التدریسان و مطالبات بازنشستگان ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴

درخواست تعیین تکلیف حق التدریسان و مطالبات بازنشستگان ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

لزوم واریز معوقات و تبدیل وضعیت ۲۱ هزار حق‌التدریس

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری فارس، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خواستار تعیین تکلیف حق التدریسان آزاد و پرداخت مطالبات بازنشستگان ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ شد.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در نامه‌ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه، خواستار پرداخت معوقات فرهنگیان بازنشسته، اصلاح احکام بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ و پرداخت مطالبات بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ و همچنین تبدیل وضعیت ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس آزاد به قرارداد کار معین شد.

علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در نامه‌ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه، خواستار پرداخت معوقات فرهنگیان بازنشسته، اصلاح احکام بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ و پرداخت مطالبات بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ و همچنین تبدیل وضعیت ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس آزاد به قرارداد کار معین شد.

متن نامه به شرح ذیل است؛

"بسمه‌تعالی"
جناب آقای دکتر پورمحمدی
رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه کشور
با سلام و احترام
احتراماً، همان‌گونه که مستحضرید، فرهنگیان کشور سال‌ها وظیفه آموزش و پرورش دانش‌آموزان را بر عهده داشته و به ایفای نقش سخت، حساس و دقیق معلمی پرداخته‌اند. تأیید می‌فرمایید حفظ احترام و شأن اجتماعی معلمانی که آموزش ما را بر عهده داشته‌اند، از الزامات اخلاقی و شرعی است. تکریم این عزیزان و تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی ایشان از حداقل وظایف ما می‌باشد.در راستای کمک به پرداخت مطالبات معلمان و فرهنگیان بازنشسته و ساماندهی نیروهای حق‌التدریس، با همت نمایندگان محترم مردم، مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان در ردیف ۵۵۰۲۰۸ جدول شماره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور، با عنوان «وزارت آموزش و پرورش، ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها - بابت معوقات رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و تأمین هزینه کار معین معلمین حق‌التدریس آزاد» پیش‌بینی گردید. بنابراین، مطالبه نمایندگان محترم مجلس، به‌ویژه اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری از دولت محترم در این خصوص به شرح زیر می‌باشد:

۱.پرداخت معوقات و اصلاح احکام بازنشستگان فرهنگی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و اسفند ۱۴۰۰۲.پرداخت معوقات بازنشستگان فرهنگی سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴۳.تبدیل وضعیت ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس آزاد به قرارداد کار معین

لذا شایسته است در راستای مساعدت به این قشر فرهیخته، اقدام لازم صورت پذیرد. همچنین این کمیسیون آمادگی خود را در خصوص همراهی با راهکارهای قانونی پیشنهادی آن سازمان در جهت حل مشکل این عزیزان و تشکیل جلسه‌ای که بتوان به نتایج ملموس رسید، اعلام می‌دارد.علیرضا منادی سفیدان- رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی.

ورود به صفحه استخدام معلمان حق التدریس

منبع: خبرگزاری فارس

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3118012
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی