استخدام جدید دیجی‌کالا در تهران و البرز
  • ۱۴۰۴/۰۸/۰۱
  • 0 نظر «نمایش»

فراخوان جذب نخبگان با تأخیر منتشر خواهد شد!

فراخوان جذب نخبگان با تأخیر منتشر خواهد شد!

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 0 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

انتشار فراخوان مهرماه جذب نخبگان به تعویق افتاد

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری از انتشار با تأخیر فراخوان جذب نخبگان خبر داد.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری گفت: جذب بیشتر نخبگان در دستگاه‌های اجرایی موجب امیدآفرینی و ماندگاری آنها می‌شود. امیدواریم این کار موجب تاثیرگذاری مثبت در دستگاه و رضایت مردم شود.

یعقوب طادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر تعداد نخبگان استان حدود ۸۰۰ نفر است که افزایش خوبی را در سال جاری شاهد بودیم.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با اشاره به دو چالش اساسی در میان جوانان و نخبگان، افزود: این چالش‌ها شامل اشتغال و مسکن است که در بحث اشتغال، دو سالی است که با ارائه فراخوان جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود، قرار بود فراخوانی در مهر نیز ارائه شود که با وجود مشکلاتی با تاخیر اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی در استان باید سهم نخبگان را پیگیری و جایگاه نخبگی را تعریف کنند. چه بسا هر پست سازمانی را نمی‌توان برای نخبگان تعریف کرد.

طادی در خصوص وضعیت فرهنگ جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، بیان کرد: این موضوع مطلوب‌تر شده است، البته دستگاه‌های مختلفی هستند که جذب را انجام داده و امید است نخبگانی که جذب شده‌اند تاثیرگذاری خود را نشان دهند و مدیران نیز در بکارگیری آن‌ها ترغیب شوند، این بحث را ادامه دهند و افراد بیشتری را جذب کنند. 

وی در خصوص مسکن نخبگان، بیان کرد: از سال گذشته پیگیری‌هایی توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد که در استان هم پیگیر هستیم، خوشبختانه لیست تمام نخبگانی که مسکن ندارند  مشخص، افراد ثبت‌نام و مدارک از آن‌ها اخذ شده و راستی آزمایی توسط اداره کل راه و شهرسازی صورت گرفت. البته تعدادی قبلا در مسکن ملی ثبت‌نام کرده بودند و برای کسانی که ثبت‌نامی نکرده و اقدامی در این راستا انجام نداده بودند لیست مشخص شده و تاکنون دو جلسه در محل استانداری تشکیل شده است، البته زمینی در نظر گرفته شده و اقدامات اولیه و موردنیاز آن انجام شده است، این کار امسال نهایی می‌شود و زمین را در اختیار نخبگان قرار خواهیم داد.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری در پاسخ به این سوال که چند درصد از نخبگان استان مهاجرت کرده‌اند، گفت: آمار دقیقی در دسترس نیست، البته بانک اطلاعاتی اولیه‌ای تعریف کردیم و به دنبال این هستیم تا آمار دقیق نخبگانی که در استان حضور ندارند مشخص شود، با این کار درصد نخبگانی که از استان و یا کشور مهاجرت کرده‌اند مشخص می‌شود، گرچه امیدواریم تا پایان سال بتوان این آمار را استخراج کرد.

وی با اشاره به طرح همیار صنعت، توضیح داد: این طرح جزو طرح‌هایی است که برای تاثیرگذاری نخبگان ایجاد شده که جلسات اولیه آن برگزار شده است، چه بسا استان‌هایی در طرح همیار صنعت موفق بوده که صنایع گرنت‌های ویژه‌ای را برای نخبگان درنظر بگیرند. البته در این طرح باید صنعت پیش رو و برای کار تحقیقات مشکلی نداشته باشد، امید است در استان صنایع را قانع کنیم و مشکلات را با اجرای این طرح توسط نخبگان برطرف تا صنعت رو به جلو حرکت کند.

طادی در پایان با اشاره به تکریم از سرآمدان و نخبگان، تاکید کرد: تکریم از سرآمدان و نخبگان از موارد مهم و کارهای اساسی است که بنیاد نخبگان انجام می‌دهد. تکریم‌ها با چند هدف برگزار می‌شود نخست شناسایی سرآمدان و سپس شناساندن آن‌ها به جوانان، دانشجویان و دانش‌آموزان که با چنین افرادی آشنا و الگوسازی برای این افراد صورت گیرد. البته الگوهای موفق و مناسبی وجود دارد که افراد می‌توانند همانند سرآمدان شوند. به دنبال این هستیم که در کنار تکریم، شاهد تاثیرگذاری مثبت‌تری باشیم، یعنی بتوان از ظرفیت و پتانسیل سرآمدان در استان برای مستعدین استفاده کرد.

ورود به صفحه فراخوان جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3032603
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی