• بروزرسانی ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
  • 1k نظر «نمایش»

صدور رتبه حقیقی معلمان از اول فروردین ۱۴۰۲

صدور رتبه حقیقی معلمان از اول فروردین ۱۴۰۲

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۱ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

پرداختی رتبه بندی معلمان بر اساس رتبه حقیقی

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری مهر، وزیر آموزش و پرورش گفت: رتبه حقیقی معلمان از اول فروردین ماه 1402 صادر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه پنجشنبه در جمع فرهنگیان و معلمان شهرستان کوثر اظهار کرد: بعد از سال‌ها انتظار رتبه‌بندی معلمان با بارگذاری مدارک انجام شده و به هیچ وجه این فرآیند به اتمام نرسیده است.

وی تصریح کرد: معلمان به جای اینکه با مقایسه رتبه همدیگر اعصاب خودشان را خرد کنند، بهتر است با مطالعه آئین‌نامه و شیوه‌نامه اجرایی رتبه واقعی خود را پیگیری کنند و اگر اعتراضی دارند، در قالب سامانه‌ای که از هفته آینده راه‌اندازی خواهد شد، می‌توانند اعتراض خود را ثبت کنند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: هیئت ممیزه و مقام بالاتر این اسناد و مدارک را مورد بررسی قرار داده و دوباره در این زمینه اظهار نظر خواهند کرد.

نوری افزود: اگر افرادی نیز از این فرآیند جا مانده‌اند و یا مدارک مثبته دارند، می‌توانند آن را به آموزش پرورش شهرستان و استان تحویل داده و در این فرآیند مورد ارزیابی قرار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۳۸ هزار میلیارد تومان منابع برای اجرای طرح رتبه‌بندی در نظر گرفته شده که هر چند ممکن است در اسفندماه برخی نواقص در رتبه‌بندی و پرداختی‌ها انجام شود اما رتبه حقیقی معلمان از اول فروردین سال آینده اعمال و معوقات نیز پرداخت خواهد شد.

نوری اضافه کرد: اضافه نخواهیم داد تا به هیچیک از معلمان در این زمینه ظلمی روا شود و اگر در مراحل مختلف رتبه‌بندی با برخی ایرادات و اشکالات مواجه شود، در صدد رفع آن خواهیم بود تا به شکل کامل اجرا و عملیاتی شود.

وی بیان کرد: این فرآیند به هیچ وجه به اتمام نرسیده بلکه بعد از ۱۱ سال شروع شده و از معلمان انتظار داریم با صبر و شکیبایی همچون اساتید دانشگاه اجازه دهند تا در طول سال ارزیابی‌ها انجام شده و رتبه مورد نظر اعمال شود.

نوری هدف اصلی از اجرای طرح رتبه‌بندی را ارتقای کیفی آموزش و پرورش و افزایش توانمندی معلمان اعلام کرد و ادامه داد: بنده به هیچ عنوان در یک سال اخیر تقدیرنامه‌ای را صادر نکردم و صدور گواهینامه ضمن خدمت نیز منوط بر حضور در کلاس‌ها و همراهی دانشگاه‌ها به شکل کاربردی بوده و معلمان باید با گذراندن این دوره‌ها رتبه خود را ارتقا دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۶۰ هزار نفر تعیین تکلیف شده و مرحله صدور رتبه ۴۰۰ هزار معلم نیز در حال انجام است و پیش‌بینی می‌کنیم تا آخر سال به شکل کامل این فرآیند ادامه پیدا کند.

نوری تصریح کرد: تعیین تکلیف نیروهای شاغل در آموزش و پرورش نیز در اولویت است و تاکنون بخشی از این نیروها تعیین تکلیف شدند و جذب ۲۵ هزار دانشجو، معلم نیز در برنامه‌ریزی‌ها و اولویت وزارت آموزش و پرورش است.

وی گفت: فرآیند جذب معلم از این به بعد تغییر پیدا کرده و ما تلاش خواهیم کرد تا به سمتی حرکت کنیم تا آموزش‌ها جدی گرفته شده و به دور از سختگیری، متناسب با ظرافت کار در آموزش و پرورش جذب نیرو را انجام دهیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: برای مربیان قرآن و آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی نیز قرار شده ارائه مدارک انجام شود تا طبق طرحی که در مجلس در حال تصویب نهایی است، جذب نیروها نیز در اولویت برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها باشد.

منبع: خبرگزاری مهر
ایران استخدام
سال نو مبارک
جشنواره هدایای نوروزی ایران استخدام شروع شد..
کلیک کنید

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

🙂
  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

جهت دریافت آخرین اخبار و آگهی های مهم استخدامی از طریق کانال تلگرام ایران استخدام اینجا کلیک نمایید
  • نویسنده: نهضتی
  • تاریخ ارسال: شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
  • تاریخ ارسال: ۰۰:۴۲ ۱۴۰۱/۱۲/۱۳
  • ساعت ارسال: ۰۰:۴۲
  • کد دیدگاه: ۴۳۵۷۶۲۲

تو رو بقران تکلیف نیروهای نهضتی بعد از ۹۲ رو مشخص کنید هم مردیم از بلاتکلیفی هم آبرومون پیش همه رفت
چقدر دیگه سرکوفت بشنویم
چقدر دیگه سختی بکشیم
خودتون درد و مشکلی ندارین از کجا میخواین بفهمین ما چی میکشیم.بقرا بخدا خسته و بریده از این دنیاییم

پاسخ دهید
🙂
  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.
لغو پاسخ
جهت عضویت در صفحه اینستاگرام ایران استخدام اینجا کلیک نمایید
https://iranestekhdam.ir/?p=2708512
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد logo-samandehi