• ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
  • 0 نظر «نمایش»

فارغ‌التحصیلان دکتری می‌توانند امریه سربازی دریافت کنند

فارغ‌التحصیلان دکتری می‌توانند امریه سربازی دریافت کنند

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

عدم استقبال از ۵۰۰ سهمیه امریه سربازی پسادکتری

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری مهر، معاون وزیرعلوم از اختصاص ۵۰۰ سهمیه امریه پسادکتری و بلا استفاده ماندن آن خبر داد.

معاون وزیرعلوم با اشاره به استفاده نشدن ۵۰۰ سهمیه امریه پسادکتری گفت: باید اطلاع‌رسانی شود تا افراد بدانند کسی که مدرک دکتری اخذ کرده، می‌تواند امریه سربازی دریافت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر پیمان صالحی امروز (دوشنبه) در اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور اظهار کرد: طبق حکم وزیر علوم، مقرر شد کارگروهی تشکیل و برنامه هفتم وزارت علوم نوشته شود. این وزارتخانه جزو نخستین وزارتخانه‌هایی بود که برنامه عملیاتی خود را تدوین و ابلاغ کرد تاکنون نیز برنامه‌مدارانه پیش رفته است.

وی با اشاره به بودجه این بخش اظهار داشت: تمام ما در حوزه ردیف بودجه همدرد هستیم بنابراین باید به دنبال فضایی باشیم که از آن درآمد اختصاصی کسب کنیم و این موضوعی است که در قانون نیز مورد توجه قرار گرفته است.

معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه پس از انعقاد تفاهم‌نامه می‌توان اعتبارنامه ثبت کرد و نیازی به قرارداد نیست، تصریح کرد: معاون علمی رئیس‌جمهور تأیید این اعتبارنامه‌ها را برعهده دارد و بر اساس اطلاعات موجود، بیش از ۹۲ درصد تفاهم‌نامه‌ها تأیید شده است.

اختصاص ۵۰۰ سهمیه امریه پسادکتری

وی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار دانشجوی دکتری در تمام دانشگاه‌ها حضور دارند، اضافه کرد: دوره پسادکتری از اهمیت بالایی برخوردار است و دانشجویان آن از بهترین نیروهای پژوهشی به شمار می‌روند. با اینکه مصوبه شورای عتف در این راستا ابلاغ شده اما دانشگاه در این راستا غیرفعال است. ۵۰۰ سهمیه امریه سربازی برای پسادکترا فراهم شده که تاکنون استفاده نشده است.

دکتر صالحی در ادامه گفت: منابع مالی پسادکتری توسط صندوق عتف و صندوق نوآوری و شکوفایی تأمین می‌شود. به‌علاوه انواع رشته‌های پسادکتری، مصوب شورای عتف شامل ۴ حوزه تحقیقات بنیادی، تحقیقات کاربردی، فناوری و صنعت است.

وی با اشاره به موضوع سربازی دانشجویان پسر گفت: کافی است اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام شود تا افراد بدانند کسی که مدرک دکتری خود را اخذ کرده و اکنون به پسادکتری رسیده است، می‌تواند امریه سربازی دریافت کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: با اینکه مجوز سالانه ۵۰۰ امریه سربازی برای محققان پسادکتری از سوی مقام معظم رهبری صادر شده اما هنوز یک مورد از آن نیز مورد استفاده قرار نگرفته است. محققان پسادکتری می‌توانند برای استفاده از این امکان به سامانه ساجد وارد شوند و روند ثبت‌نام امریه پسادکتری را ثبت کنند. لازم است اطلاع‌رسانی در این راستا برای دانشجویان دکتری و فارغ‌التحصیلان دکتری به‌صورت جدی انجام شود.

ورود به صفحه اخبار فوری سربازی سال ۱۴۰۴

منبع: خبرگزاری مهر

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3010069
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی